Alengirli işler!! Hoşgeldiniz

hem fotografı begenmemişsiniz. madem gerçekte farklıdır diye dusunuyorsnz önce tlfn noları ile başlayın bakalım uyuyo mu kafalar. hem çocuk gelsin siz bi cafe de oturup konusun. KV demişin direk oldu bitti galiba kabullenme olmuş :) annesi ile nden gelsin ki evime anlamadım. Kaç yaşında bu adam?
bende farklı söylemiyorum zaten karşı tarafa. Onlar illa gelicez gelicez diye tutturunca ben vazgeçiyorum. Durum bu

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
Canım ben aynı bu şekilde evlendim. Hatta görüşmeye annesiyle gelecek dediklerine bu ne be ana kuzusu hayatta olmaz dedim. Aracı olan teyzeye çok severim ve sayarim annemin de yakın arkadaşıdır. Annem kaç gün ısrar etti. Bak çok ayıp olur emine teyzene sen bir görüş beğenmezsen zaten yok olmaz deriz ama kırma kadını beni diye. En son kabul ettim ama gönülsüz. Hatta buluşmaya giderken suslenmedim bile. Neyse gittik kafeye. Annesi ve ablasıyla gelmiş ben de annemle gittim ( normalde annemle aram iyi değildir ama kendisi bipolar olunca manik zamana denk gelmişti. Tutamadım ) hep beraber oturduk birer çay içtik sonra herkes kalkti. Beyefendiyle ben yalnız kaldık. Ama ne konuşmak. Gorsen sanırsın ki dualarimin karşılığı adam. O gün o masadan kalktım ve eve dönünce ben bu adamla evlenmek dedim. Hatta eşim kararsız kalmış ben resmen kandırdım da kendime aldım eşimi 😂 hala daha çok seviyorum 3 yıldır evliyim gerçi çok da eski değil. Bal gibi de bir oğlumuz oldu. Demem o ki sen görüş ama dışarda görüş baktın kafana yatmadı kalkar evine dönersin. Nasibin ne olacağı belli olmaz. Önyargılı olma.
Not: kv evime de evliliğine de hiç karışmaz. Bir tek doğum yaptığımda ufak bir sürtüşme olmuştu o kadar. Diğer yorumlarimda anlatmıştım o olayı da

Canım ben aynı bu şekilde evlendim. Hatta görüşmeye annesiyle gelecek dediklerine bu ne be ana kuzusu hayatta olmaz dedim. Aracı olan teyzeye çok severim ve sayarim annemin de yakın arkadaşıdır. Annem kaç gün ısrar etti. Bak çok ayıp olur emine teyzene sen bir görüş beğenmezsen zaten yok olmaz deriz ama kırma kadını beni diye. En son kabul ettim ama gönülsüz. Hatta buluşmaya giderken suslenmedim bile. Neyse gittik kafeye. Annesi ve ablasıyla gelmiş ben de annemle gittim ( normalde annemle aram iyi değildir ama kendisi bipolar olunca manik zamana denk gelmişti. Tutamadım ) hep beraber oturduk birer çay içtik sonra herkes kalkti. Beyefendiyle ben yalnız kaldık. Ama ne konuşmak. Gorsen sanırsın ki dualarimin karşılığı adam. O gün o masadan kalktım ve eve dönünce ben bu adamla evlenmek dedim. Hatta eşim kararsız kalmış ben resmen kandırdım da kendime aldım eşimi 😂 hala daha çok seviyorum 3 yıldır evliyim gerçi çok da eski değil. Bal gibi de bir oğlumuz oldu. Demem o ki sen görüş ama dışarda görüş baktın kafana yatmadı kalkar evine dönersin. Nasibin ne olacağı belli olmaz. Önyargılı olma.
Not: kv evime de evliliğine de hiç karışmaz. Bir tek doğum yaptığımda ufak bir sürtüşme olmuştu o kadar. Diğer yorumlarimda anlatmıştım o olayı da
Siz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabet

