Aldatmayan var mıdır ?

Konu sahibi bütün yazdıklarınızı okudum bir üyenin dediği gibi aldatılacağınızı resmen normalleştirme çabasındasınız aldatan adam da çok gördüm kadın da ama bu herkes aldatacak demek değildir karakter meselesi bu işler + sizin düşünceleriniz çok yanlış şimdi linç yemeyeyim ama evlenince saçını niye süpürge ediyorsun kendini niye kocana adıyorsun ? Evlenince sevgili olmayı unutuyor çoğu kadın yine çoğu kadın anne olunca eş olmayı yine unutuyor kendi sırtınıza evi yüklüyorsunuz annesi gibi bir şey oluyorsunuz yani bilmiyorum aldatmanın bahanesi kesinlikle olmaz karakterdir tekrar ediyorum ama sevgiliyken cıvıl cıvıl olan adama evlenince direk ev babası moduna girse beni merkeze koyup varsa yoksa babam gibi peşimden gezse aldatmam ama boşarım benim babaya ihtiyacım yok çünkü erkeklerin de anneye ihtiyacı yok karaktersiz olan aldatıyor karakteri olan boşanmak istiyor sevgim bitti diyor ona rağmen buradaki konularda hala kocam sevgim bitti boşanalım diyor nasıl kendime bağlarım diye konu açan var siz düşünün evlenince kendinizi soyutlamayın önceki hayatınızdan illa saçımı süpürge edem ana olam cefakar ana kafasına girmeyin siz tam bu kafadasınız diye size söylüyorum bunu ve ne olursa olsun kaç yaşında olursanız olun sindirmeye çalışmayın her zaman bir mesleğiniz olsun kendi ayaklarınız üstünde durun kafeste kuş duruşunuz olmasın kendi ayakları üstünde duran sağlam duruşlu incitirsem çeker gider bu kadın dinlemez dedikleri türden olun biraz

Ben yanlış anlaşılmışım ben kendim için söylemiyorum saçımı süpürgee edecek bir kadında değilim anaçlık ruhumda yok. Sadece bu kadar emek veren seven güvenen kadınlara bunları yapan erkeklerin zihniyetini sorguluyorum hepsi aynı da demiyorum ama çoğu böyle diyorum

Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq
Katı ve alti dolu olmayan belki biraz da varsayimli dusunceleriniz var. Biraz daha ufkunuzu genisletmenizi tavsiye ederim.
Önemli olan kullandiginiz üslup. Benim aklıma "kapatma" lafını kullanmak gelmezdi. Evli adamla iliskisi olan kadınları tanımlarken kullandığınız kelime sizin dusuncenizi belirler. Ayrıca o kadının ahlakını sorgulamak bize düşmez (belki adamı bekar sanıyordur bilemeyiz). Burada da aldatan erkekleri sorguluyoruz tamam ama ne erkekleri yerden yere vurmak, ne kadinlari yaftalamak o aldatmalari bitirmeyecek.
Size tavsiyem, sizi ilgilendirmeyen konular üzerine düşünüp yorum yapmayın. Kendi kendinize de önyargı olusturmak yerine, her insanin farklı oldugunu düşünürseniz, karsiniza çıkacak erkeklere de şüpheyle yaklaşmazsiniz. Belli ki yaşınız küçük

Metres kapatma fahişe... hiçbiri sizin kalıbınız degil. Oldugu gibi yazdım demek ben boyle demeyi tercih ettim demek.

Şunu da tercih edebilirdiniz:

Birlikte yasiyor tanımı, kadina da saygi içeriyor. Iki reşit insan ayni evde yasama karari vermis demek oluyor.

Kapatma ise erkegi guç sahibi, kadini eksik gösteriyor.

Siz çok eski kafalisiniz. Ogretmensiniz sanirim bir de. Inanilmaz korkutucu bir dil bu. Bu dille cocuklar yetistirmek...

Konunuz ve siz enerjimi emdiniz. Size genellemeleriniz ve çirkin diliniz ile mutluluklar dilerim.

Çok saçma bir genelleme.

Gerçekten karakteri düzgün ve ahlaklı erkeklere haksızlık bu düşünce.

Ayrıca etrafınızda gördüğünüz üç beş insan üzerinden mi vardınız bu genel yargıya ?

Yoksa kafayı özellikle buna yorduğunuz için mi gözünüze batıyor ?

