kızlar merhaba bu mesajımda size eltimden dert yanacağım..
benim c.tesi günü babannem vefat etti dünde kendisini toprağa verdik neyse ben eski eltime mesaj attım babannemin durumunu bildirmek için.(babannem hastanedeyken kendisi durumunu falan sormuştu,ilgilenmişti falan bende o yüzden durumu bildirmek amaçlı mesaj attım) neyse baş sağlığı mesajını eksik etmedi sağolsun cenazeyede çağırdım gelirler diye düşündüm gelmediler..(bu kısma ayrı bir kırıldım çünkü rahmetli babannem onların düğününe gitmişti en azından cenazeye gelmelerini bekledim açıkcası. neyse) ben annemle rahmetli babannemin evinde kalıyorum haliyle gelen giden oluyor onlarla ilgileniyoruz o yüzden evde değilim ama babamı göndermiştik eve. dün akşam eski eltim ve eşi baş sağlığına gelmişler ama babam biz evde olmadığımız için güzellikle onları geri çevirmiş biz eve gittiğimizde onların tekrar gelmelerini istemiş. (yani kırıcı konuşmamış babam) eski eltimin eşide anlayışla karşılamış ama gel gelelim eşi bugün bana mesaj attı verdi veriştirdi adeta. neymiş babam içeri buyur etmemiş yok onları kabul etmemiş biz görevimizi yaptık dahada gelmeyiz tarzında şeyler söyledi bana,ben genede tekrar onları davet ettim ama gelirler mi bilmiyorum.. gerçekten sinir oldum. (yani bunların kafası öyle bir çalışıyor ki suçsuz bir insanı bile suçlu konumuna sokuyorlar o derece tuhaflar) bunda tavır alınacak veya sorun yaratacak ne var arkadaşlar?
babam,biz olmadığımız için haliyle içeri alamamış ama biz olduğumuz zaman tekrar gelmelerini istemiş eski eltimde bunu sorun haline getirip kırıcı bir şekilde mesaj atması tüm gün canımı sıktı kızlar

bazı insanlara iyilik yaramıyor sanırım..
oyy oyy darlandım :/