- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim
Bi perşembe tanışmaya geldiler,diger perşembe nışanlandık.off ne cesaretmiş yavv
Perşembe çarşafa dolanmış :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim
Bi perşembe tanışmaya geldiler,diger perşembe nışanlandık.off ne cesaretmiş yavv
yıldırım nikahıyla da evlenmiş olabilir misiniz :)) çok hızlı olmuşAracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim
Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten![]()
Ben işin o tarafında değilim zaten. Ben daha çocuğu görmemiş tanımamışım. KV adayı nereden çıktı şimdi? Kendini beğendirmeye çalışır gibi off.Aracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim
bence baştan beğenmediysen riske girme o kadar yol alıp gelıcekler sonra nasıl beğenmedim diye kıvıracaksın boşverKızlar merhaba;
Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
Aynen indan biraz düşünür dimi. Karşıdakine yamanmaya çalışır gibi tövde est.Çok hızlı. Hayır anlamadım oğlunun bi kusuru mu var da böyle davranılıyor?Kv daha ilk aşamada ne diye atlıyor. Belki görüştüğünüzde de beğenmeyeceksiniz.. Kv gelirse reddinizi dile getirmekte daha zorlanırsınız muhtemelen o da salça olur bikbikbik......
İşin mok tarafı ben daha kararımı bildirmeden kararlar alınmış biletler alınmaya hazırlanılmış.. Çıldırdım. Ve benim, kardeşim dişinda kimse de sesini çıkartmadı.bence baştan beğenmediysen riske girme o kadar yol alıp gelıcekler sonra nasıl beğenmedim diye kıvıracaksın boşver
Alengiri bulamadımKızlar merhaba;
Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
Tam tahmin ettiğim gibi anakuzusu.Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten![]()
Aynen indan biraz düşünür dimi. Karşıdakine yamanmaya çalışır gibi tövde est.Çok hızlı. Hayır anlamadım oğlunun bi kusuru mu var da böyle davranılıyor?
senin kararın dışında onlar kendi kafalarına göre plan yaptıysa beğenmezsen de sana kimse bişey diyemez.ya da tanıyalım fln dersın birkaç gun sonra ben ısınamadım deyıp kestırıp atarsın.İnşallah beğenirsin :)İşin mok tarafı ben daha kararımı bildirmeden kararlar alınmış biletler alınmaya hazırlanılmış.. Çıldırdım. Ve benim, kardeşim dişinda kimse de sesini çıkartmadı.
Foto bazen kötü çıkabiliyor düşüncesi ile hareket etmek istedim ama bizimkiler çoktan nişanı bile yapmışlar kafalarında.
Bu akla gelmeyecek, düşünülmeyecek, zeka sorusu değil ki? Başka türlüsünü düşünmeleri zaten saçmakadin da cocuk da dusunememis olabilir.
ben nıye evime alıcamki.. benım oldum şehire gelsinler benı güzel bi yemege cıkarsınlar.Kızlar merhaba;