Kabul ederim neden etmeyim ya😂 annesi beni mi yiyecek? Yaparim bi kek cay agirlarim. Olursa olur olmazsa tanri misafiri der gecerim. Cok anlam yuklemeyin boyle seylere bence. Gurur meselesi yapacak birsey yok... ama yatma kalkma sacma zaten.. gidip otelde kalsinlar ayol, bu ne samimiyet😂

Lise 1'de bir çocuk vardı, bana aşıkmış. Arkadaşı gelip söylemişti. Sonra bir gün o arkadaşıyla çıkageldi, çocuğun suratı utançtan kıpkırmızı ve resmen arkadaşının arkasına saklanarak benimle konuşmaya çalıştı. Böyle yüzünün yarısını görüyorum filan. Çoğu konuşmayı da onun yerine arkadaşı yapmıştı. Hatırladıkça gülmekle, irite olmak arasında sekiyorum. =)) Şimdi bu en azından lise 1. Çocuğun bahanesi bu olabilir. Peki sizin konunuzdaki evlenme yaşına gelmiş kazık kadar adamın bahanesi nedir? Annesi merak etmişmiş. Merak etmesi normal de, kalkıp daha ortada fol yok yumurta yokken hikayenin esas karakterlerinden biriymiş gibi sahneye fırlaması da korkutucu. =)) Normal bir ruh dünyasına sahip insanlar bu işleri böyle yapmazlar bence.

Siz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabet
Haaaa yok ben anlamamisim öyle gelip kalma olayini. Bu ne ya ben şok 😨 ben sandım ki gelecekler sizin eve çay içilecek konuşulacak sonra gidecekler geri. O yüzden kafe olursa daha rahat olursun yine gelecekse anası da gelsin demiştim tolore edilebilir diye de. Bu baya bı fazla. Hayır çok niyetin varsa gider bir otelde kalirsin. Bilmediğin etmedigin insanın evinde kalmak neymis.

sizin eve çay içilecek konuşulacak sonra gidecekler ger

bide anlamadım ben ne konuşulacak?
Çocukla mı evlenicem, yoksa kv ile mi?
Birde şu var. Fazla ayrıntılı yazmak istemiyorum ama
Kadın babamın kardeşinin eşinin gelinin kardeşinin eşi
çok saçma gerçekten

Anasının ne işi varmış ilk görüşmede ohaa!
Ayrıca evinize ne gerek var.
Çıkın bir cafede görüşün anası da olmasın yahu..

etmem ne alaka yani. şimdiden kv adayını bu kadar önemseyip tepenize çıakrırsanız ooo yandınız. ayrıca onun oğlunun kararına etkisi olacak demekki o yüzden görmek istiyo. hayatta kabul etmem

aa ben de anlamamisim yok ya be alaka direkt yatili misafirlik. dusunememis derken tecrubesizligi kastettim. esimin bur teyzesi var dunya tatlisi saf bur kadindir. ogluyla bir bulusmaya o da gitmisti ama sonra bize cok kizmisti niye beni uyarmadiniz diye mesela

Peki kv hakkında ne düşünürsün? Benim aklıma gelen oğlanın annesi olmadan hiç bişeye kalkışamadığı olur. Her kadın. Evleneceği kişinin güçlü olmasını ister ana kuzusu değil

Sadece görmeye gelmekle bu karara varmazdım...hal ve hareketlerine bakardım gelince mesela hep annesi mi konustu o sustu mu falan...ama sen reddettin sanırım çoktan

Sadece görmeye gelmekle bu karara varmazdım...hal ve hareketlerine bakardım gelince mesela hep annesi mi konustu o sustu mu falan...ama sen reddettin sanırım çoktan
Oo bu daha sikinti. Cocugun kv davranislarina mi odaklanayim, Kv nin cocuga mi, ya da cocugun davranislarina mi odaklanayim, kv nin davranislarina mi? Sonucta Sherklock Holmes olmadigim icin biraz! zorlanabilirdim.

Back
X