- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
ben hiç böyle düşünmemiştim.ben nıye evime alıcamki.. benım oldum şehire gelsinler benı güzel bi yemege cıkarsınlar.

ayrıca çocuk burada çalışıyor bana yakın yani
izne gitmiş oradan annesi ile işte gerisi malum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç böyle düşünmemiştim.ben nıye evime alıcamki.. benım oldum şehire gelsinler benı güzel bi yemege cıkarsınlar.
bende farklı söylemiyorum zaten karşı tarafa. Onlar illa gelicez gelicez diye tutturunca ben vazgeçiyorum. Durum buhem fotografı begenmemişsiniz. madem gerçekte farklıdır diye dusunuyorsnz önce tlfn noları ile başlayın bakalım uyuyo mu kafalar. hem çocuk gelsin siz bi cafe de oturup konusun. KV demişin direk oldu bitti galiba kabullenme olmuş :) annesi ile nden gelsin ki evime anlamadım. Kaç yaşında bu adam?
ooff off yardır kaptan.Hayır.
Annesinin yanında ne konuşucam adayla, ne işi var siz görüşmeden sizin yanınızda.
Canım ben aynı bu şekilde evlendim. Hatta görüşmeye annesiyle gelecek dediklerine bu ne be ana kuzusu hayatta olmaz dedim. Aracı olan teyzeye çok severim ve sayarim annemin de yakın arkadaşıdır. Annem kaç gün ısrar etti. Bak çok ayıp olur emine teyzene sen bir görüş beğenmezsen zaten yok olmaz deriz ama kırma kadını beni diye. En son kabul ettim ama gönülsüz. Hatta buluşmaya giderken suslenmedim bile. Neyse gittik kafeye. Annesi ve ablasıyla gelmiş ben de annemle gittim ( normalde annemle aram iyi değildir ama kendisi bipolar olunca manik zamana denk gelmişti. Tutamadım ) hep beraber oturduk birer çay içtik sonra herkes kalkti. Beyefendiyle ben yalnız kaldık. Ama ne konuşmak. Gorsen sanırsın ki dualarimin karşılığı adam. O gün o masadan kalktım ve eve dönünce ben bu adamla evlenmek dedim. Hatta eşim kararsız kalmış ben resmen kandırdım da kendime aldım eşimiKızlar merhaba;
Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
Siz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabetCanım ben aynı bu şekilde evlendim. Hatta görüşmeye annesiyle gelecek dediklerine bu ne be ana kuzusu hayatta olmaz dedim. Aracı olan teyzeye çok severim ve sayarim annemin de yakın arkadaşıdır. Annem kaç gün ısrar etti. Bak çok ayıp olur emine teyzene sen bir görüş beğenmezsen zaten yok olmaz deriz ama kırma kadını beni diye. En son kabul ettim ama gönülsüz. Hatta buluşmaya giderken suslenmedim bile. Neyse gittik kafeye. Annesi ve ablasıyla gelmiş ben de annemle gittim ( normalde annemle aram iyi değildir ama kendisi bipolar olunca manik zamana denk gelmişti. Tutamadım ) hep beraber oturduk birer çay içtik sonra herkes kalkti. Beyefendiyle ben yalnız kaldık. Ama ne konuşmak. Gorsen sanırsın ki dualarimin karşılığı adam. O gün o masadan kalktım ve eve dönünce ben bu adamla evlenmek dedim. Hatta eşim kararsız kalmış ben resmen kandırdım da kendime aldım eşimihala daha çok seviyorum 3 yıldır evliyim gerçi çok da eski değil. Bal gibi de bir oğlumuz oldu. Demem o ki sen görüş ama dışarda görüş baktın kafana yatmadı kalkar evine dönersin. Nasibin ne olacağı belli olmaz. Önyargılı olma.
Not: kv evime de evliliğine de hiç karışmaz. Bir tek doğum yaptığımda ufak bir sürtüşme olmuştu o kadar. Diğer yorumlarimda anlatmıştım o olayı da
Haaaa yok ben anlamamisim öyle gelip kalma olayini. Bu ne ya ben şokSiz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabet
sizin eve çay içilecek konuşulacak sonra gidecekler ger
Yok canım o kadar da degil:))yıldırım nikahıyla da evlenmiş olabilir misiniz :)) çok hızlı olmuş
aa ben de anlamamisim yok ya be alaka direkt yatili misafirlik. dusunememis derken tecrubesizligi kastettim. esimin bur teyzesi var dunya tatlisi saf bur kadindir. ogluyla bir bulusmaya o da gitmisti ama sonra bize cok kizmisti niye beni uyarmadiniz diye meselaSiz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabet
Peki kv hakkında ne düşünürsün? Benim aklıma gelen oğlanın annesi olmadan hiç bişeye kalkışamadığı olur. Her kadın. Evleneceği kişinin güçlü olmasını ister ana kuzusu değilEderim...Kv ile gelecekse bi görmekte sakınca yok
o da erken sayılır ama güzel olmuş :))Yok canım o kadar da degil:))
7 ay nışanlı kaldık
5 saat oldu topuklanalıilk görüşme ve kv adayı ile bırlıkte.
bence topuklanmalısın.
Peki kv hakkında ne düşünürsün? Benim aklıma gelen oğlanın annesi olmadan hiç bişeye kalkışamadığı olur. Her kadın. Evleneceği kişinin güçlü olmasını ister ana kuzusu değil
Oo bu daha sikinti. Cocugun kv davranislarina mi odaklanayim, Kv nin cocuga mi, ya da cocugun davranislarina mi odaklanayim, kv nin davranislarina mi? Sonucta Sherklock Holmes olmadigim icin biraz! zorlanabilirdim.Sadece görmeye gelmekle bu karara varmazdım...hal ve hareketlerine bakardım gelince mesela hep annesi mi konustu o sustu mu falan...ama sen reddettin sanırım çoktan