Aldığım hiç birşeyden memnun kalmıyorum :(

bende de var kararsızlık ama senin kadar değil.zaman zaman aldığım şeyleri değiştirim bunun çaresini az alışveriş yapmakta buldum.yalnız şuna dikkat ettim eğer ki bunalımlı bi dönemdeysem kararsızlığım tavan yapıyor ve aldığım şeylerden bi türlü memnun olamıyorum,aynı senin gibi değiştiriyorum.daha 2 hafta önce 2 kazak almıştım değiştireyim diye gittim.iade ediip çıktım.en iyisi bi şey almamak içine sinmiyosa almayacaksın.:20:

Hayatında yolunda gitmeyen durum var mı?
Öncelikle bunun cevabını bilmesin.
Böyle zamanlarda insanlar elde ettiklerinden haz duymazlarmış.
Hiçbir kararı memnun edemezmiş.

Önceden de varsa ve günlük yaşamını etkileyecek kadar olduysa alışkanlığa dönüşmüş olabilir.
Kararsızlığın hastalığıda var, abulia.
Bir araştır istersen eğer belirtileri uyuyorsa yardım alırsan düzelebilirsin.

şuanlık yok ,ama 5ay once zor bir donemden gectım ılıskımle alakalıydı .
ama atlattım o surecı .

bende de var kararsızlık ama senin kadar değil.zaman zaman aldığım şeyleri değiştirim bunun çaresini az alışveriş yapmakta buldum.yalnız şuna dikkat ettim eğer ki bunalımlı bi dönemdeysem kararsızlığım tavan yapıyor ve aldığım şeylerden bi türlü memnun olamıyorum,aynı senin gibi değiştiriyorum.daha 2 hafta önce 2 kazak almıştım değiştireyim diye gittim.iade ediip çıktım.en iyisi bi şey almamak içine sinmiyosa almayacaksın.:20:

dogru soyluyorsun cnm ,en iyisi pat diye almamak .

:37: bu ne yahu başım döndü okurken
obsesif bir durum gördüm psikolojik olduğunu düşünüyorum
belki hayatınızda yolunda gitmeyen başka birşeylerin yansıması
bende bir psikoloğa görünün

ayy cnm senın okurken basın donuyor ,bıde benı dusunsene
o kabıne zıppırt gırıp cıkmak beynımı bulandırıyo resmen :43:

ıste acaba psıkolojık bır durum mu dıye ben de merak edıyorum .
eskıdende cok kararsız secıcı bır ınsandım ama bu denli degıldım .
son 3-4 aydır boyleyım .

ayyy baksana sevgi meleğinin yazdığını şimdi okudum.bilimsel olarak da böyle bi şey var demek ki.ben bunalımdayım uzun süredir ondan demek bu kararsızlıklarım arttı.bazen kıyafeti geçtim çay mı içsem,kola mı içsem ayran mı içsem,şunu mu yesem bunu mu diye dakikalarca düşünüp karar veremediğim oluyor.mesela kola söylüyorum içmeye başlıyorum sonra ay keşke ayran alsaydım iyi giderdi bunun yanına diyorum.canım sıkılıyo niye kola aldım diye:27:ama yenmeye çalışıyorum bunu ben.

şuanlık yok ,ama 5ay once zor bir donemden gectım ılıskımle alakalıydı .
ama atlattım o surecı .

Psikolog değilim ama bu konularla oldukça ilgiliyim.
Belirli dönemlerde yaşadığımız duygusal şoklar bazı istenmeyen hatta o olayla alakasız sonuçlara yol açıyor. Bilinçaltında kalanların günlük hayata yansıması farklı olabiliyor. psikolojik olmalı.:31:

Şu şekilde sorsam....Hiç çok beğenip,çok isteyip alamadığın,yani paranın yetmediği şeyler oldu mu ? Yani aynı renkten bir kaç tane alırım demişsin de yanış hatırlamıyorsam....

Bana maddi konularda fazla eksiklik yaşamamışsın gibi geldi tatlım....:26: Bekarsın,bildiğim kadarıyla şu an ailenle yaşıyorsun ve çalışmıyorsun....Ama buna rağmen rüyalarına kadar giren bir kıyafeti alabilyorsun...Öyleki sabah kalkar kalkmaz alayım diye yollara çıkabiliyorsun..Demek ki ailen seni bu konuda hiç eksiklendirmiyor...Böyle anladım....

