Aldığım her topuklu ayakkabı vuruyor lütfen yardım edin :(

pembe_dunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
136
33
123
30
Kızlar merhaba;
Aldığım her topuklu ayakkabı topuk kısmından özellikle ayağıma vuruyor su topluyor çok acıyor ve ayakkabılar sonradan vurmaz falan efsane oldu bende topuklu ayakkabılarımı ne zaman giysem vuruyor lütfen bana bi çare bulun canlarım...

Çift tabanlı kullanın yani içine ek taban koyun. Böylelikle taban biraz yükselmiş olacak ve ayağınızın arkasındaki çıkıntıyla aynı hizada olmayacak buda vurmayı engeller.

İkinci bir önlemde ayakkabının arkasını çekiç gibi sert bir cisimle ezmek. İç kısmını tabi :)

Topuklu ayakkabi giymeyeceksin veya uzun süre ayakta kalmayacağın, arabayla gidip kısa mesafe yürüyeceğin yerlerde giyeceksin... :)

Bunları denedim ama hiç bir işe yaramadı

Ayakların hassas, aynı sorun bende de var, yara da olsa vursa da giymeye devam edin, ayaklarınız alışır diye okumuştum ama bana faydası olmadı...

Ben topukludan vazgeçtim valla rahatım daha önemli bundan sinraki hayatımı topuksuz geçirmeyi planlıyorum.
Bişverin topukluyu spor ayakkabı aşktır, topuklu giymek yetenek işi valla buna eminim :)

Ben topukludan vazgeçtim valla rahatım daha önemli bundan sinraki hayatımı topuksuz geçirmeyi planlıyorum.
Bişverin topukluyu spor ayakkabı aşktır, topuklu giymek yetenek işi valla buna eminim :)
Çok doğru ama her ortamda da spor ayakkabı olmuyor :)

Ben de bunu önerecektim gerçekten çok etkili 2. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…