Ben yanlış anlaşılmışım ben kendim için söylemiyorum saçımı süpürgee edecek bir kadında değilim anaçlık ruhumda yok. Sadece bu kadar emek veren seven güvenen kadınlara bunları yapan erkeklerin zihniyetini sorguluyorum hepsi aynı da demiyorum ama çoğu böyle diyorumKonu sahibi bütün yazdıklarınızı okudum bir üyenin dediği gibi aldatılacağınızı resmen normalleştirme çabasındasınız aldatan adam da çok gördüm kadın da ama bu herkes aldatacak demek değildir karakter meselesi bu işler + sizin düşünceleriniz çok yanlış şimdi linç yemeyeyim ama evlenince saçını niye süpürge ediyorsun kendini niye kocana adıyorsun ? Evlenince sevgili olmayı unutuyor çoğu kadın yine çoğu kadın anne olunca eş olmayı yine unutuyor kendi sırtınıza evi yüklüyorsunuz annesi gibi bir şey oluyorsunuz yani bilmiyorum aldatmanın bahanesi kesinlikle olmaz karakterdir tekrar ediyorum ama sevgiliyken cıvıl cıvıl olan adama evlenince direk ev babası moduna girse beni merkeze koyup varsa yoksa babam gibi peşimden gezse aldatmam ama boşarım benim babaya ihtiyacım yok çünkü erkeklerin de anneye ihtiyacı yok karaktersiz olan aldatıyor karakteri olan boşanmak istiyor sevgim bitti diyor ona rağmen buradaki konularda hala kocam sevgim bitti boşanalım diyor nasıl kendime bağlarım diye konu açan var siz düşünün evlenince kendinizi soyutlamayın önceki hayatınızdan illa saçımı süpürge edem ana olam cefakar ana kafasına girmeyin siz tam bu kafadasınız diye size söylüyorum bunu ve ne olursa olsun kaç yaşında olursanız olun sindirmeye çalışmayın her zaman bir mesleğiniz olsun kendi ayaklarınız üstünde durun kafeste kuş duruşunuz olmasın kendi ayakları üstünde duran sağlam duruşlu incitirsem çeker gider bu kadın dinlemez dedikleri türden olun biraz
Katı ve alti dolu olmayan belki biraz da varsayimli dusunceleriniz var. Biraz daha ufkunuzu genisletmenizi tavsiye ederim.Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq
Önemli olan kullandiginiz üslup. Benim aklıma "kapatma" lafını kullanmak gelmezdi. Evli adamla iliskisi olan kadınları tanımlarken kullandığınız kelime sizin dusuncenizi belirler. Ayrıca o kadının ahlakını sorgulamak bize düşmez (belki adamı bekar sanıyordur bilemeyiz). Burada da aldatan erkekleri sorguluyoruz tamam ama ne erkekleri yerden yere vurmak, ne kadinlari yaftalamak o aldatmalari bitirmeyecek.yukarda belirtmiştim bu benim kelimem değil olduğu gibi yazdım . Değiştirme ihtiyacı da duymadım sevgili değince daha mı modern olcak ya da daha naif benim lafım kapatma metres sevgili olan kadına değil zaten lafım evli erkeklere çok yanlış yerinizden anlamışsınız olayı laf söylemek karşıt görüş oluşturmak kafasındasınız belli .
Metres kapatma fahişe... hiçbiri sizin kalıbınız degil. Oldugu gibi yazdım demek ben boyle demeyi tercih ettim demek.yukarda belirtmiştim bu benim kelimem değil olduğu gibi yazdım . Değiştirme ihtiyacı da duymadım sevgili değince daha mı modern olcak ya da daha naif benim lafım kapatma metres sevgili olan kadına değil zaten lafım evli erkeklere çok yanlış yerinizden anlamışsınız olayı laf söylemek karşıt görüş oluşturmak kafasındasınız belli .
