Alengirli işler!! Hoşgeldiniz

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?

Aracı güvenilir biri mi? Ben güvenirim genelde. Tabi evlenmek için bu yol dogru mudur orasına karısmam. Ama eve davet etmek de Bi yanlıs göremedim. Aklınızda soru işarwti varsa Cafede görüşürsünüz.

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?

Hayatta etmem. Eve gelecekler, bir de iş olmayınca kızı beğenmedik, bize göre değil dediler mi bin pişman olursunuz. Daha tanışmadan kv nedir ya? Adam 14 yaşında çocuk mu velisi ile geliyor.

dışarda bir yerden neden görüşülmüyor
ayrıca aynen ilk görüşme filansa kv ne gerek var belki siz beğenmeyeceksiniz çocuğu
ilginç ya bu devirde böyle şeyler kaldı mı
aslında bir açıdan bakınca da niyetleri baştan belli gibi evlilik niyetinin bilinmesi
karışık bir durum
görüntülü görüşme yapsaymış o zaman :KK70:

Merhaba
Butce belirtmemissiniz butcenizi bilirsek buna gore yorum yapabiliriz
Ilk araba deneyiminiz mi olacak? Butce ne kadar yaklasik? Ona göre yazalim :)
ist problemleri yasadim 7cm ulasan kistim icin bir doktor ameliyat dedi baska doktor ilacla kuculur dedi ki oylede oldu sonr
Etmem.
Bu devirde cesaret edene de şaşarım.
Ya manyak,sapık vs yada anne kuzusu derim.
Kısa ve net.
Ederim...Kv ile gelecekse bi görmekte sakınca yok
Ne munasebet evime gelsinler.
Aday da basiretsizin teki diye dusunurdum anasi danasini da getiriyor diye.
Kv adayına ne oluyor daha ortada bir şey yokken. Ayrıca eve kabul etmezdim ev şart değil cafe ilk buluşma için ideal
Aracı güvenilir biri mi? Ben güvenirim genelde. Tabi evlenmek için bu yol dogru mudur orasına karısmam. Ama eve davet etmek de Bi yanlıs göremedim. Aklınızda soru işarwti varsa Cafede görüşürsünüz.
Annesiyle eve gelcek bir problem yok orda sizinkilerde evde olur ama görücü usulü bana göre değil
KV nin gelmesi düşündürücü ama siz kabul edebiliyorsanız görüşün tabi ama eve niye geliyorlar ki? Dışarıda görüşün.
Görüşmeye annesiyle gelen evlendikten sonra ohoo
Hayatta etmem. Eve gelecekler, bir de iş olmayınca kızı beğenmedik, bize göre değil dediler mi bin pişman olursunuz. Daha tanışmadan kv nedir ya? Adam 14 yaşında çocuk mu velisi ile geliyor.
Tabi ki kabul etmem.
Haydaa velisiyle gelir gibi. Daha bişi yok ortada.
Bence de alengirli:KK53:
dışarda bir yerden neden görüşülmüyor
ayrıca aynen ilk görüşme filansa kv ne gerek var belki siz beğenmeyeceksiniz çocuğu
ilginç ya bu devirde böyle şeyler kaldı mı
aslında bir açıdan bakınca da niyetleri baştan belli gibi evlilik niyetinin bilinmesi
karışık bir durum
görüntülü görüşme yapsaymış o zaman :KK70:
ee kuzum siz zaten fotodan çocuğu beğenmemişsiniz
eve gelmeseler daha iyi olur sanki
dışarda bir yerde görüşün
2019 yılında mı? canım kıymetli benim...

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten:mad:

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
:KK39: İyi yapmışsın , böyle 3 kişi düşünse gelen geçeni eve alıyomuşsunuz gibi olurdu vallahi .

Aracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim🙈
Bi perşembe tanışmaya geldiler,diger perşembe nışanlandık.off ne cesaretmiş yavv

o adam pısırık. cevval değil... cevval olan yemeğe çıkak der...ne öyle anasına görücüye çıkar gibi...:63:

Back
X