• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatmış mı oldu?

merak etmiş

sadece merak etmiş

"almadım yarın alacağım" yazsaydınız belki konuşma bir hale yola girerdi

adamın nişanlı olması bu muhabbete engel değil

ha ben olsam nişanlım elbise yorumu neden yapıyor diye takılırdım

o nasıl adam elbiseye yorum yapıyor, yani ne geçer ki eline ya çok güzel bu elbise diye yorum yapmak

kıza da bence kendisinin gururu okşansın diye sordu

kız aldım deseydi beğendin mi diyecekti çok güzel derse bak ben sana dedim diyecekti

beğenmedim derse de X de çok güzel olmuştu, elbisede bir sıkıntı yok ama herkeste aynı durmak diyecekti

bunların hiçbiri aldatma değil

adam boş beleş muhabbet seven biri
ben fiyatını merak etmiştim o an benim insta yoktu oda fiyat nedir yazmıştı.

Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...:KK43:
ne saçma hareketler gerçekten. ayrıca burada normal bir konuşma var, siz gün içinde hiç mi başka insanla konuşmuyorsunuz.

ne saçma hareketler gerçekten. ayrıca burada normal bir konuşma var, siz gün içinde hiç mi başka insanla konuşmuyorsunuz.

tamam normal evet ama son yazığı mesajda aldın mı elbiseyi diye merak etmesi bana sanki konuşmaya devam etmek istiyor havası uyandırdı...

Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
Adam sizi aldatmanın yanından bile geçmemiş. Güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben diye düşünüyosunuz ya hani. Sizin bu yaptığınız şeyi öğrenirse asıl onun güveni kırılır ve sizle evlenmekten vazgeçer. Bilginiz olsun.

Adam sizi aldatmanın yanından bile geçmemiş. Güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben diye düşünüyosunuz ya hani. Sizin bu yaptığınız şeyi öğrenirse asıl onun güveni kırılır ve sizle evlenmekten vazgeçer. Bilginiz olsun.

peki sonunda elbiseyi aldın mı diye sorması sohbeti uzatmak istemesi anlamına gelmiyor mu

Sahte hesaptan Adama çizdiğiniz profil. Baya yorum ayağına falan koca arayan kız modu olmuş

Eklentiler

• 697C5A05-1D65-45B9-8163-D2D49AF8F826.webp
    697C5A05-1D65-45B9-8163-D2D49AF8F826.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 76
Sizin olduğunuzu anlamış bence. Yoksa siz nişanlısıniz neden soruyorsunuz alıp almadığımi demez normal biri. Alakasız bir cümle olmuş çünkü. Nasılsın sorusuna 3 kilo elma tart cevabı gibi olmuş. Ya da siz sanmasa da karşımda herkes de bana yürüyor ya triplerinde biri var sanmış olabilir. Yaşınız kaç ki?

tamam normal evet ama son yazığı mesajda aldın mı elbiseyi diye merak etmesi bana sanki konuşmaya devam etmek istiyor havası uyandırdı...
O zaman 'imi sinin nişinlin vir' diye saçma sapan konuşacağına 'sana güvendim aldım, umarım nişanlın kadar guzel durur:) gelince foto atayım mi,bak bakalım kime daha çok yakışıyor' yazabilirdin. O zaman belli olurdu adamın ne olduğu.
Resmen eline yüzüne bulaştırmissin.

Sizin olduğunuzu anlamış bence. Yoksa siz nişanlısıniz neden soruyorsunuz alıp almadığımi demez normal biri. Alakasız bir cümle olmuş çünkü. Nasılsın sorusuna 3 kilo elma tart cevabı gibi olmuş. Ya da siz sanmasa da karşımda herkes de bana yürüyor ya triplerinde biri var sanmış olabilir. Yaşınız kaç ki?

