Haklısınız ben de çok mutlu olduklarını düşünmüyorum yani en mutlu evlilşkte bile pürüzler olabilir kimse dört dörtlükte değil ama aldatma biraz farklı her şey tölere edilebilir ama bu nasıl ne şekilde olur kendimi koyunca gerçekten büyük sorun bir değil beş değil çoğu olunca insanın gözüde korkuyorAldatmayan yoktu kismina katilmiyorum ama aldatanlarin fazla olmasi çok normal cunku herkes evlilik insani degil, herkes cocuk insani hiç degil. Ama evli olup 2-3 sene icinde cocuk yapmayan var mi? Benim cevremde ben haric isteyerek cocuk yapmayan YOK.
Bu cocuk yapanlarin cogu cocuklu hayata bayilmiyor, ozellikle erkekler baya bocaliyor gordugum kadariyla. Hatta bir kiz arkadasim bile demisti "cocugumu cok seviyorum ama evlilik, cocuk bana gore degilmiş"
Erkeklerde daha çok oluşuyordur bu dusunce.
Evlilik bir nebze sevgilinle ayni evi paylasmak gibi oluyor ama işin icine coluktu cocuktu sorumluluk girince zorluyor. Erkekler cogu hamilelik veya cocuktan sonra bu yuzden aldatmaya basliyor ki aldatan kadinlar da var sadece erkeklere ozel bisey degil.
Kutsal pipisiz ömür mü geçer kızAyrıca bu dünyada niye yaşamıyoruz, ne geri bir düşünce, bir kadının hayatında illâ bir erkek olmalı mı
Rabbim kimsenin başına vermesin ne diyeyim. Ben dediğim gibi ailemden bu durumlara tanık olduğum için bu konularda çok hassasım, güvenim çok kırık. Rabbim doğru yoldan ayırmasın kadın erkek hiçbir kulunu.başta iyi oluyolar yıl geçtikçe çocuk oldukça aldatmaya başlıyorlar. Gördüğğm aldatan erkeklerin çoğu 5+ yıllık çocuklu adamlar sıkılıyorlar mı eski hızlı günlerini mi istiyorlar anlamıyorum bu kafaya giriyorsa ayrılsın o da yok karşındakini enayi yerine koymak bir insana yapılacak en büyük saygısızlık ben de bunu sindiremiyorum .
Var elbet yok değil ama uzun süreli evliliklerde bu aşk kalıyor mu acaba çolul çocuk olduktan sonra. Sevgilileri yeni evlileri gençleri kastetmiyorum orta yaş erkekleri kastediyorum aynı heyecan aşk sadakat oluyor mu gerçekten . Benim etrafımda da var mutlu sadık çiftler ama ya yeni sevgililier ya yeni evliler 30 yaş altı bunları saymıyorumm . Genelde 40byaş on yıllık evlilik iki üç çocuklu erkeklerin sadıklığını sorguluyorum.Bi an kendi is yerimdeki arkadaşları düşündüm
Biri esiyle gun icinde birkac kez konusur ki resmi biridir ama yanımda konusmuslugu var eşiyle, daha 30 bile degil cok efendi kizindan bahseder hep :) bir diğeri kendi halinde, sohbet sevmez ama arada kizi gelirdi esi dogum yaptığında, o kadar guzel.ilgileniyor ki kiziyla, zaten evden ise isten eve hayati var. Yani etrafımda buna benzer insanlar var hep. Bir tanesi dogudan geldi, ben kadinlari ezen tiplerden diye düşünmüştüm tam tersi esine ve kadinlara o kadar deger veriyor ki, kadin haklarini bizden daha fazla savunur, beyefendiligi hat safhada. Yani çevrenizin kalitesizligi bence bu.
Ki bundan önce 20 erkekle ayni ortamda çalıştım, ne sansliymisim ki oda arkadaslarim bile hep eşlerine aşık adamlardi
Bu benim kararım evet ama toplumumuuzn kadınları hiçte bu kararda olmuyor maalesef .Sevgiliyken Ayni evde yasayabilirsin. Ortak gelir giderlerin olabilir ve cocuk da yapabilirsin.
Ayrica evlensen de sacini süpürge etmek zorunda degilsin. Istersen anne de olmazsin. Hepsi senin kararin.
Arada büyük fark yok. Kalpten yaralanmak her ikisi de.
