Arkadaşlar burada dini bir konu tartışımıyor, arkadaşımız mezhep farkının evlilik aşamasında sorun çıkarıp çıkarmayacağını sormuş... BU konu altında kimse dini hükümler fetvalar vermeye kalkışmazsa konu niye kapansın ki....
Ya of bılemıyorum ya ne olacak cok korkularım ve endıselerım var
yalnız küçük birşey daha var, etraftan duyduğum kadarıyla ; Bazı aleviler boy abdesti almayabiliyolarmış bu biraz sorun yaratıyor diyorlar
tüm sünniler boy abdesti alıyorlar mı acaba ? sengözlerimebaksanab
yalnız küçük birşey daha var, etraftan duyduğum kadarıyla ; Bazı aleviler boy abdesti almayabiliyolarmış bu biraz sorun yaratıyor diyorlar
arkadaslar benım erkek arkadasım alevı ben ıse sunnı ama evlenmek ıstıyoruz hatta bu yaz nısan dusunuyoruz acaba aıleler arasında sorun cıkar mı yada aramızdakı problemler ne olabılır erkek arkadasıma soramıyorum yanlıs anlar dıye gorus ve bılgılerınızı paylasmanızı rıca edıyorum.tesekkurler
tüm sünniler boy abdesti alıyorlar mı acaba ? sengözlerimebaksanab
dini konularda hiç bir zaman konuşmam çünkü çevremde inanmayanlarda var fakat sadece şunu diyecem anlayacağın kadarını anlayacağını umarım
-birinci eşim aleviydi.beni formalite icabı boşayıp güya onu borçlarından kurtaracaktım alevi sevgilisi ile kaçtı
-alevi - sunni ayrımı asla yapmadım alevi arkadaşlarımda var çok iyiler dostlar canlar..
ama evliliklerde pek demeyimde hiç yürümüyor
10 sene sonrada boşananlar var...
evet almıyolar cenabet hepsi-tatlicadiarzu-sen ne alevisin ne sünnisin o zaman..çünkü sünni olsan bunu zaten sormazsın bile,yada sen hayatın boyunca abdest almadınşakkıdı
arkadaşlar aleviler abdestte alır namazda kılar oruçta tutar.onlarda müslüman,nie hala bugün türkiyesinde böyle söylentiler olur anlamış değilim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?