Anlamadı ben konuşmayı kısaltıp yazdım o benim hatunu istemeye gittik yazınca nişanlı kelimesini dedim ben

Birincisi gayet medeni şekilde konuşmuş, konuşmanın hiç bir yerinde aldatmaya meyilli bir hal sezmedim. Ufak davranışlardan niyet okumamak gerektiğine inanırım . Daha konuşmanın başında nişanlı olduğunu belirtecek şekilde cevap verip muhabbetin başka yönlere çekilmesinin de önünü kapatmış. Kimseye tek kelime, tek hareket veya her neyse , her hangi bir şeyden aldatır veya aldatmaz diye yorum yapılmaz. Allah şaşırtmasın ne diyim yani.
İkimcisi yaptığınız yanlış. Hiç bu konudan bahsetmeyin. Unutun gitsin. Burada tanımadığınız insanların yorumlarıyla değil, kendi ilişkinizdeki gerçeklerle hareket edin.

Peki ne tavsiye edersiniz? bana şimdi aklımda acaba başka kızlarla muhabbet ediyor mu diye düşünmeye başladım..
1,5 yıllık anladığım kadarıyla ilişkiniz bu zamana kadar başka kadınlara meyilini gördünüz mü?
konuşmak insanların anlaşma biçimi :) gün içerisinde farkında olmadan bir sürü insanla konuşuyorsun.
aldatmak çok başka birşey sırf konuştuğu için bu şekilde düşünmek biraz hastalıklı sahiplenme biçimi oluyor.
tavsiye istiyorsanız şu güzel günlerinizin tadını çıkarın daha cicim günleri :) yapmak isteyen her türlü yapar kadını da erkeği de.

Anlamadı ben konuşmayı kısaltıp yazdım o benim hatunu istemeye gittik yazınca nişanlı kelimesini dedim ben
Nişanlı kelimesinden anladı demedim zaten. Verdiğiniz tepki o kadar absürd ki ya sizsiniz alakasız konuşuyorsunuz ağzından laf almak için. Ya da herkes bana yürüyor tiplerinde birisiniz, konuşmanız hoşuma gitti vs cümleler bekleyerek yazdınız. Iki türlü de verdiğiniz tepki değişik. Nisanliniz öğrense o sizden ayrılır. Çünkü hicbir şey yokken ortada böyle denemeler yapan biri evlilik boyunca ne denemeler yapmaz.

peki sonunda elbiseyi aldın mı diye sorması sohbeti uzatmak istemesi anlamına gelmiyor mu
merak etmiş

sadece merak etmiş

"almadım yarın alacağım" yazsaydınız belki konuşma bir hale yola girerdi

adamın nişanlı olması bu muhabbete engel değil

ha ben olsam nişanlım elbise yorumu neden yapıyor diye takılırdım

o nasıl adam elbiseye yorum yapıyor, yani ne geçer ki eline ya çok güzel bu elbise diye yorum yapmak

kıza da bence kendisinin gururu okşansın diye sordu

kız aldım deseydi beğendin mi diyecekti çok güzel derse bak ben sana dedim diyecekti

beğenmedim derse de X de çok güzel olmuştu, elbisede bir sıkıntı yok ama herkeste aynı durmak diyecekti

bunların hiçbiri aldatma değil

adam boş beleş muhabbet seven biri
Başka bir arkadaş bu soruya en güzel cevabı vermiş. Ben de sizin sorunuza 'hayır' diyorum.
Nevzat Tarhan'ın kitabında okumuştum. Gerçekleşen kehanet kuralı diye bir şey var. Böyle aldatılma kaygısı duymaya devam ederseniz bir süre sonra bu gerçekleşir.

Çok ergence yapığınız. Nişanlınıza güveniniz yoksa evlenmezsiniz olur biter. adamı deneme tahtasına çevirmişsiniz

ben fiyatını merak etmiştim o an benim insta yoktu oda fiyat nedir yazmıştı.

bence şimdi iş değişti

yani bu kaç lira diye soran bir yoruma yani yorum değil bir soruya, siz ürünü gördünüz mü diye sordunuz

ben üründen memnuniyet belirten bir yoruma sordunuz sanmıştım

o da evet gördüm dedi ve ben şurada gördün siz nerede giyeceksiniz diye sordu

muhtemelen siz olduğunuzu anlamıştır

yoksa neden sorsun ki böyle saçma bir soruyu, yani elbiseyi nerede giyeceğinden ona ne

aldınız mı sorusu da siz almayacağınıza göre denemeye devam olabilir

Back
X