Ben aldatmadım hiç.Ben varım .Dunyanın cıvısı cıktı.Şimdi kadınlar daha cok aldatıomuş.Allah yardım etsın ne dıyelımArtık gördüklerimden usandım inancım kalmadı. O kadar çok aldatan erkek gördüm ki eşlerinin haberi yok. Eşleri de sanıyor ki eşim yapmaz eşim aile babasıdır vs karşıma o kadar evli erkek çıktı ki dışarıdan bakınca mutlu aile profilleri var belki de mutlular ama erkek aldatıyor ve eşlerinin dünyadan haberi yok. Öğretmenim bugün şube müdürümüzün kapatması olduğunu öğrendim eşini de tanıyorum o kadar üzüldüm ki kadına. Kendi müdürüm bile beni yoldan çıkarmaya çalıştı görsen evli iki çocuk babasıyım nidalarıyla dolanıyor ortalıkta parmağında yüzüğüyle . Daha niceleri başkalarında gördüğğm duyduğum vb Artık tüm kadınların aldatıldığına emin oldum bazılarının ruhları duymuyor bazısı yakalıyor . Hiç sevmemek güvenmemek mi gerek bir de eşine güvenen seven sayan kadınların eşi aldatıyor. Soğudum iyice sizin fikirleriniz nedir ?
O zaman bu, toplumun kadinlarini ilgilendiren bir durum degil mi? Sana niye bu kadar dert oldu? -Ufak bir soru-Bu benim kararım evet ama toplumumuuzn kadınları hiçte bu kararda olmuyor maalesef .
Yaş ve medeni durumunuz nedir kk da ilk defa bir erkek gördümBen aldatmadım hiç.Ben varım .Dunyanın cıvısı cıktı.Şimdi kadınlar daha cok aldatıomuş.Allah yardım etsın ne dıyelım
Çünkü bu toplumun yetiştirdiği kadınların çocuklarıyla evleniyoruz da ondan olabilir mi acabaO zaman bu, toplumun kadinlarini ilgilendiren bir durum degil mi? Sana niye bu kadar dert oldu? -Ufak bir soru-
Ben bayanım .Bayan olarak cevap verdım.Aldatmayan varmı dıye baslık atmışsınız ya.Ben hiç aldatmadım dıorum.Yaş ve medeni durumunuz nedir kk da ilk defa bir erkek gördüm
Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudqBen bayanım .Bayan olarak cevap verdım.Aldatmayan varmı dıye baslık atmışsınız ya.Ben hiç aldatmadım dıorum.
Evet siz de bir kadina kapatma diyorsunuz. Bu zihniyetle bir cocuk yetiştireceksiniz. Eleştirdiğiniz kişilerden birisiniz.Çünkü bu toplumun yetiştirdiği kadınların çocuklarıyla evleniyoruz da ondan olabilir mi acaba
Vallaha bılemıorum.Istatıslıkler bu yondeymıs.Dünyanın cıvısı çıkmış .Hıc yapmaz dedıklerımız neler yapıo .Allahım yardım et.Birde kapatma çok kötü bir laf ya .Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq
yukarda belirtmiştim bu benim kelimem değil olduğu gibi yazdım . Değiştirme ihtiyacı da duymadım sevgili değince daha mı modern olcak ya da daha naif benim lafım kapatma metres sevgili olan kadına değil zaten lafım evli erkeklere çok yanlış yerinizden anlamışsınız olayı laf söylemek karşıt görüş oluşturmak kafasındasınız belli .Evet siz de bir kadina kapatma diyorsunuz. Bu zihniyetle bir cocuk yetiştireceksiniz. Eleştirdiğiniz kişilerden birisiniz.
Neden? 40 yasindaki bir adamla mi evlisiniz ya da 15 senelik evli ve 2 3 cocuklu musunuz? Yani ben sizin gereksiz yere olmayan seylere taktiginizi düşündüm yorumlarınızdan.Var elbet yok değil ama uzun süreli evliliklerde bu aşk kalıyor mu acaba çolul çocuk olduktan sonra. Sevgilileri yeni evlileri gençleri kastetmiyorum orta yaş erkekleri kastediyorum aynı heyecan aşk sadakat oluyor mu gerçekten . Benim etrafımda da var mutlu sadık çiftler ama ya yeni sevgililier ya yeni evliler 30 yaş altı bunları saymıyorumm . Genelde 40byaş on yıllık evlilik iki üç çocuklu erkeklerin sadıklığını sorguluyorum.
Ogretmenler odasinda dizideki bakismalardan oluyorsa artik,Okul değil aşkı memnu seti
Ogretmenler odasinda dizideki bakismalardan oluyorsa artik,
Uzuunn uzuunn ve BayıkOgretmenler odasinda dizideki bakismalardan oluyorsa artik,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?