Aldatmismi oldum simdi

Bulunduğu ortda bulunmak dikizlemek bakmak yani belki adam bakislarimdan anladiysa umarım anlamamistir. Ne biliyim kendi göstermeye çalışmak ta bir aldatma değilmi yaniniyetim tabikide o adamla ilişki yaşamak değildi fakat ne biliyim o an bir ego tatminimidir heyecan mi bilmiyorum ama kiziyorum işte kendime nasıl diye diye dovunuyorum sebeb arıyorum bulamıyorum nasıl nasıl diyorum o anki ruh haline girmeye çalışıyorum yok olmuyo kendimden igreni yorum düşündükçe aldatmazim yüzde yüz eminim zaten ilişkim olduğunu tüm iş yeri biliyordu ozman o adam bile ama işte kiziyorum kendime ne bekliyordun yasak ilişki mi de bole bir hisse kapıldın ozaman diye

Ben aldatıp aldatılmama konusunu geçtim de ne demek beni hırpalıyor küfür ediyor ya!! Allah aşkına yorum yapmayayım dedim duramıyorum yine ya bu nasıl sevgi bu ne yani birisi bana anlatsın!! Ve bir çocuğunuz var ve o çocuğa bunları yaşatmaya ne sizin nede eş olacak kişinin bunlara yapmaya hakkı yok!! Vicdanınız bence başka şeylere sızlasın!!

Bence siz bu itiraf işini bilinçli yaptınız.
Eşinizin tepkisini ölçmek ya da ne bileyim kıskandırmak falan mı geçti aklinizdan?

Hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri.
Daha evli bile değilken faaliyete geçmemiş bir hoşlantıyı eşe açmak nedir ?
Ya çok safsınızdır ya da tam tersine aşırı kurnaz.

ya hoşlantı her zaman olur niye bu kadar büyütüp hatta gidip eşinize söylüyorsunuz ,öyle deyince adam da belki ileri gidebilirsiniz diye düşündü halbuki o baktıgınız adamın da haberi yok.Aldatmak gidip başkasıyla yatmakla olur.yoksa diye film oyuncusunu da beğeniyoruz.ya da yoldaki herhangi birini.abartmayın ama keşke söylemeseydiniz eşinize.
eşinizin annesini niye anlattınız eşinizi eskisi kadar sevmiyor musunuz da o yüzden mi vicdan azabı duyuyorsunuz acaba

bu olayın tek açıklaması

kafana darbe almışsın ve ne dediğini bilmeden eşinle konuşmuşsun ,

şakamısın arkadasım böyle birşey eşle paylaşılırmı ,

eşinizin size davranışından çok evlenmeden önce hissettiğiniz geçici duygudan mı bu kadar dertleniyorsunuz.eşinizin size verdiği değer için dertlenmeniz lazım bencee. ne demek annesinin yanında hırpalamak.

Fazla duygusalsin hoşlanmak bir duygu durumu aşık olmak farklı karşı koyulamaz tam olarak neredesin ona gore karar ver eşine bunu söylemek tuaf vicdan azabı çekmen tuaf ahirette hesaplaşmak tuaf boşanmak istiyorsan boşanmakla uğraş sen hem vicdan yapıp hem bosanacaksan ya da bosanmiycam ben bir halt ettim ogren bunu demek gerçekten insanlar tuaf yorumlarım tuaf gönlün konar göçerse allah gönlüne gore versin ben birşey anlayamadım.

yaptığınız saçmalığı başkasıyla paylaşınca daha iyi şeyler olmaz, daha da kötüye gider işler.
o yüzden yaptığınız bi yanlışı, hatayı, günahı vs yi kimseyle paylaşmayın. çok pişmansanız ve inançlı biriyseniz tövbe edin, değilseniz arındırın işte bir şekilde kendinizi, unutmaya çalışın. eşinizin de aklına karpuz kabuğu sokmayın, çok saçma çünkü.

Takıntılı bir yapınız var.Tum konularinizda ucundan kıyısından bu adama konuyu getiriyorsunuz.İsin kötü tarafı işyerinde ki bu adamın konudan bile haberi yokken yuvasını yıkacak ve ya başına bir iş getirteceksiniz

Yazdiklarinizi okurken şaşkınlığım doruklara çıktı,.

Birşey yaşamadığınız sadece hoşlandığınız adamdan nasıl esinize bahsedersiniz..

Eşiniz zaten size ogrenmek istemiyorum demiş, neden tekrar konu açma ihtiyacı hissediyorsuniz....

Eşinizin gözünden düşmüşsünüz, ilerleyen zamanlarda anlayacaksınız..

Huzurunuz tamda bu yüzden kaciyor
Birde kv ye çıkıyor fatura....
Sen önce aklını kullan, karşındaki erkek...
Bir erkek başka bir erkek ile kiyaslanmaya bile tahammül edemezken, sen git kocana ben şundan hoslandim de....

Ben bu adamın bunu aklından bir dk bile çıkardığını düşünmüyorum..

olan olmuş geçen geçmiş bi kere geçmişi kurcalamayı bırak ve asıl sorununa dön eşinle aranda olan. canını acıtması seni üzmesi bunlar normal şeyler değil. kendini ezdirme bu kadar

Bence sen hayatında aksiyon arıyosun böyle senin için millet birbirine girsin yuvalar bozulsun kan revan olsun falan. Ya kuzum gönül bu hoşlanırsın hoşlanmazsın. Uzaktan beğenmişsin adamın haberi bile yok zavallı. Bide neyin vicdanıysa gitmiş kocana demişsin. Pess yani. E hadi git şuydu buydu de gitsin manyak kocan adama birşey yapsın hapse girsin herkes perperişan olsun. Ahanda olacaklar bunlar. Kısacası fazla film izleme otur oturduğun yerde.

eski konulara da girdim. ay tamam evet sen kocanı aldatmışsın
oldu mu?
rahatladın mı??
başın göğe erdi mi?
neden bir psikolog randevusu almak bu kadar zor anlamıyorum

Buna benzer bir konu daha vardı aynıydı yani evlenmeden önce hoşlanmıştım aldattım mı hatta aklımdan çıkmıyor falan demişti yani. Neden eşinize deme gereği duydunuz onu anlamadım ben fiil olarak yaşanmış birşey yok yanlış anlamaya çok müsait siz her ne kadar görüşme falan olmadı deseniz de ne kadar inanabilir ki size eşiniz böyle bir itirafta bulunsa aklınız karışmaz mı yani ne alaka? ayrıca madem anlaşamıyordunuz sorunlar var neden çocuk yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…