Çok ama çok şanslı olduğunu söylemeliyim...Kıymet bilmelisin........:29:

olmadı acıkcası ama her ıstedıgımıde alırım dıye bırsey yok .
aynı renkten cesıt cesıt almam ,sadece atlet tarzı penye olan
renklerden renk renk alırım .mesela 5 tlık atlet dusunun .cok begenmısımdır
ondan renk renk alırım .ama 20tlık bır atletı gıdıpde renk renk almam
corap gıbı dusunun :)

evet maddı zorlugum yok cok sukur .ama kendı paramı kazanan bırıyım .mesela
cogu ınsan kazancını aılesıne verırken ben de oyle bır durum yoktur .
aldıgım parayı ne aılem ıster benden nede ben verırım .

ayyy baksana sevgi meleğinin yazdığını şimdi okudum.bilimsel olarak da böyle bi şey var demek ki.ben bunalımdayım uzun süredir ondan demek bu kararsızlıklarım arttı.bazen kıyafeti geçtim çay mı içsem,kola mı içsem ayran mı içsem,şunu mu yesem bunu mu diye dakikalarca düşünüp karar veremediğim oluyor.mesela kola söylüyorum içmeye başlıyorum sonra ay keşke ayran alsaydım iyi giderdi bunun yanına diyorum.canım sıkılıyo niye kola aldım diye:27:ama yenmeye çalışıyorum bunu ben.

canım yeme ıcmede genel olarak kararsızlık yasamamda zaman zaman ben de acaba bunu mu yeseydım derım :)
sevgı melegı evet bılımsel yaklasmıs olaya ,belkı de bır bunalım surecıde olabılır bu.

Psikolog değilim ama bu konularla oldukça ilgiliyim.
Belirli dönemlerde yaşadığımız duygusal şoklar bazı istenmeyen hatta o olayla alakasız sonuçlara yol açıyor. Bilinçaltında kalanların günlük hayata yansıması farklı olabiliyor. psikolojik olmalı.:31:

belkı de cnm .5 ay once cok kotu bır ılıskıden cıktım .
cok kotu bır surec gecırdım zor atlattıgım bır donem oldu .
atlattım suan da ona dair bırseyım yok ama belkı de kırıntıları
kaldı .bılemıyorum smdı .

olmadı acıkcası ama her ıstedıgımıde alırım dıye bırsey yok .
aynı renkten cesıt cesıt almam ,sadece atlet tarzı penye olan
renklerden renk renk alırım .mesela 5 tlık atlet dusunun .cok begenmısımdır
ondan renk renk alırım .ama 20tlık bır atletı gıdıpde renk renk almam
corap gıbı dusunun :)

evet maddı zorlugum yok cok sukur .ama kendı paramı kazanan bırıyım .mesela
cogu ınsan kazancını aılesıne verırken ben de oyle bır durum yoktur .
aldıgım parayı ne aılem ıster benden nede ben verırım .

Ah o zaman durum başka canım..Yani kendi kazancın var ve bunu kendine harcıyorsun..Dediğim gibi psikolojk olabilir..Bir süre alış veriş yapmamaya çalış bari ....

Bende alışverişe çok düşkünümdür. Özellikle kıyafet ve kozmetik alışverişine. Küçücük birşey alsam bile mutlu olurum. Öyle çok çok pahalı şeyler de almam aslında ama çok alışveriş yaparım. Kıyafeti mağazada beğenirim alırım eve gelince beğenmem. Bazen aldığımı giymeyi unutmuşumdur 2-3 ay sonra farkederim kıyafeti:1: Alırım eve gelirim 2 saat düşünürüm acaba diğerini mi alsaydım diye. Mağaza da zaten epey kararsızlık çekerim :31:

belkı de cnm .5 ay once cok kotu bır ılıskıden cıktım .
cok kotu bır surec gecırdım zor atlattıgım bır donem oldu .
atlattım suan da ona dair bırseyım yok ama belkı de kırıntıları
kaldı .bılemıyorum smdı .

Eğer rahatsızsan bu durumundan (ki öylesin sanırım:44:) kesinlikle bir doktora görünmelisin canım. Çünkü bu tür davranışlar ileriki seviyelerde hayatımızın farklı aşamalarını bölümlerini de etkilemeye başlar yavaş yavaş:50:

Bende alışverişe çok düşkünümdür. Özellikle kıyafet ve kozmetik alışverişine. Küçücük birşey alsam bile mutlu olurum. Öyle çok çok pahalı şeyler de almam aslında ama çok alışveriş yaparım. Kıyafeti mağazada beğenirim alırım eve gelince beğenmem. Bazen aldığımı giymeyi unutmuşumdur 2-3 ay sonra farkederim kıyafeti:1: Alırım eve gelirim 2 saat düşünürüm acaba diğerini mi alsaydım diye. Mağaza da zaten epey kararsızlık çekerim :31:

ahhh ıste aynı benı anlatıyorsun .neyse kı bır ben degılmısım
boyle olan bunu bılmekte guzel:9:

mrb alakasız olacak biraz ama:(ya sitede yeniyim ve yeni bir konu açacam da yorum alabilmek için nasıl açılıyo konu

Back
X