Aldatmismi oldum simdi

Daha önce ben defa bu konuyu açmıssınız. Hala diğer adamda aklınız kaldı da kendinize itiraf mı edemiyorsunuz acaba.
Böyle bir adamla evi olsam benim gözüm de başka efendi adamlara kayar. Sizi suclayamam.

şimdi böyle bir şeyi neden anlattınız orasını anlamadım
ayrıca benim görüşüm eğer ben başka birinden hoşlanmışsam demek ki yanımdakini beğenmemişim derim.

İyi halt ettin de söyledin.. şimdi haklı olduğun her tartışmada önüne gelecek bu mevzu..

Eski konularinizi okumadim ama bence siz dikkat cekmeye calisiyorsunuz bir sekilde. Dikkatli olun bence, kocasinin ilgisini cekebilmek icin baska adamlarla florte baslamak pek saglikli degil. Hemen bir psikologa gidin.

Adamı göstermek iyice anlatmaktaki amaç ne? İyice büyütüp aranızda problem mi olsun. Adamın içi içini yer bir de işyerinde. Ne gerek var. Saçma

Eşiniz size şiddet gösteriyorsa o adamı öğrense neler yapmaz.
Şimdi durduk yere elin adamının başına bela açmanın anlamı nedir,adamın ne kabahati var?

Bence siz uzman desteği alın.
Eşinizin onca kötü davranışına rağmen hâlâ "onu seviyorum" diyorsunuz ve kendinize hata arıyorsunuz.Onu aldattım diye.
Bence siz vicdan yapacaksanız,kendinize hata bulacaksanız, bu adamı hâlâ niye seviyorum diye sorgulayın kendinizi.

Ver detayı sonra kocan ıkı de bır cene yapsın o da gıdıp baskasından hoslansın yahu ne sacma aldatma falan yok ortada sızın kı sadece bır boşluk.

Burada saçma sapan çok konular okuyoruz da bu kadar içi boş bi konu epeydir okumuyordum.

Eşinize söylemişsiniz ne alaka ise ve şimdi de yok daha detay vereyim mi diyorsunuz ;pardon amaç ne ??Biraz eliniz boş herhalde biraz meşgale bulun kendinize .

Hayır bir de üstüne, eşinizi kendinizden soğutmakta kalacaksanız .

bence sizin takılmanız gereken nokta başkasından hoşlanmış gibi olmanız değil, insan beyni inanılmaz bir olay zaten, gün içerisinde herkesin aklından bazen isteyerek bazen engel olamadığı düşünceler gelip geçiyor zaten, o yüzden bu konuda kendinizi çok üzmeyin. ama kocanızla ilişkinizde, şiddet küfür falan varsa o çok sıkıntılı bir olay ve gelecekte daha kötüleşebilir çok dikkat etmek lazım.

Sonuçta kendimi göstermeye calistim yani onun
Ne biliyim kendimi göstermeye çalışmak ve bakmak zoruma gidiyor yani neyin kafasını yadiyormusum oan diyorum ya adam deseydi kardeşim niye bakiyon diye yada başka bisi yediremiyorum kendime sevdiğin adamdan baskasini nasıl begendin baktın göstermeye calistin diye beynim konusuyo sanki okb oldum galiba

Ne biliyim kendimi göstermeye çalışmak ve bakmak zoruma gidiyor yani neyin kafasını yadiyormusum oan diyorum ya adam deseydi kardeşim niye bakiyon diye yada başka bisi yediremiyorum kendime sevdiğin adamdan baskasini nasıl begendin baktın göstermeye calistin diye beynim konusuyo sanki okb oldum galiba

çok gereksiz yere vicdan yapmışsınız
bi de eşinize bahsederek hiç iyi yapmamışsınız
sakın detay vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…