Doğuma Hazırlık Aldıklarıma bakın kızlar ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebek arabası çok güzelmiş tek bebek arabasını kaça aldın acaba ben oğluma pierre cardin almıştım ama çokda memnun kalmadım şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum belkide yeni araba alırım diyorum çok beğendim seninkini

bak bu çok ii oldu yerini söylemen uzağım eminönüne ama gitmeye çalışacağım çünkü çok tatlııı

Ben de anadolu yakasındayım ama gittim :)
Sen de gidersin :)

gule gule kullanın ıns.bebgınızle bende pıjama almadım bırdaha gıyemem dıye ama tercıh meselesı tabıkı...allah hayırlı uzun omur versın bebgınıze ıns.

Teşekkür ederim.
Hepimizin evlatlarına uzun ömür versin rabbim.

Ben de pierre cardin aalcaktım vazgeçtim sonra.
Ben joker mağazasından aldım.
Normalde araba ve puseti 600 tl idi.Word karta kampanya vardı.250 yi geçerse 100 tl hediye puan veriyorlardı.
Arabayı ve puseti beraber aldık.Beşik te 100 tl idi.Hediyesi oldu o da word karta .

Kızlar doğum yaptıktan sonra pijama giymeniz rahatlık açısından daha iyi.Kontrole falan gelindiğinde komple eteği açana kadar pijama altını istediğin yere kadar çekersin.Tabii bu naçizane kendi düşüncem 2 doğum yapmış biri olarak söylemek istedim.

Kimisi de sezeryan olursan pijama lastiği çok acıtıyor diyor.
Gceelik daha iyi diyor.
Kişiden kişiye değişiyor tabiki

Kim dediyse sezeryanı belinden yapmışlar herhalde hem normal doğum yaptım hem sezeryan böyle birşeyin olması mümkün değil göbek deliğinin neredeyse 10 cm aşağısından sezeryan yapılıyor bel lastiğiyle ne alakası var

iyi günlerde kullan cnm.Bende pijama takımı aldım.C.tesi eminönünden bi tanede gecelik ve senin aldıgın terlikten alıcam.Geçen gittigimde çok begenmiştim o terlikleri

mrb aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın oyun parkı bende istiyorum chiccoya bakıyorum bende sizinkini çok beğendim acaba markası ne nerden aldınız int se adres verebilir misiniz boyutları nasıl acaba

Görümcem demişti :)
Onun yalancısıyım valla ben henüz fikirsizim o konuda.

iyi günlerde kullan cnm.Bende pijama takımı aldım.C.tesi eminönünden bi tanede gecelik ve senin aldıgın terlikten alıcam.Geçen gittigimde çok begenmiştim o terlikleri

Öyle mi :) demek aynı yeri gezmişiz sizle.
Tavsiye ederim çok şirin terlikler evet.Zaten kapıda modeli duruyor .Satıcı da hamile bayanların hastanede giymek için tercih ettikleri bir model sık gidiyor dedi.

Joker mağazasından aldım .100 tl.Ölçüleri 120*60*78 cm .

Bon Bebe Titreşimli, Müzikli ve Işıklı Seyahat Yatağı-Mavi Gri - Anne ve Bebek - joker.com.tr

Net sitesi de burda buyrun .Değişik renkleri de mevcuttu mağazada.
Chicconunkini ben de sordum 400dü.Açıkçası arada 300 oynuyo gerek duymadım onunkini almaya.
Bebek odası da aldık çünkü biz.
Eğer sizin de bebek odanız ayrıysa o kadar pahalı düşünmeyin derim.Bebek odanız yoksa bile bu park yatak gayet kullanışlı.
Ama gene siz bilirsiniz tabiki.

terlikler süper...

Teşekkür ederim daha iyisi size olsun

slmm terliklere bayıldım..dükkanın ismini veya yerini tarif edebilirmisiniz..pls birde ne kadar...

Terlikler 12 idi.10a bıraktı.
Kürkçü hanının karşı caddesindeki sırada ayakkabıcılardan birindeydi ama ismini hatırlayamadım canım ya.
Ama zaten kapıda sıralıydı renkleri görürsün mutlaka.

ayy cnm çok sğl cvp verdiğin için çok teşekkür ederim...
bayıldım yaa zaten süslü şeyleri çok severim buda beni cezbetti valla
ben daha yeniyim 9 haftalık hamileyim
günlük kullanmak için bile alınır valla...ama doğumum için bende alıcam..

Teşekkür ederim canım.
Tabiki günlük giyim için de olur neden olmasın.Ben de çok severim süslü şeyleri gözüm takılır takılmaz aldım zaten :)

cnm bende o beşikten alıcam ama onun için yatağıda olmalı dimi o yüzden yatağını nasıl alıcaz...

cnm beşik için çok tşk ederim...ben aynısını burdan 200 e alıcaktım ama yatağıyla birlikte olsun ama yatağını burdan 25 tl ye alsam yinede arada 75 tl olucak..ne gerek var aynısını daha pahalıya almaya...peki bunun cibinliği varmı cnm

allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin hepsi cok guzel

Teşekkür ederim canım.

cnm bende o beşikten alıcam ama onun için yatağıda olmalı dimi o yüzden yatağını nasıl alıcaz...

Aldığım yerde viskoleks yatak da vardı.40 tl idi.
Ordan düşünebilirsin istersen.

Yatağı viskoleks olanlardan mı bakıyosun canım.25 tl iyi bulmuşun.
Ben bi de eminönü tarafına gidicem yatak yastık için.
Bunun kısa bi tülü var sadece beşiği tamamen örtmek için sineklik diyorlar ya onun gibi bişey.
Normal yüksek cibinliğinden yok ama canım içinde.

Saolun daha iyisi size olsun.

Allah içine sindirsin sağlıklı doğumlar dilerim herşeyi harikaaa

ama bende terliklere bayıldımmmmm önü kapalısı varmıydıı hiç dikkatini çektimi ben daha yeni hamileyim ama hamilelikte ayakları şişip büyüyen varmış sendede oldumu gerçi sen şanslısın kış doğumu yapıorsun ben yaz sonu tahminen shrek gibi olcam

Önü kapalı modelleri farklıydı ama canım.Bu modelden yoktu aynısından kapalısı.
Ben de haftaya 7 ayıma giricem inşallah.
Nisanın ilk haftasına gelecek doğumum.Ayaklarım şişmedi şimdiye kadar.
İnşallah senin de şişmez. :)
Buara teşekkür ederim daha iyileri sana olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…