Dert ararsak üzülecek çoook şey var milletin aldatılmasına sıra gelmez boşverin kafaya takmaya değmezBen yanlış anlaşılmışım ben kendim için söylemiyorum saçımı süpürgee edecek bir kadında değilim anaçlık ruhumda yok. Sadece bu kadar emek veren seven güvenen kadınlara bunları yapan erkeklerin zihniyetini sorguluyorum hepsi aynı da demiyorum ama çoğu böyle diyorum
Ne yapalım sevmeyelim mi evlenmeyelim mi? Yoksa adama cip takıp 7/24 takip mi edelimBen yanlış anlaşılmışım ben kendim için söylemiyorum saçımı süpürgee edecek bir kadında değilim anaçlık ruhumda yok. Sadece bu kadar emek veren seven güvenen kadınlara bunları yapan erkeklerin zihniyetini sorguluyorum hepsi aynı da demiyorum ama çoğu böyle diyorum
Ne yapalım sevmeyelim mi evlenmeyelim mi? Yoksa adama cip takıp 7/24 takip mi edelim
Bilmem. Çeşitli ihtiyaçlar da bir ömür yalnız karşılanmaz herhaldeAyrıca bu dünyada niye yaşamıyoruz, ne geri bir düşünce, bir kadının hayatında illâ bir erkek olmalı mı
Su evli erkekle takilan kadinlar adina utaniyorum ya yazik gunah senin karsindakide bi kadin yani enpati kurmuyolar ogrenince dunyasi yikılır mi cocuklari var mi neye sebeb olurum demiyolar ancaa kendi zevkleri adam ztn dusunse yapmaz öküzde onu allah islah etsin yani tamamen dusuncesizlik yetmiyo bi kadin demekki abazalik gecinemiyomusun ayril bosan kardesm can yakmanin ne luzmu var ki ya kadinlar icnde erkekler icnde gecerli bu terbiyesizlik yani..Artık gördüklerimden usandım inancım kalmadı. O kadar çok aldatan erkek gördüm ki eşlerinin haberi yok. Eşleri de sanıyor ki eşim yapmaz eşim aile babasıdır vs karşıma o kadar evli erkek çıktı ki dışarıdan bakınca mutlu aile profilleri var belki de mutlular ama erkek aldatıyor ve eşlerinin dünyadan haberi yok. Öğretmenim bugün şube müdürümüzün kapatması olduğunu öğrendim eşini de tanıyorum o kadar üzüldüm ki kadına. Kendi müdürüm bile beni yoldan çıkarmaya çalıştı görsen evli iki çocuk babasıyım nidalarıyla dolanıyor ortalıkta parmağında yüzüğüyle . Daha niceleri başkalarında gördüğğm duyduğum vb Artık tüm kadınların aldatıldığına emin oldum bazılarının ruhları duymuyor bazısı yakalıyor . Hiç sevmemek güvenmemek mi gerek bir de eşine güvenen seven sayan kadınların eşi aldatıyor. Soğudum iyice sizin fikirleriniz nedir ?
Bence aldatmada şu da bir faktör
Kadınlar artik erkeklerin yükünü alıyorlar ve bu kadinlar eslerinden azicik ilgi, sevgi ya da destek bekleseler erkekler ugrasmak yerine kaçmayı seciyorlar. Eee haliyle solugu disarida alıp, onları pohpohlayacak kişiler arıyorlar. Kisaca rahat batiyor! Erkeklere bu rahatlığı vermek yerine, sorumluluklar yüklemek gerekiyor diye düşünüyorum. Bir de maddi açıdan borca sokup o borc nasil ödenir diye düşünüp kafalarının dolu olması lazim bence.
Burada hemcinslerimi suclamiyorum bu arada, yanlis anlasilmasin. Bir ablam vardi, erkeğin iki kasigi varsa birini kiracaksin derdi. Buradaki aldatilma hikayelerini de okudukça ne demek istedigini anlıyorum artik. Tabii yas aldikca daha olgunca ve objektif bakabiliyoruz olaylara.
Yani sözün özü, erkeklere rahat verilmemeli!
Simdi ilk olarak son soz hep kadinda biter,Sube mudurunuzde zaten gurur yokmus ama bunu evli oldugunu bile bile yapan bir kadin da 2x sucludur benim gozumde.Adam kandirmistir,gozunu boyamistir o baska.Ama evli oldugunu bile bile bir adama yanasmakta bir kadnin hem cinsene yapacagi en kotu muameledir benim neznimde.Öğretmenim bugün şube müdürümüzün kapatması olduğunu öğrendim eşini de tanıyorum o kadar üzüldüm ki kadına. Kendi müdürüm bile beni yoldan çıkarmaya çalıştı görsen evli iki çocuk babasıyım nidalarıyla dolanıyor ortalıkta parmağında yüzüğüyle .
Metres mi desinAldatmayan erkek vardir.
Aldatmanin cinsiyetle degil zihniyetle ilgisi vardir.
Bir kadın diğer bir kadina "kapatma" dememelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?