Evet gittim maalesef sağlık testlerinden geçtim herhangi bir şey çıkmadı bu yüzden üşüttüğümde öksürüğün sonu gelmiyor. Tekrar baslarsa kapsamlı bir müdahaleye girerim artık. Yavrunuza şifalar dilerim, sağlıklı olsunlar. Cok teşekkürlerBenim oglum bebekken başladı alerjik bronşit. İlerleyen yaşlarda düzeldi çok şükür. Bazen sadece mevsim gecislerinde öksürük başlıyor. Geçmezse ventolin hava makinası ile veriyoruz. Ama doktor takibi ile. İge Total bakildimi. İge Total alerji seviyesine bakar. Eğer yüksekse alerji ilacı verilir. Göğüs hastalıkları na gittiniz mi. Yardımcı olurlar
Eşim astım hastası değil herhangi bir alerji durumuda yok geçen ay şiddetli boğaz ağrısından dolayı hastaneye gitti ateşi yoktu. Doktor covid testi,akciğer röntgeni ve kan tahlili istedi covid testi çıkmadan kan ve röntgene bakarak covid olduğunu tahlil ve röntgenin kötü çıktığını ve hastaneye yatması için yatış vermiş eşim covid testi çıkmadan hastaneye yatmayacağını hastalığını bildiğini(çünkü yılda bir defa boğazları bu şekilde oluyor)imza atıp çıkmış eve geldi her ihtimale karşı kendini odaya kapattı ertesi gün covid sonucu negatif çıkınca tekrar gitti doktora yine test yapıldı oda negatif çıkınca antibiyotik verildi ve ikinci gün iyileşti. Eşim kabul etseydi yatışı bilmiyorum artık ne olurduMerhaba, Ben bebekliğimden beri alerjik astımım. 2 biontech aşısı oldum. Dün acile atak geçirerek gittim. Gitmeden önce de ilaçlarımı nebulle aldım. Bilen bilir ilac alınca saturasyon çok düşmüyor. saturasyonum 98 di. Ki daha önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığımda da aynıydı.
Neyse doktor beni covid kısmına almaya kalktı. Gıda ilaç gibi bir suru şeye Alerjim var. Ateşim yok. Grip gibi değilim. Belirtim yok yani. O kısımda covid olur çıkardım. Malum delta varyanti çok çabuk bulaşabiliyor. Çıktım özel bi yerde iğne oldum düzeldi... şükür daha iyiyim.
Benim sorum benim gibi sorun yaşayan oldu mu? Ne yaptınız...
Soz konusu Turkiyede hastaneyse hersey olurMerhaba, Ben bebekliğimden beri alerjik astımım. 2 biontech aşısı oldum. Dün acile atak geçirerek gittim. Gitmeden önce de ilaçlarımı nebulle aldım. Bilen bilir ilac alınca saturasyon çok düşmüyor. saturasyonum 98 di. Ki daha önce de ambulansla hastaneye kaldırıldığımda da aynıydı.
Neyse doktor beni covid kısmına almaya kalktı. Gıda ilaç gibi bir suru şeye Alerjim var. Ateşim yok. Grip gibi değilim. Belirtim yok yani. O kısımda covid olur çıkardım. Malum delta varyanti çok çabuk bulaşabiliyor. Çıktım özel bi yerde iğne oldum düzeldi... şükür daha iyiyim.
Benim sorum benim gibi sorun yaşayan oldu mu? Ne yaptınız...
Gecmis olsun bu arada Allah birdaha yasatmasinSoz konusu Turkiyede hastaneyse hersey olur
Diri giren olu cikiyor
Saglam giren hasta cikiyor.
Birebir yasadim bu yaz
Nasıl yani tanı konulmadimi imnoloji'yemi goruntun bitek .astım tanısı alman için solunum testine girmen gerek.ciger temiz çıkıp solunum testindemi sıkıntı çıkıyor .benimde ciğer temiz ama solunumda sıkıntı vardı tanıyı o şekil aldım .Herkesin durumu farklı. Benim bir sürü şeye Alerjim var. Testlerde çıktı. Testi olmayan yiyecek vs var onları da kendim tespit yapıyorum. Alerjenlerle karşılaştığım da atak geçiriyorum. Onun dışında doktora gitsem astım ile ilgili hiç bir şikayetim olmuyor. Ciğerler temiz çıkıyor
Tabiki tanım var. Solunum sıkıntısı çekiyorum. Ciğer temiz ama Alerjenle karşılaşınca solunum testinde sorun olduğu belli oluyor. Bebeklikten beri öyleyim. Bir 10 yıl alerji aşısin dan sonra düzeldi. Sonra Eskiden beter oldum.Nasıl yani tanı konulmadimi imnoloji'yemi goruntun bitek .astım tanısı alman için solunum testine girmen gerek.ciger temiz çıkıp solunum testindemi sıkıntı çıkıyor .benimde ciğer temiz ama solunumda sıkıntı vardı tanıyı o şekil aldım .
