Aldatmayan var mıdır ?

Bence aldatmada şu da bir faktör
Kadınlar artik erkeklerin yükünü alıyorlar ve bu kadinlar eslerinden azicik ilgi, sevgi ya da destek bekleseler erkekler ugrasmak yerine kaçmayı seciyorlar. Eee haliyle solugu disarida alıp, onları pohpohlayacak kişiler arıyorlar. Kisaca rahat batiyor! Erkeklere bu rahatlığı vermek yerine, sorumluluklar yüklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Bir de maddi açıdan borca sokup o borc nasil ödenir diye düşünüp kafalarının dolu olması lazim bence.
Burada hemcinslerimi suclamiyorum bu arada, yanlis anlasilmasin. Bir ablam vardi, erkeğin iki kasigi varsa birini kiracaksin derdi. Buradaki aldatilma hikayelerini de okudukça ne demek istedigini anlıyorum artik. Tabii yas aldikca daha olgunca ve objektif bakabiliyoruz olaylara.
Yani sözün özü, erkeklere rahat verilmemeli!

İstisnalar vardır elbet ama hiç istisna göremiyorum . Fiilen yapmasa bile düşünceyle bile yapıyorlar . Bunu göze alarak boşanmayı da göze alarak evlenmek gerek ama lafta kolay geliyor işte insana
Kimsenin düşüncesini kontrol edemeyiz ki. O kadar ince dusunurseniz dunyanin en sadik.adamiyla bile evlenseniz guvenemezsiniz. Paranoyaya gerek yok.

Nasıl etrafinizdaki tüm erkeklerin aldattığını görebilirsiniz. Hele iş hayatında hele hepsinin. Var tabii ki aldatmayan.
Kendimden etraftan arkadaşlardan vb geri kalanlarıda az buçuk aynıdır ben bilmiyorumdur sadece. Şube müdürünü bilmiyodum yeni öğrendim bilmemek hiç yok anlamınada gelmiyor işte maalesef

Gerçekten bekarlığıma şükreder hale geldim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın başa gelirsede hazmetme gücü versin maddi manevi çok zor
Amin ama başa gelirse hazmetme değil tekmeyi basma gücü versin. Şimdiden kendinizi aldatılmaya alıştırıyor ve bunu olağanlaştırıyor gibisiniz. Erkeklere aldatma gücü veren şey de eşlerinin öyle ya da böyle affediciliği zaten. Zihniyet meselesi oldu cinsiyet meselesi bu yüzden.

Kendimden etraftan arkadaşlardan vb geri kalanlarıda az buçuk aynıdır ben bilmiyorumdur sadece. Şube müdürünü bilmiyodum yeni öğrendim bilmemek hiç yok anlamınada gelmiyor işte maalesef
Çok bilmek de garip nasıl bir okulmus orası ona şaşırdım sadece. Neyse her erkek aldatmaz.

Erkekler ve Kadınlar eşlerini aldatabildikleri gibi sevgililerini de aldatabilirler.. bir de bekarlığımıza şükür demişsiniz, o zaman yaşamayın bu dünyada
sevgililik çok farklı bir boyut evet yine kötü çok kötü ama evliyken daha farklı artık çoluk çocuk varken yaş ilerlemişken eşin genç bir kadınla aldatması düşüncesi bile farklı kadınlık gururunu yerle bir eden bir durum

Kapatma benim kelimem değil bu şekilde söylendiği için olduğu gibi yazdım kapatma olmaz sevgili olur yine aynı kapı
Kapatma demek kadini eve kapatmis cinsel ihtiyaclarini gideriyor demek.
Kadinin rizasindan bagimsiz bir mal gibi olmasi demek.

Bunun yerine birlikte yaşadığı bir kadin var diyebilirsiniz.

Iki reşit insan, evlenmeyip ayni evde yasama karari aliyorsa, kadin adamin kapatmasi mi oluyor?

Yapmayin lutfen yillarca boyle soylendi diye biz de soylemeye devam etmek zorunda miyiz?
Dilimizi degistirelim.

