Doğuma Hazırlık Aldıklarıma bakın kızlar ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah hepsi birbirinden güzel beşiklerimizde aynı bu arada ama o terlikler yokmuuuuuuuu bayıldımmmmmmm bnde istiyorum ama mavişini

güle güle kullan canım.ben lohusa pijaması şeklinde almadım normal pijama aldım.
ilkindede öyle almıştım
gecelikte almadım ilkinde sadece 1 kere giydim hastanede bir kaç saat.sonra sıkılıp pijama giydim yine
lazım olursa onu kullanırım bir daha hiç giymedim onu..

benim aldıklarımda bunlar kızlar

bu takımın aynısının üstü şeker pembe altı fuşya olanından aldım.siyah beyaz değil yani.

bununda aynısı gördüğünüz model renk herşey aynı

rabbim güle güle kullanmayı nasip eder inşallah hepsi birbirinden güzel beşiklerimizde aynı bu arada ama o terlikler yokmuuuuuuuu bayıldımmmmmmm bnde istiyorum ama mavişini

Beşiklerimiz aynı olduğuna göre zevklerimiz de benziyor demekki :)
İstanbuldaysanız eminönünden aldım terlikleri 10 tl ye.Mavisi pembesi fuşyası beyazı kremi vardı renk olarak.

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah. Hayırlı doğumlar.

Teşekkürler.Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

Seninkiler de güzelmiş canım.İyi günlerde kullan.
Modeli çok güzel ikisinin de.
Aslında ben de gecelik almayacaktım ama çevremdekiler o kadar çok gecelik al gecelik daha çok giyiliyor dedi ki ben de aldım en sonunda.

ıyı gunlerde kullan canım

Saol canım daha iyisi sana olsun.

gule gule kullanın ıns.bebgınızle bende pıjama almadım bırdaha gıyemem dıye ama tercıh meselesı tabıkı...allah hayırlı uzun omur versın bebgınıze ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…