Alengirli işler!! Hoşgeldiniz

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten:mad:

Hayirdir, annesimi senin ile evlenecek? :olamaz:

Hayatta etmem. Eve gelecekler, bir de iş olmayınca kızı beğenmedik, bize göre değil dediler mi bin pişman olursunuz. Daha tanışmadan kv nedir ya? Adam 14 yaşında çocuk mu velisi ile geliyor.
Aynen bir de öyle yapıyorlar.
Kendini görücüye çıkarmak da ayrı eziklik benceç

Kv adayı dominantlığını döktürmüş.
Bunlara yüz verirseniz üç ay sonra evlenir buralara da kaynana ah kaynana dıye konu açarsınız.
Uzak durun bunlardan.

Aynen bir de öyle yapıyorlar.
Kendini görücüye çıkarmak da ayrı eziklik benceç
Aynen. Neymiş bi hoşgeldin dicekmisim sonrada öbür eve gidecekmişim de soradan benim içinde sıkıldı da gitti diyeceklermis.
Valla ben böyle işin ağzına....

ilk görüşmeye annesiyle gelmesi eksi puan..
zaten beğenmemişsiniz ama yine de bir göreyim derseniz tek başına ve bir kafede aracı ile birlikte görüşebilirsiniz bence..
ben olsam anneyi kabul etmem ilk görüşme için

Biz buna görücü usulü evlilik diyoruz özellikte doğuda erkekler bir kızı çok beğenir isterlerse ciddi olduklarını göstermek adına anneleriyle gelir ya da direk annelerini gönderirler bu onların sümsük olduklarını değil cidiyetlerini gösterir bir nevi adettir ve hala süren bir görenektir..fakat siz kültürel acıdan çok farklısınız bence olayı anlamamışsınız sizide kötülemiyorum onlarıda lakin siz birbirinize uymazsınız..ben doğu diye belirtim fakat türkiyenin bir çok yerinde de görücü usulü böyledir olaya bir çok kadının fransız bakmasını da anlamadım demek ki bir çoğu çok iyi türkçe bilen türk örf adetlerini bilmeyen fransız kadını başka yorumlanamaz annesiyle gelmek isteyen adamı bu kadar salak yerine koymaları..

ilk görüşmeye annesiyle gelmesi eksi puan..
zaten beğenmemişsiniz ama yine de bir göreyim derseniz tek başına ve bir kafede aracı ile birlikte görüşebilirsiniz bence..
ben olsam anneyi kabul etmem ilk görüşme için
Etmedim bende. Hatta toptan etmedim :KK76:

Biz buna görücü usulü evlilik diyoruz özellikte doğuda erkekler bir kızı çok beğenir isterlerse ciddi olduklarını göstermek adına anneleriyle gelir ya da direk annelerini gönderirler bu onların sümsük olduklarını değil cidiyetlerini gösterir bir nevi adettir ve hala süren bir görenektir..fakat siz kültürel acıdan çok farklısınız bence olayı anlamamışsınız sizide kötülemiyorum onlarıda lakin siz birbirinize uymazsınız..ben doğu diye belirtim fakat türkiyenin bir çok yerinde de görücü usulü böyledir olaya bir çok kadının fransız bakmasını da anlamadım demek ki bir çoğu çok iyi türkçe bilen türk örf adetlerini bilmeyen fransız kadını başka yorumlanamaz annesiyle gelmek isteyen adamı bu kadar salak yerine koymaları..
He gülüm he! Fransız kadınıyim ben. Hatta öyle ki senin konuya bile fransiz olduğunu düşünüyor um. Öyle bir Fransız. Lapopi:silah:

Back
X