- 14 Ağustos 2018
- 21.060
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.707
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle adetleri bilmiyormusunuz buradaki kadınlar ne yazdı bilmiyorum da öyle bir adet var sizin anlattıgınız şey annesiyle gelmesi Anadolu da çok yaygın görücü usulu oluyorHe gülüm he! Fransız kadınıyim ben. Hatta öyle ki senin konuya bile fransiz olduğunu düşünüyor um. Öyle bir Fransız. Lapopi![]()
Rica ediyorum eski sürüm olmayalım ya kendimizi guncelleyelim bu ne ya? Ben daha çocuğu görmeden etmeden annesiyle karsi karşıya gelicem. Yok ya. O 1999.. Görücü usulü. Yıl olmuş 2019. Siz Anadolu da böyle şeyler yaygin diyorsunuz. Doğrudur. Ama yakin çevredendır kız bi nebze tanıyordur vs vs. Eğer tanımıyorsa da o da onun sorunu. Ne yapayim yani al bu ipim bu da kuşağım deyio kucaklarına atlayayim. Yapmayın nolur!Gerçekten öyle adetleri bilmiyormusunuz buradaki kadınlar ne yazdı bilmiyorum da öyle bir adet var sizin anlattıgınız şey annesiyle gelmesi Anadolu da çok yaygın görücü usulu oluyor
bil mükabilUslup cingeneden halice okuduğunu anlama yerlerde otur sıfır
Sizin kararınız illa yapın davet edin demiyorum soru sormuşsunuz bizde oluyor böyle şeyler dedik o zaman kabul etmeyinRica ediyorum eski sürüm olmayalım ya kendimizi guncelleyelim bu ne ya? Ben daha çocuğu görmeden etmeden annesiyle karsi karşıya gelicem. Yok ya. O 1999.. Görücü usulü. Yıl olmuş 2019. Siz Anadolu da böyle şeyler yaygin diyorsunuz. Doğrudur. Ama yakin çevredendır kız bi nebze tanıyordur vs vs. Eğer tanımıyorsa da o da onun sorunu. Ne yapayim yani al bu ipim bu da kuşağım deyio kucaklarına atlayayim. Yapmayın nolur!
Aynen ve evlilik kesinlikle kader 2.kere tecrübe ettigim için ordan biliyorumO gün bugundür kadere cok inanıyorum![]()
Biz buna görücü usulü evlilik diyoruz özellikte doğuda erkekler bir kızı çok beğenir isterlerse ciddi olduklarını göstermek adına anneleriyle gelir ya da direk annelerini gönderirler bu onların sümsük olduklarını değil cidiyetlerini gösterir bir nevi adettir ve hala süren bir görenektir..fakat siz kültürel acıdan çok farklısınız bence olayı anlamamışsınız sizide kötülemiyorum onlarıda lakin siz birbirinize uymazsınız..ben doğu diye belirtim fakat türkiyenin bir çok yerinde de görücü usulü böyledir olaya bir çok kadının fransız bakmasını da anlamadım demek ki bir çoğu çok iyi türkçe bilen türk örf adetlerini bilmeyen fransız kadını başka yorumlanamaz annesiyle gelmek isteyen adamı bu kadar salak yerine koymaları..
Evlenecegimiz kişi biz dogarken alnımıza yazılıyomuş derlerAynen ve evlilik kesinlikle kader 2.kere tecrübe ettigim için ordan biliyorum![]()
Güneydogudayım ve tayin sebebiyle iki dogu il daha gezdimBiz buna görücü usulü evlilik diyoruz özellikte doğuda erkekler bir kızı çok beğenir isterlerse ciddi olduklarını göstermek adına anneleriyle gelir ya da direk annelerini gönderirler bu onların sümsük olduklarını değil cidiyetlerini gösterir bir nevi adettir ve hala süren bir görenektir..fakat siz kültürel acıdan çok farklısınız bence olayı anlamamışsınız sizide kötülemiyorum onlarıda lakin siz birbirinize uymazsınız..ben doğu diye belirtim fakat türkiyenin bir çok yerinde de görücü usulü böyledir olaya bir çok kadının fransız bakmasını da anlamadım demek ki bir çoğu çok iyi türkçe bilen türk örf adetlerini bilmeyen fransız kadını başka yorumlanamaz annesiyle gelmek isteyen adamı bu kadar salak yerine koymaları..
Kızlar merhaba;
Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
bunu duymamıştım ama doğrudur, evlilik gerçekten kader yaniEvlenecegimiz kişi biz dogarken alnımıza yazılıyomuş derler
Eşim velisiyle(annesi) beraber bize geldiginde ben aslaaaa kabul etmem diyodum
Sizin ikinci evlilik mi pek anlayamadım