Aldatmayan var mıdır ?

Haklısınız ben de çok mutlu olduklarını düşünmüyorum yani en mutlu evlilşkte bile pürüzler olabilir kimse dört dörtlükte değil ama aldatma biraz farklı her şey tölere edilebilir ama bu nasıl ne şekilde olur kendimi koyunca gerçekten büyük sorun bir değil beş değil çoğu olunca insanın gözüde korkuyor

Rabbim kimsenin başına vermesin ne diyeyim. Ben dediğim gibi ailemden bu durumlara tanık olduğum için bu konularda çok hassasım, güvenim çok kırık. Rabbim doğru yoldan ayırmasın kadın erkek hiçbir kulunu.

Var elbet yok değil ama uzun süreli evliliklerde bu aşk kalıyor mu acaba çolul çocuk olduktan sonra. Sevgilileri yeni evlileri gençleri kastetmiyorum orta yaş erkekleri kastediyorum aynı heyecan aşk sadakat oluyor mu gerçekten . Benim etrafımda da var mutlu sadık çiftler ama ya yeni sevgililier ya yeni evliler 30 yaş altı bunları saymıyorumm . Genelde 40byaş on yıllık evlilik iki üç çocuklu erkeklerin sadıklığını sorguluyorum.

Bu benim kararım evet ama toplumumuuzn kadınları hiçte bu kararda olmuyor maalesef .

Ben aldatmadım hiç.Ben varım .Dunyanın cıvısı cıktı.Şimdi kadınlar daha cok aldatıomuş.Allah yardım etsın ne dıyelım

O zaman bu, toplumun kadinlarini ilgilendiren bir durum degil mi? Sana niye bu kadar dert oldu? -Ufak bir soru-
Çünkü bu toplumun yetiştirdiği kadınların çocuklarıyla evleniyoruz da ondan olabilir mi acaba

Bayanlar ulkemızde daha cok aldatıomus.Istatıslıkler bu yonde.Boşanın ve kımı aldatıosanız aldatın.Aldatmanın bayanı erkegı yok yanı .

Ben bayanım .Bayan olarak cevap verdım.Aldatmayan varmı dıye baslık atmışsınız ya.Ben hiç aldatmadım dıorum.
Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq

Çünkü bu toplumun yetiştirdiği kadınların çocuklarıyla evleniyoruz da ondan olabilir mi acaba
Evet siz de bir kadina kapatma diyorsunuz. Bu zihniyetle bir cocuk yetiştireceksiniz. Eleştirdiğiniz kişilerden birisiniz.

Erkek sandım pardon :) erkek olarak aldatmayanı kastettim kadınlar aldatsa bile erkek kadar değiller yine fazla ama erkeklerin eline su dökemeyiz bu konudq
Vallaha bılemıorum.Istatıslıkler bu yondeymıs.Dünyanın cıvısı çıkmış .Hıc yapmaz dedıklerımız neler yapıo .Allahım yardım et.Birde kapatma çok kötü bir laf ya .

Evet siz de bir kadina kapatma diyorsunuz. Bu zihniyetle bir cocuk yetiştireceksiniz. Eleştirdiğiniz kişilerden birisiniz.
yukarda belirtmiştim bu benim kelimem değil olduğu gibi yazdım . Değiştirme ihtiyacı da duymadım sevgili değince daha mı modern olcak ya da daha naif benim lafım kapatma metres sevgili olan kadına değil zaten lafım evli erkeklere çok yanlış yerinizden anlamışsınız olayı laf söylemek karşıt görüş oluşturmak kafasındasınız belli .

Neden? 40 yasindaki bir adamla mi evlisiniz ya da 15 senelik evli ve 2 3 cocuklu musunuz? Yani ben sizin gereksiz yere olmayan seylere taktiginizi düşündüm yorumlarınızdan.
Benim bahsini ettiğim kisilerden biri 28 yasinda
Çocuklu diye bahsettiğim 32
Eski is yerimdeki oda arkadaslarimdan biri 2 3 senelik evliydi simdi 5 sene olsa adam 37 yasinda ve esini cok seviyordu cocuklari da yoktu henüz
Bir diğeri en az 10 senelik evli, 2.evliligi idi (ilkinden ayrilma sebebi aldatma değil), ben yasca küçük olmama rağmen hic saygısını bozmamis ve bana ismimle hitap etmemistir. Bir digeri 30 senelik iliskisi esiyle, 25 senelik evliler hala eşine deli gibi aşık aldatmadigindan da eminim çünkü bu iki kisi ile cok derin sohbetlerimiz de olurdu ki ikisi de şu an 49 yasindalar.
Komsum var kadin daha hareketli, flortozdur, adam kafasini kaldirip bakmaz. Isten eve evden işe, hatta abla esi icin der fazla aile babasi diye :) yazdikca yazasim geliyor da, bende daha örnek cok. Ha diyeceksiniz ki aldatmadiklarindan ne kadar eminsin, tanıdığım kadarıyla diyebilirim. Niyeti kötü olanın gozlerinden anlaşılıyor, bazisi açıkça ifade bile edebiliyor sakinmiyor.
Yani demem o ki, her erkek aynı değildir; her kadin aynı olmadığı gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…