Benim bir arkadaşım da böyle düşünüyor.
Benim haberim olmadığı sürece sorun etmem falan diyordu.
Yeter ki haberim olmasın haberdar olursam yakalarsam falan midem bulanır yapamam devam edemem diyordu.

Bir de öyle kapatması varmış falan denmez. Eşini aldatıyormuş, başka ilişkisi varmış sevgilisi varmış falan denir. Kapatma deyince sanki adam kadını zorla tutuyor gibi saçma bir algı çıkıyor ortaya. Çirkin bir söz.

Dert ararsak üzülecek çoook şey var milletin aldatılmasına sıra gelmez boşverin kafaya takmaya değmez

Ne yapalım sevmeyelim mi evlenmeyelim mi? Yoksa adama cip takıp 7/24 takip mi edelim

Herkesin aldattığını düşünmüyorum.
Evliyim. Çok mu mutluyuz çok mu herşey yolunda? Değil ama eşimin aldattığını sanmıyorum. Bu "benim kocam yapmaz imkansız" anlamında değil. Veya ileride olmayacağının bir garantisi de yok tabi.
Aldatılmaktan çok korkmamak gerektiğini düşünüyorum. Çok korktuğu şey insan çekiyor zaten. Aldatacak insan her türlü aldatır.
Ben başlarda alyansa falan takıntılıydım biraz ama artık genellikle alyans bile takmıyoruz. Aldatacak insana o da engel değil sonuçta.
Bence aldatılmaktan çok korkmamak, karşı tarafı bu ihtimalle boğmamak, güvenmek ama hayatın da herşeyi getirebileceğine hazırlıklı olmak gerekiyor.
Ayrıca bence ihanetin affı yoktur. Bir kere aldatan bir daha aldatır.

W Wurstria HülyaAvşar da yıllarca her erkek aldatıt, aldatmayan erkek yok, haberim olmazsa bir şey demem dedi, sonra ekranlardan Feraye’yi tüm Türkiye öğrenince mecburen boşandı. kötüyü çağırmasın arkadaşınız

Su evli erkekle takilan kadinlar adina utaniyorum ya yazik gunah senin karsindakide bi kadin yani enpati kurmuyolar ogrenince dunyasi yikılır mi cocuklari var mi neye sebeb olurum demiyolar ancaa kendi zevkleri adam ztn dusunse yapmaz öküzde onu allah islah etsin yani tamamen dusuncesizlik yetmiyo bi kadin demekki abazalik gecinemiyomusun ayril bosan kardesm can yakmanin ne luzmu var ki ya kadinlar icnde erkekler icnde gecerli bu terbiyesizlik yani..

Evet bunu derler ama inan ki alakası yok.
Borcu olup ta aldatanlar da var hatya borc yuzunden ecde huzursuzluk cıkınca daha cok aldatma eğilimi oluo

Simdi ilk olarak son soz hep kadinda biter,Sube mudurunuzde zaten gurur yokmus ama bunu evli oldugunu bile bile yapan bir kadin da 2x sucludur benim gozumde.Adam kandirmistir,gozunu boyamistir o baska.Ama evli oldugunu bile bile bir adama yanasmakta bir kadnin hem cinsene yapacagi en kotu muameledir benim neznimde.
Kendi mudurun de seni yoldan cikartmaya calismissa sert bir bicimde tavrini gosterip rezil etseydin,bilseydi herkes ne oldugunu.
Sana tavsiyem evli barkli,isinde gucunde,karisini ve cocuklarini seven kocalari da dahil ederek genelleme yapmaman olur.
Her zaman parcadan butun iliskisi kuramazsin.Tumevarim oturmamis senin verdigin ornek icin.

Gerçekten doğru söylüyorsunuz evde başka dışarda başka yüzleri var.. iş hayatında insan daha iyi anlıyor malesef erkeklerin nasl iki yüzlü olduklarını

Babam, annemi yaşadığı sürece aldattı, abilerim sevgililerini durmadan aldattı hatta iki üç sevgili aynı anda idare edip, onları da başkalarıyla aldattilar. Amcalarım, dayilarim keza öyle. Yav dedim, evlenirsem ben de kesin aldatilacagim. Eşime bir guvensizdim ki anlatamam. Allah'tan beş senelik evliliğimde şüphe bile duymadım ki çok pimpirikli bir insanim. Sanki burada aile faktörü de çok önemli gibi. Örnek olarak, eşimin babaları da evine eşine çok sadıktır, amcaları da, kardeşleri de mesela. Aile böyle. Benim abiler de babadan böyle görüp bunu örnek aldılar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…