farklı kombinler deneyin bence. bazen bende de öyle oluyor. aylarca hiç giymeden duran kıyafetlerimi farklı eşleştirmelerle kullanıyorum. birazcık hayal gücü ve cesaret derim ben.
tabi alışveriş siteleri hem alacaklarınız hem de kombinler hakkında müthiş fikirler vecercektir size
Ya ne zaman beğene beğene kıyafet alsam 2 gün sonra beğenim gidiyo aldığım çoğu şey öylece duruyo ya kombin yapamıyorum yada sonradan beğenmiyorum.Bu aralar gözaltım için birsürü kapatıcı aldım hiçbiri istediğim sonucu vermedi bide öyle gitti paralarım.Kendimi çok israf yapıyo gibi hissediyorum ya aldığım herşey çöp son zamanlarda ağlayasım geliyo sinirden düşündükçe( millet bişey alıyo alır almaz kullanıyo ben çöpe atmak için alıyorum resmen.Nasıl kurutulucam bu durumdan ben ? Bişey almadan önce araştırıpmı alıcam napıcam
Kaybetmiş hissi yaşıyor musunuz?Yani manevi olarak özlediğiniz yeri dolmayan biri ya da yaşamın anlamıyla ilgili tereddütler?Bunlar da sebep olabilir.
evet sanırım biraz anlık rahatlama için alıyorumDün mesela bile bile lazım olmayan saçma sapan bişeye 70tl verdim eve gelince niye aldığımı bilmiyodum
Ya ne zaman beğene beğene kıyafet alsam 2 gün sonra beğenim gidiyo aldığım çoğu şey öylece duruyo ya kombin yapamıyorum yada sonradan beğenmiyorum.Bu aralar gözaltım için birsürü kapatıcı aldım hiçbiri istediğim sonucu vermedi bide öyle gitti paralarım.Kendimi çok israf yapıyo gibi hissediyorum ya aldığım herşey çöp son zamanlarda ağlayasım geliyo sinirden düşündükçe( millet bişey alıyo alır almaz kullanıyo ben çöpe atmak için alıyorum resmen.Nasıl kurutulucam bu durumdan ben ? Bişey almadan önce araştırıpmı alıcam napıcam
canım kaç yaşıdasın ve mesleğin ne?
senin dediğin bu hatayı ben 4 yıl yaptım bu yıl aklım başıma geldi bin düşünüp bir alıyorum sen d eöyle yap.öğretmenim ben bu arada
Ben 19 yaşındayım üniversiteye başlıycam bu yıl
iyi sen bu yaşta yapmışsın bu hatayı ama ben ama ben 24 yaşımdan beri yapıyorum bu hatayı ama akıllandım.
aldıkça vicdan azabı çekiyordum sanırım anne , baba sevgisizliğini ve boşluğunu doldurmaya çalışıyordum ama anladım ki sonu yok.canım senin geçmişinde ailende yaşadığın sorunların oldu m u?
Ya birisinden görüp alıyorsun veya görür görmez alıyorsundur.
Yani ihtiyacın var mı veya birlikte giyebileceğin şeyler var mı düşünmeden,sırf güzel diye...
Beğendiğin birşeyi ilk gördüğün gün almazsan,evde daha mantıklı değerlendirebilirsin.
Kazak beğendim hemen alayım değil de...Kazak güzelmiş,bunu bir düşüneyim.
Sonra eve gidip alırsan nelerle giyeceğine bakabilirsin.
Bazen evde o kazağa çok benzeyen bir kazağın olduğunu bile farkedebilirsin:)
Artık mağazalar o kadar çok şube açıyor ve o kadar üretim yapıyor ki,kaçırıp bulamama ihtimali çok az.
Diyelim ki kazağı hemen aldın ama onunla giyecek pantolonun yok.
O halde artık kazaklara bakmayı bırakıp pantolon bakarsın.
1-2 temel renkte pantolonun olursa herşeyle giyilir zaten.
Bir başka yanlışımız da her zaman uyacağını bilip güvendiğimiz takımları giyinmek.
Aceleyle çıkarken riske girmeyip alışkın olduğumuz giysileri giyiyoruz.
Bunu önlemek için,ne giyeceğine önceki akşamdan karar vermek çözüm olabilir.
Rahat rahat küpesinden çantasına kadar seçip hazırlanabilir.
Böylece dolapta bekleyen kıyafetler değerlenmiş olur.
Dolapta yer tutup giyilmeyen,giyilebileceklerin görülmesini engelleyen fazlalıklardan kurtulmak da faydalıdır.
evet oldu.Şu andada depresyon var zaten hafiften hayatımda heyecan veren hiçbişey yok
Sorunun nedeni bu olabilir.Kendine yeni hobiler ve yaşamına anlam katacak faaliyetler bulmalısın bence o zaman böyle bişeye de ihtiyaç duymazsınız
araştırıp alman lazım çok kötü bir huy edinmişsin aynı benim gibi bırakana kadar illallah ettim.Ya ne zaman beğene beğene kıyafet alsam 2 gün sonra beğenim gidiyo aldığım çoğu şey öylece duruyo ya kombin yapamıyorum yada sonradan beğenmiyorum.Bu aralar gözaltım için birsürü kapatıcı aldım hiçbiri istediğim sonucu vermedi bide öyle gitti paralarım.Kendimi çok israf yapıyo gibi hissediyorum ya aldığım herşey çöp son zamanlarda ağlayasım geliyo sinirden düşündükçe( millet bişey alıyo alır almaz kullanıyo ben çöpe atmak için alıyorum resmen.Nasıl kurutulucam bu durumdan ben ? Bişey almadan önce araştırıpmı alıcam napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?