Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten el hijyenine çok dikkat ederdim.Toplu yemeğe gitsek arkadaşlarla masaya otururduk tek ben kalkar elimi yıkar gelirdim.İnsanları uyarmaya da utanırdım koca koca kadınlar sonuçta. Pandemiden sonra herkes titizleniyor şükür.Sağlık problemimden dolayı soruyorum, eskisi gibi market alısverişleriniz dezenfekte ediyor musunuz? Meyveden felan korona bulaşma ihtimali var mı?
Etmiyorum sebzeyi meyveyi güzelce yikiyorum sadeceSağlık problemimden dolayı soruyorum, eskisi gibi market alısverişleriniz dezenfekte ediyor musunuz? Meyveden felan korona bulaşma ihtimali var mı?
Meyveyi felan ne yapıyorsun canım hemen yıkayıp yer misin off market posetşnden oldun diyen biriyle karşılaştım o yüzden sormak istedim sağlık sorunların varPaketli gıdaları dolaba yerleştirmeden önce hala temizliyorum malesef. Çok yoruldum yapmaktan ama içim rahat etmiyor
Pandemiden önce sadece yoğurtdun dışını ve sütleri silerdim paketleri kirli tozlu oluyor diye. Şimdi herşeyi temizliyorum. Korona bulaşmaz bence, ama alışkanlık oldu
Canım su neredyse hiç kullanmıyorum çamaşır suyunu sulandırıp siliyordumHayir yapmiyorum ilk ay disindada yapmadim sonra suyu bu kdr harcamaya icim rahat etmedi. El temizligi onemli gerisine gerek yok bence
Aynı benhayır. her şeyi kullanırken yıkıyorum.
ilk bir ay makarna paketini falan yıkıyordum, yoruldum.
Kimsenin marlet poşetinden olduğunu bilme ihtimali yok. Nerden geldiğini bilme şansımız olsa zaten hasta olmayız :)Meyveyi felan ne yapıyorsun canım hemen yıkayıp yer misin off market posetşnden oldun diyen biriyle karşılaştım o yüzden sormak istedim sağlık sorunların var
Ben aynen devam ediyorum dezenfekte ediyorum aldığım herşeyi yorucu oluyor ama diğer türlü rahat edemiyorumSağlık problemimden dolayı soruyorum, eskisi gibi market alısverişleriniz dezenfekte ediyor musunuz? Meyveden felan korona bulaşma ihtimali var mı?
Canım hemen yermisiniz meyveyi felan bir de alınca dışarda uzun süre bekletir misinizIlk salgin gunlerinde aciklanan sekilde aynen devam ediyoruz. Disaridan gelen meyve, sebzelerin kabugunun soyulanlari sabunla yikayip dolaba kaldiriyoruz. Soyulamayanlari sirkeli suda bekletiyoruz. Posetleri balkonda tutuyoruz uzun sure. Kargodan gelenleri de balkonda 1 sure tutup kullanacagimiz zaman dezenfekte ediyoruz. Paketli olan buzluk urunleri, soda vb. Olanlari da ya yikiyoruz ya alkol ile silip kaldiriyoruz. Degisen olmadi, virus ilk halinden daha bulasici durumda. Onlemleri birakmak degil daha da arttirmak dogru olan bence. Evet zor ama hic 1 sey sonsuza kadar surmez. Sabrediyorum.
1 gun sonra yiyorum ben oyle rahat hissediyorum. Evet min. 1 hafta bekletiyorum kargolarimi. Market alisverislerini o kadar bekletemedigim icin onlari dezenfekte ediyorum. Hem bekletip hem temizliyorum yani. Icim oyle rahat oluyor.Canım hemen yermisiniz meyveyi felan bir de alınca dışarda uzun süre bekletir misiniz