Evet oldu eşimde alerjik astım var, kullandığı ilaç tepkimeye yol açtı acile gitti oksijen oranına hiçbir şeye bakmadan yarın gündüz gel test ol demiş. Daha önce gittiğinde iğne vurup hava vermişlerdi şimdi gittiginde böyle oldu.Merhaba, Ben bebekliğimden beri alerjik astımım. 2 biontech aşısı oldum. Dün acile atak geçirerek gittim. Gitmeden önce de ilaçlarımı nebulle aldım. Bilen bilir ilac alınca saturasyon çok düşmüyor. saturasyonum 98 di. Ki daha önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığımda da aynıydı.
Neyse doktor beni covid kısmına almaya kalktı. Gıda ilaç gibi bir suru şeye Alerjim var. Ateşim yok. Grip gibi değilim. Belirtim yok yani. O kısımda covid olur çıkardım. Malum delta varyanti çok çabuk bulaşabiliyor. Çıktım özel bi yerde iğne oldum düzeldi... şükür daha iyiyim.
Benim sorum benim gibi sorun yaşayan oldu mu? Ne yaptınız...
Hayır iyi değil çünkü nefes almakta zorlanıyordu. Hiçbir işlem yapmaması kötü oldu bizim acimizdan.Test ol gel dese iyi. Direk covidli hastaların bulunduğu yere götürmek istedi. Hemde çok itici bir şekilde. Sen gel bakayım benle dedi. Kusura bakmayın oraya gidemem deyip hastaneden ayrıldım. Kendimi çok koruyorum ben. Covid bulaşsa sorumlusu kim olacaktı...
Büyük olasılık prosedür değişti. Ama olan bizim gibi hastalara olacak. E nabıza bakabilirler.. ilaç raporlarım acil girislerim. Alerjilerim hepsi mevcut ama bakan yok.
Benim oğlum alerjik bı çocuk. Bebeklikten beri mervsim geçişinde öksürük olur. Aile hekimine gittim. Ventolin yazsın diye. Bide cigerde bişey var mi diye. Kadın bakmadı. Test olsun temiz çıkarsa gelsin öyle ilaç yazarm dedi. Ben biliyorum alerjik öksürük. Gittim eczaneden ventolin aldım düzeldi. Sağlam çocuğu korona testine götürmek saçma geldi. Onlar haklı ama . Bu çocuk alerjik yani. Her öksürükte test mi yaptircazMerhaba, Ben bebekliğimden beri alerjik astımım. 2 biontech aşısı oldum. Dün acile atak geçirerek gittim. Gitmeden önce de ilaçlarımı nebulle aldım. Bilen bilir ilac alınca saturasyon çok düşmüyor. saturasyonum 98 di. Ki daha önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığımda da aynıydı.
Neyse doktor beni covid kısmına almaya kalktı. Gıda ilaç gibi bir suru şeye Alerjim var. Ateşim yok. Grip gibi değilim. Belirtim yok yani. O kısımda covid olur çıkardım. Malum delta varyanti çok çabuk bulaşabiliyor. Çıktım özel bi yerde iğne oldum düzeldi... şükür daha iyiyim.
Onları hakli bulmuyorum. Test istemesi ayrı covidli hastaların bulunduğu acil kısmına almaları ayrı. Aşıyı boşuna mı oldum düşünüyorum...Benim oğlum alerjik bı çocuk. Bebeklikten beri mervsim geçişinde öksürük olur. Aile hekimine gittim. Ventolin yazsın diye. Bide cigerde bişey var mi diye. Kadın bakmadı. Test olsun temiz çıkarsa gelsin öyle ilaç yazarm dedi. Ben biliyorum alerjik öksürük. Gittim eczaneden ventolin aldım düzeldi. Sağlam çocuğu korona testine götürmek saçma geldi. Onlar haklı ama . Bu çocuk alerjik yani. Her öksürükte test mi yaptircaz
Başka belirtiniz var mıydı?İki doz aşım da var.
Geçen alerjim atağa geçiyor sanırım dedim.
Ertesi gün eşimin ateşi çıktı, doktor faranjit ama her ihtimale karşı bir test yaptır dedi. Pozitif.
Şu an alerjimi zirvede yaşıyormuşum gibi bir covid geçiriyorum. Oksijen oranım düşmedi de çok şükür. O yüzden bu risk her zaman var.
Başka belirtiniz var mıydı?
Covidli hastaların o kısmına götürmek istemesi normal mi yani?İki doz aşım da var.
Geçen alerjim atağa geçiyor sanırım dedim.
Ertesi gün eşimin ateşi çıktı, doktor faranjit ama her ihtimale karşı bir test yaptır dedi. Pozitif.
Şu an alerjimi zirvede yaşıyormuşum gibi bir covid geçiriyorum. Oksijen oranım düşmedi de çok şükür. O yüzden bu risk her zaman var
Merhabalar, bende son 2 yıldır mevsimsel kışın öksürürüm. Ciğerlerimde göğsümde bir sıkıntı mı var diye test yaptırdım sağlık testlerinden geçtim ama hiçbir şey çıkmadı. İlaçlar bana mısın demedi. Üşüttüğümde artık geri dönüsü olmuyor bahara kadar öksürebilirim. Bu yavrunuza kullandıgınız ilacı doktor mu yazdı duruma göre? Geçiriyor mu?Benim oğlum alerjik bı çocuk. Bebeklikten beri mervsim geçişinde öksürük olur. Aile hekimine gittim. Ventolin yazsın diye. Bide cigerde bişey var mi diye. Kadın bakmadı. Test olsun temiz çıkarsa gelsin öyle ilaç yazarm dedi. Ben biliyorum alerjik öksürük. Gittim eczaneden ventolin aldım düzeldi. Sağlam çocuğu korona testine götürmek saçma geldi. Onlar haklı ama . Bu çocuk alerjik yani. Her öksürükte test mi yaptircaz
Simdi bu mesaji bile begenmeyen olmusMerhaba, Ben bebekliğimden beri alerjik astımım. 2 biontech aşısı oldum. Dün acile atak geçirerek gittim. Gitmeden önce de ilaçlarımı nebulle aldım. Bilen bilir ilac alınca saturasyon çok düşmüyor. saturasyonum 98 di. Ki daha önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığımda da aynıydı.
Arkadaşın belirttiği ilac Astim ilacı. Astim ataklarini kesen bi ilaç. Tedavi edici bi ilaç değilMerhabalar, bende son 2 yıldır mevsimsel kışın öksürürüm. Ciğerlerimde göğsümde bir sıkıntı mı var diye test yaptırdım sağlık testlerinden geçtim ama hiçbir şey çıkmadı. İlaçlar bana mısın demedi. Üşüttüğümde artık geri dönüsü olmuyor bahara kadar öksürebilirim. Bu yavrunuza kullandıgınız ilacı doktor mu yazdı duruma göre? Geçiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?