3 gün geçti üstünden şuan her hangi bir sorunum yok. Yani onlardan biri değilim. Test istese anlarım ama direk o hastaların olduğu yere götürmek istedi... onu kabul edemiyorum.valla o kadar cok kovid gordum ki ben covid degilim koahim var astimim var alerjim var diyip sonrasinda testi pozitif olan.hangi sikayetle gelen hastalarin covid alanina yonlendirilecegi belli doktor da ona gore gondermis iste
test surecini orda beklemek gerekiyor cunku covid supheli hasta normal acilde beklese diger hastalar icin risk olmaz mi sizce ? iyi ki degilmissiniz ama test vs sonucu olmadan bunu doktorun bilmesi mumkun degil takdir edersiniz ki3 gün geçti üstünden şuan her hangi bir sorunum yok. Yani onlardan biri değilim. Test istese anlarım ama direk o hastaların olduğu yere götürmek istedi... onu kabul edemiyorum.
Ben covide yakalansam dönüşüm yok. Süreci evde beklemem daha mantıklı hastanede değil. Diğer covidli hastalarla birlikte de değil.test surecini orda beklemek gerekiyor cunku covid supheli hasta normal acilde beklese diger hastalar icin risk olmaz mi sizce ? iyi ki degilmissiniz ama test vs sonucu olmadan bunu doktorun bilmesi mumkun degil takdir edersiniz ki
iste hastanede herkese ozel alan yok .evde bekleyebilirsiniz tabi ki ama doktorun yaptigi yanlis bir durum yok.iki yer var covid belirtileri ile gelen hastalarin alindigi yer digeri de baska sikayetlerle gelen hastalarin.sizin bu sikayetlerle covid alanina alinmaniz mantikli ve dogru olanBen covide yakalansam dönüşüm yok. Süreci evde beklemem daha mantıklı hastanede değil. Diğer covidli hastalarla birlikte de değil.
Benimde alerji astım tanım var ama doktor bana alerjin için imnoloji ye görün demedi .sana dedimi yoksa sen kendin mi gittinTabiki tanım var. Solunum sıkıntısı çekiyorum. Ciğer temiz ama Alerjenle karşılaşınca solunum testinde sorun olduğu belli oluyor. Bebeklikten beri öyleyim. Bir 10 yıl alerji aşısin dan sonra düzeldi. Sonra Eskiden beter oldum.
İnşallah benim gibi sorunu olan en yakınınızı kovidli değilken o kısma alırlar da sizde haklılar dersiniz.iste hastanede herkese ozel alan yok .evde bekleyebilirsiniz tabi ki ama doktorun yaptigi yanlis bir durum yok.iki yer var covid belirtileri ile gelen hastalarin alindigi yer digeri de baska sikayetlerle gelen hastalarin.sizin bu sikayetlerle covid alanina alinmaniz mantikli ve dogru olan
durduk yere niye beddua ediyorsunuz hanimefendi iyi misiniz siz ? prosedur boyle adamlar napsin .icinde muneccim mi var doktorun .unutmayin haksiz beddua doner dolasir sahibine gidermisİnşallah benim gibi sorunu olan en yakınınızı kovidli değilken o kısma alırlar da sizde haklılar dersiniz.
Ben eski gatada imminoloji alerji ve göğüs bölümüne gittim.Benimde alerji astım tanım var ama doktor bana alerjin için imnoloji ye görün demedi .sana dedimi yoksa sen kendin mi gittin
Anladım .Allah şifa versin benimde öğrenmem lazım .dun çok kötü oldum normalde bir puf sprey kullanırım 3 puf kullandım fayda etmedi . Sonra geçti çok şükür .çok zor birşey biliyorumBen eski gatada imminoloji alerji ve göğüs bölümüne gittim.
Neden beddua olsun ki. Doktorlar gayet haklılardi hani. Haklıyken de covid kısmına alsin demek durup dururken olmuyor kidurduk yere niye beddua ediyorsunuz hanimefendi iyi misiniz siz ? prosedur boyle adamlar napsin .icinde muneccim mi var doktorun .unutmayin haksiz beddua doner dolasir sahibine gidermis.
Size de Allah şifa versin. Zor birsey. Normsl insanlar anlayamaz.Anladım .Allah şifa versin benimde öğrenmem lazım .dun çok kötü oldum normalde bir puf sprey kullanırım 3 puf kullandım fayda etmedi . Sonra geçti çok şükür .çok zor birşey biliyorum
hanimefendi acile gitmek sizce bir beddua degil mi ? durduk yere niye ailemi acil servise gotureyim evet bu bedduadir .ve ben boyle aileni acile gotur insallah diyen insana hakkimi helal etmiyorum .uzgunum doktor gorevini yapmis keske acile gitmenizi gerektirecek bir sorununuz olmasaydi neyse ahirette hesaplasirizNeden beddua olsun ki. Doktorlar gayet haklılardi hani. Haklıyken de covid kısmına alsin demek durup dururken olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?