- Konu Sahibi Dumadumadum
-
bak bu çok ii oldu yerini söylemen uzağım eminönüne ama gitmeye çalışacağım çünkü çok tatlııı
gule gule kullanın ıns.bebgınızle bende pıjama almadım bırdaha gıyemem dıye ama tercıh meselesı tabıkı...allah hayırlı uzun omur versın bebgınıze ıns.
bebek arabası çok güzelmiş tek bebek arabasını kaça aldın acaba ben oğluma pierre cardin almıştım ama çokda memnun kalmadım şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum belkide yeni araba alırım diyorum çok beğendim seninkini
Kızlar doğum yaptıktan sonra pijama giymeniz rahatlık açısından daha iyi.Kontrole falan gelindiğinde komple eteği açana kadar pijama altını istediğin yere kadar çekersin.Tabii bu naçizane kendi düşüncem 2 doğum yapmış biri olarak söylemek istedim.
Kim dediyse sezeryanı belinden yapmışlar herhalde hem normal doğum yaptım hem sezeryan böyle birşeyin olması mümkün değil göbek deliğinin neredeyse 10 cm aşağısından sezeryan yapılıyor bel lastiğiyle ne alakası var
iyi günlerde kullan cnm.Bende pijama takımı aldım.C.tesi eminönünden bi tanede gecelik ve senin aldıgın terlikten alıcam.Geçen gittigimde çok begenmiştim o terlikleri
mrb aldıklarınız çok güzel güle güle kullanın oyun parkı bende istiyorum chiccoya bakıyorum bende sizinkini çok beğendim acaba markası ne nerden aldınız int se adres verebilir misiniz boyutları nasıl acaba
terlikler süper...
slmm terliklere bayıldım..dükkanın ismini veya yerini tarif edebilirmisiniz..pls birde ne kadar...
Terlikler 12 idi.10a bıraktı.
Kürkçü hanının karşı caddesindeki sırada ayakkabıcılardan birindeydi ama ismini hatırlayamadım canım ya.
Ama zaten kapıda sıralıydı renkleri görürsün mutlaka.
ayy cnm çok sğl cvp verdiğin için çok teşekkür ederim...
bayıldım yaa zaten süslü şeyleri çok severim buda beni cezbetti valla
ben daha yeniyim 9 haftalık hamileyim
günlük kullanmak için bile alınır valla...ama doğumum için bende alıcam..
allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin hepsi cok guzel
cnm bende o beşikten alıcam ama onun için yatağıda olmalı dimi o yüzden yatağını nasıl alıcaz...
cnm beşik için çok tşk ederim...ben aynısını burdan 200 e alıcaktım ama yatağıyla birlikte olsun ama yatağını burdan 25 tl ye alsam yinede arada 75 tl olucak..ne gerek var aynısını daha pahalıya almaya...peki bunun cibinliği varmı cnm
Joker mağazasından aldım .100 tl.Ölçüleri 120*60*78 cm .
Bon Bebe Titreşimli, Müzikli ve Işıklı Seyahat Yatağı-Mavi Gri - Anne ve Bebek - joker.com.tr
tşk ederim. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Allah içine sindirsin sağlıklı doğumlar dilerim herşeyi harikaaa
ama bende terliklere bayıldımmmmm önü kapalısı varmıydıı hiç dikkatini çektimi ben daha yeni hamileyim ama hamilelikte ayakları şişip büyüyen varmış sendede oldumu gerçi sen şanslısın kış doğumu yapıorsun ben yaz sonu tahminen shrek gibi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?