merhaba arkadaşlar,
kalorisepeti diye bir site var gün içinde yediklerinizi yazıyorsunuz hepsinin kalorisini hesaplıyor ayrıca olmak istediğiniz kiloya göre size kalori sınırlaması getiriyor..ben 3 gündür kullanıyorum çok mutluyum huzurluyum,hiç aç kalmıyorum hedefim 6 kilo vermek,ağustosun 16sında sağlıklı bi şekilde istediğim kiloya düşeceğim:) herkese kolay gelsin..umarım istediğiniz kiloya düşersiniz..
merhaba arkadaşlar,
kalorisepeti diye bir site var gün içinde yediklerinizi yazıyorsunuz hepsinin kalorisini hesaplıyor ayrıca olmak istediğiniz kiloya göre size kalori sınırlaması getiriyor..ben 3 gündür kullanıyorum çok mutluyum huzurluyum,hiç aç kalmıyorum hedefim 6 kilo vermek,ağustosun 16sında sağlıklı bi şekilde istediğim kiloya düşeceğim:) herkese kolay gelsin..umarım istediğiniz kiloya düşersiniz..
Benim bu siteye üyeliğim var ama nasıl kullanılıyo kızlar? karışık geliyo bana nedense...
bende şimdi üye oldumçok karışık nasıl kullaınılıyo bugün yediklerimi hesaplıycam ama bilemedim mesela zeytin y.patlıcan yemeğiyedim nasıl hesaplıycam anlamadım...ağustosun 19una kadar yani bayramın ilk gününe kadar insallah istediğim kiloda olurum
canım yemekler kısmında bütün yemekler yazıyor zaten patlıcan yemeğinden kaç porsiyon ydiğini yaz hesaplasın..
canım yemekler kısmında bütün yemekler yazıyor zaten patlıcan yemeğinden kaç porsiyon ydiğini yaz hesaplasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?