küçük aslında hani bosch un elektrik süpürgesi varya gördünmü bilmiyorum ama ondanda küçük çok güzel duvar,seramik,parke siliyor anında kuruyor asla ıslak bırakmıyor aslında camıda güzel temizliyor ama aparatında bir çekbas var onun kenarlarından su damlası kalıyor elinde bir kuru bezin olması lazım bende bu forum sayesinde aldım multiyi iyiki almışım çok memnun kaldım başka sorun olursa cevaplaya bilirim bende 2 ay araştırıp anca buldum :) ha birde yedek bez alma derdi yok ben evdeki yerbezlerini kendi bezinin boyunda kesdim hepsi oluyor yani bez konusunda sıkıntı çekmiyorsun kirlenince tersinide çevirebiliyorsun...
canım benim ya ilgin için çok teşekkür ediyorum :) gerçekten tam anlamıyla işime yarayacak bir yorum okudum sayende. ben de kararımı verdim multi almayı düşünüyorum. şimdi fiyat araştırması evresine geçeceğim. tekrardan teşekkürler canım Allah razı olsun
sanırım ben en başta yanlış tercih yaptım hani fakir iyidir onu alayım dedim ama fena kötü bir makine çıktı..
keşke bende multiyi alsa idim..ama artık eşim aldırmaz diğeriyle baya uğraştı çünkü
kızlar en önemlisi parkelerde nasıl bulanık görüntü oluyor mu parkelerde...
birde fakir buhardan çok su püskürtüyordumulti nasıl kuru buhar mı veriyor...
rica ederim işine yaradıysa ne mutlu ben 278tl ye istedim 24 saattede geldi sanırım en düşük fiyatı buydu sende bir bakın belki daha ucuza bulursun kolay gelsin...
netten mi sipariş verdin canım? şimdi biraz araştırdım çoğu yerde 350 tl civarında ama 3 sitede 268 tl ye buldum. sen ne zaman ve nereden almıştın acaba? birde her siteden güvenerek alış veriş yapamıyoruz maalesef sanal ortamda dolancırıcılık had safhada...
sanırım ben en başta yanlış tercih yaptım hani fakir iyidir onu alayım dedim ama fena kötü bir makine çıktı..
keşke bende multiyi alsa idim..ama artık eşim aldırmaz diğeriyle baya uğraştı çünkü
kızlar en önemlisi parkelerde nasıl bulanık görüntü oluyor mu parkelerde...
birde fakir buhardan çok su püskürtüyordumulti nasıl kuru buhar mı veriyor...
ALF BT-122 STEAM FORCE MULTI BUHARLI TEMZLEYC
burdan kapıda ödemeli 278tlye aldım 24 saat te geldi bir sorun olmadı çok şükür 10 gün oldu alalı ...
canım biraz önce senin verdiğin linkten alf multi'nin videosunu izledim de bir sorum daha olacak sana. acaba bu alet ile vileda gibi koltuk altlarını da pratik bir şekilde silebiliyor muyuz? yoksa her seferinde koltukları çekmek mi gerekiyor? benim koltularımın ayakları biraz yüksekte.
elektrik süpürgesi giriyorsa buda girer benim koltuklarımın ayağı yaşlaşık 12cm civarı ben silebiliyorum çekmeden...
tamam canım çok teşekkürler. ben de şimdi mezura ile koltuklarımın ayaklarını ölçtüm 19- 20 cm arası bir şey. aslında farkına varmadan ne kadar kullanışlı bir koltuk almışım :)
arkadaşlar alf yeni bir buharlı makina çıkarmış.almak istiyorum ama hakkında hiçbir yorum bulamadım.cam da siliyormuş.acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?