Aldatmış mı oldum ?

Arkadaşlar sevişmiş arkadaş yani tabiki aldatma yahu .... Bilemiyorum belki birbirinize uygunsunuzdur oda sizi aldatmıştir.
Buluşmadan sevgili değiliz demiş sadece konuşuyoruz demiş nasıl aldatma oluyor ? 7 ay sevgili olmadan o kadar uzun ne konuştunuz onuda anlamadım ya atomu mu parçaladiniz saatlerce telde konu sahibi ?

Buluşmadan sevgili değiliz demiş sadece konuşuyoruz demiş nasıl aldatma oluyor ? 7 ay sevgili olmadan o kadar uzun ne konuştunuz onuda anlamadım ya atomu mu parçaladiniz saatlerce telde konu sahibi ?
Twitch kanalımız vardı ve oradan birlikte yayınlar yaptık oyunlar oynadık vs onun dışında da günlük rutinlerimizi konuştuk iki insan ne konuda sohbet edebilirse o işte..

Twitch kanalımız vardı ve oradan birlikte yayınlar yaptık oyunlar oynadık vs onun dışında da günlük rutinlerimizi konuştuk iki insan ne konuda sohbet edebilirse o işte..
Normal konuşmuşsunuz işte iki arkadaş gibi neden bu durum sizi rahatsız ediyor söyleme gereği duyuyorsunuz ?

Kendisi bir kızla erkeğin arkadaşlığına bile karşı bir insan bunu içimde tutamıyorum bu nedenle
Madem karşı sizinle 7 ay telde neden konuşmuş. yapmayın Allah aşkına karşınızdaki bu kadar masum olamaz kimbilir kimlerle konuştu nasil bu kadar güveniyorsunuz :işsiz:

Merhaba sevgili kk üyeleri, derdim içimi kemirip duruyor sizlerden fikir almak istiyorum. Biz şuanki erkek arkadaşımla tanıştığımda internetten tanışmıştık ve 7 ay boyunca çeşitli sebeplerden görüşmeyip sadece telefondan konuşmaya devam ettik. Her ne kadar yoğun bir şekilde her gün saatlerce konuşuyor olsak bile kendisi her fırsatta buluşmadan sevgili olamayacağımızı söyledi durdu dolayısıyla ben de çok ciddiye alamadım durumu. Konuşmaya başladıktan 6 ay sonra eski erkek arkadaşımla görüştüm bir kaç defa ve bunu ona söylemedim . Ardından şuanki ile buluştuk böylece kendi tabiriyle gerçek bir ilişkimiz oldu ve buluştuktan sonra bir daha kimseyle iletişim kurmadım aksine kimseyi aklima bile getirmedim çünkü ilişkimizi artık tamamen benimsemiştim.

Şu aralar kuruntu yapıyorum sizce gidip sevgilime bu durumu söylemeli miyim, vicdan yapmamı gerektirecek durum var mı 😟 (her şey bu kadar güzeller söylersem muhtemelen mesele haline getirir ve bana asla güvenmez)
Saçmalamasanız mı acaba?

Böyle şeyleri mesele edecek olan adamlarda beş para etmez adamlardır zaten.

Eski erkek arkadaşınızla neden devam etmediniz ? Konu sahibi eğer bu olay ortaya çıkmayacaksa,sen ortaya dökme.bundan sonra dürüst davran ve ilişkine saygı duy yeterli.

Her ne kadar yoğun bir şekilde her gün saatlerce konuşuyor olsak bile kendisi her fırsatta buluşmadan sevgili olamayacağımızı söyledi
Buluşmadan önce sevgili değildiniz.
Buluşmadan önce eski erkek arkadaşınızla görüştünüz.
Ben aldatma göremedim ortada.
Kim bilir erkek tarafı buluşmadan önce ne cevizler yemiştir.
Gereksiz vicdan yapmayın derim

Back
X