bende de olur bazen aldığım nefes yetmez
sanki yarım alıyorum gibi
daha çok bi sorunla durumla karsılasmıssam olur ve geçmek bilmez
ben o durumda genelde esnemeye calısırım
belki bikaç saat ugrasırım bunun için
tam esneyememek ne kadar kötüdür blirsiniz belki
ugras ugras derken en sonunda kocaman bi esnerim nefesim açılır
çözüm yolum bu
merhaba kızlar başlıkta belirttiğim gibi bi sorunum var. her 2 dakikada bir derin nefes aliyorum ama yinede yetmiyo akciğer kanseri bi akrabamız vardı ondan beter nefes alışverişim zamanında doktora gittim psikolojik dedi ama hayatım yolunda gitmediği için 5 yıldır hala aynı prıblemi yaşıyorum hayat kalitemi acayip düşürüyo bu durum boğulucak gibi oluyorum kanser hastaları gibi sürekli derin nefes alıyorum bu problemi yaşayan ve en önemlisi aşmayı başaran varmı aranızda
Bu durum yıllar once bendede vardı bı cok doktora gıttım her seyı yaptırdım fılan dedem de akcıger kanserı bıde nseee gercekten doktor agzıma bı boru verdı ugle pufleeee nefesım yetmıo gbı gelıo daralıorm bunalıormmerhaba kızlar başlıkta belirttiğim gibi bi sorunum var. her 2 dakikada bir derin nefes aliyorum ama yinede yetmiyo akciğer kanseri bi akrabamız vardı ondan beter nefes alışverişim zamanında doktora gittim psikolojik dedi ama hayatım yolunda gitmediği için 5 yıldır hala aynı prıblemi yaşıyorum hayat kalitemi acayip düşürüyo bu durum boğulucak gibi oluyorum kanser hastaları gibi sürekli derin nefes alıyorum bu problemi yaşayan ve en önemlisi aşmayı başaran varmı aranızda
Aynı durun bende de var ciddi boyutta..daha önce panik atak geçirdim en son doktorum bana yaygın anksiyete bozukluğu teshisi koydu.beni üzen kaygılandıran olayların fiziksel bi yansımasıymiş bu olay.bi psikiyatr gorunseniz iyi olur ya da sizi üzen olaylardan uzak durun
canım sigara içiyormusun ,ben de sigara içtiğim zaman özellikle gece yattığım ve sabah kalkacağım zamanlarda çok kötü oluyorum ,öksürüyorum ve aynen aldığım nefes yetmiyo gibi oluyorum hatta yataktan yere dizimin üstüne indiğim bile oluyo bazen genelde sırtüstü yatıyosam oluyo galiba.Neyseki çok içmiyom artık.
bende de var bu durum çok kötü birşey.esneyerek ancak nefes alabiliyorsun ve onda da gözümden yaşlar gelircesine esniyordum bazen bütün gün beni rahatsız edecek kadar sürekli oluyorken bazen resmen kriz denircesine nefessiz kalıp fenalaşıyordum. hergün özellikle yazın heran oluyordu.psikiyatrist anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.başka rahatsızlığımdan dolayı aldığım ilaç ona da iyi geldi.ama tamamen geçmedi ama hayatımı da etkilemiyor farkına bile varmıyorum bazen.genelde sıkıntıda olduğumda oluyor.[/QUOc
bu illetten kutulmanın tek yolu sıkıntısız ve stressiz bi hayat sanırım
merhaba kızlar başlıkta belirttiğim gibi bi sorunum var. her 2 dakikada bir derin nefes aliyorum ama yinede yetmiyo akciğer kanseri bi akrabamız vardı ondan beter nefes alışverişim zamanında doktora gittim psikolojik dedi ama hayatım yolunda gitmediği için 5 yıldır hala aynı prıblemi yaşıyorum hayat kalitemi acayip düşürüyo bu durum boğulucak gibi oluyorum kanser hastaları gibi sürekli derin nefes alıyorum bu problemi yaşayan ve en önemlisi aşmayı başaran varmı aranızda
panik atak belirtisi 5 yıl çok uzun bir süre bu süre zarfında psikolojik destek aldınmı? kanser hastası olan yakının bu paniği tetiklemiş büyük ihtimalle birinci kronik bir sorunun olsa derinde olsa nefes alamazsın sen nefes alıyorsun bunu kendine sık sık tekrar et ve daha yavaş ve düzenli nefes almak için kendine telkinde bulun gevşeme egzersizleri yap ve bir an önce psikolojik destek almerhaba kızlar başlıkta belirttiğim gibi bi sorunum var. her 2 dakikada bir derin nefes aliyorum ama yinede yetmiyo akciğer kanseri bi akrabamız vardı ondan beter nefes alışverişim zamanında doktora gittim psikolojik dedi ama hayatım yolunda gitmediği için 5 yıldır hala aynı prıblemi yaşıyorum hayat kalitemi acayip düşürüyo bu durum boğulucak gibi oluyorum kanser hastaları gibi sürekli derin nefes alıyorum bu problemi yaşayan ve en önemlisi aşmayı başaran varmı aranızda
bendede olmustur 3-4 gun panık bozukluk dedı ama sımdı rahatladımmm sukur dua oku ve bısı olmuycanı dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?