Niye düşüncesi farklı olsun imza var çekip gidemezsin diye mi... kendini garantiye alan direkt gidiyor valla

Sevgilim aldatırsa canıma mı yani fırlatırım gider, ayrılmak kolay ayrıca sevgilim olmayada bilir ama evlilik çok farklı, ha deyince ayrılan çok az ve maalesef çoğu affediyor. Sevgililikle evliliği karıştırmayın, evlilik güvendiğiniz kişiyle kurduğunuz bir müessese, sevgililik deneme süreci, ikisi çoook farklı.

Aldatmayan yoktur kismina katilmiyorum ama aldatanlarin fazla olmasi çok normal cunku herkes evlilik insani degil, herkes coluk cocuk insani hiç degil. Ama evli olup 2-3 sene icinde cocuk yapmayan var mi? Benim cevremde ben haric isteyerek cocuk yapmayan YOK.

Bu cocuk yapanlarin cogu cocuklu hayata bayilmiyor, ozellikle erkekler baya bocaliyor gordugum kadariyla. Hatta bir kiz arkadasim bile demisti "cocugumu cok seviyorum ama evlilik, cocuk bana gore degilmiş"
Erkeklerde daha çok oluşuyordur bu dusunce.

Evlilik bir nebze sevgilinle ayni evi paylasmak gibi oluyor ama işin icine coluktu cocuktu sorumluluk girince hazir olmayan veya uygun olmayan insanlari zorluyor. Erkeklerin cogu hamilelik veya cocuktan sonra bu yuzden aldatmaya basliyor ki aldatan kadinlar da var sadece erkeklere ozel bisey degil.

Bir imza neyi bu kadar değiştiriyor? Sadik olmak için sozlesme mi gerek illa? Siz çok dar görüşlü birisiniz. Eski bir dusunce yapiniz var. Ve bence enerjiniz bu oldugu icin bu enerjiyle boyle insanlari cekiyorsunuz.

Niye düşüncesi farklı olsun imza var çekip gidemezsin diye mi... kendini garantiye alan direkt gidiyor valla
Hayır imza kafasında değilim. Sevgiliyken bi adamdan çocuğun olmuyor aynı evde yaşamıyorsun emek vermiyorsun kahrını çekmiyorsun saçını süpürge etmiyorsun aile olmuyorsun bi nevi .bizim toplumumzda en ileri sevgililer aynı evde yaşıyor sadece sonra ya evleniyorlar ya da ayrılıyorlar. O yüzden arada büyük fark var demek istedim

Bir imza neyi bu kadar değiştiriyor? Sadik olmak için sozlesme mi gerek illa? Siz çok dar görüşlü birisiniz. Eski bir dusunce yapiniz var. Ve bence enerjiniz bu oldugu icin bu enerjiyle boyle insanlari cekiyorsunuz.
Hayır imza kafasında değilim. Sevgiliyken bi adamdan çocuğun olmuyor aynı evde yaşamıyorsun emek vermiyorsun kahrını çekmiyorsun saçını süpürge etmiyorsun aile olmuyorsun bi nevi .bizim toplumumzda en ileri sevgililer aynı evde yaşıyor sadece sonra ya evleniyorlar ya da ayrılıyorlar. O yüzden arada büyük fark var demek istedim

Bi an kendi is yerimdeki arkadaşları düşündüm
Biri esiyle gun icinde birkac kez konusur ki resmi biridir ama yanımda konusmuslugu var eşiyle, daha 30 bile degil cok efendi kizindan bahseder hep :) bir diğeri kendi halinde, sohbet sevmez ama arada kizi gelirdi esi dogum yaptığında, o kadar guzel.ilgileniyor ki kiziyla, zaten evden ise isten eve hayati var. Yani etrafımda buna benzer insanlar var hep. Bir tanesi dogudan geldi, ben kadinlari ezen tiplerden diye düşünmüştüm tam tersi esine ve kadinlara o kadar deger veriyor ki, kadin haklarini bizden daha fazla savunur, beyefendiligi hat safhada. Yani çevrenizin kalitesizligi bence bu.
Ki bundan önce 20 erkekle ayni ortamda çalıştım, ne sansliymisim ki oda arkadaslarim bile hep eşlerine aşık adamlardi

Sevgiliyken Ayni evde yasayabilirsin. Ortak gelir giderlerin olabilir ve cocuk da yapabilirsin.

Ayrica evlensen de sacini süpürge etmek zorunda degilsin. Istersen anne de olmazsin. Hepsi senin kararin.

Arada büyük fark yok. Kalpten yaralanmak her ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…