algıda sorun yaşayan eski eltim

Babaniz ayip etmiş etmesine ama eltinizde biraz abartmiş tepkisini bence. adamin annesi vefat etmiş sonuçta.yani yalniz kalmaya ihtiyaci olmuş olabilir.hemen bu kadar trip yapmaya gerek yoktu.size, biz geldik giremedik baban kabul etmedi yalniz kalmak istedi galiba dese karşi taraf yani siz gerekli aciklamayi belki de utanarak yapardiniz zaten.
Zaten acilisiniz.bu durumda ben asla kimsenin tribini cekmem şahsen.
Kimse kimseye anlayis gostermiyor,herkesin birbirinden beklentisi çok... (Bu genel bi saptama)

kızlar merhaba bu mesajımda size eltimden dert yanacağım..
benim c.tesi günü babannem vefat etti dünde kendisini toprağa verdik neyse ben eski eltime mesaj attım babannemin durumunu bildirmek için.(babannem hastanedeyken kendisi durumunu falan sormuştu,ilgilenmişti falan bende o yüzden durumu bildirmek amaçlı mesaj attım) neyse baş sağlığı mesajını eksik etmedi sağolsun cenazeyede çağırdım gelirler diye düşündüm gelmediler..(bu kısma ayrı bir kırıldım çünkü rahmetli babannem onların düğününe gitmişti en azından cenazeye gelmelerini bekledim açıkcası. neyse) ben annemle rahmetli babannemin evinde kalıyorum haliyle gelen giden oluyor onlarla ilgileniyoruz o yüzden evde değilim ama babamı göndermiştik eve. dün akşam eski eltim ve eşi baş sağlığına gelmişler ama babam biz evde olmadığımız için güzellikle onları geri çevirmiş biz eve gittiğimizde onların tekrar gelmelerini istemiş. (yani kırıcı konuşmamış babam) eski eltimin eşide anlayışla karşılamış ama gel gelelim eşi bugün bana mesaj attı verdi veriştirdi adeta. neymiş babam içeri buyur etmemiş yok onları kabul etmemiş biz görevimizi yaptık dahada gelmeyiz tarzında şeyler söyledi bana,ben genede tekrar onları davet ettim ama gelirler mi bilmiyorum.. gerçekten sinir oldum. (yani bunların kafası öyle bir çalışıyor ki suçsuz bir insanı bile suçlu konumuna sokuyorlar o derece tuhaflar) bunda tavır alınacak veya sorun yaratacak ne var arkadaşlar?
babam,biz olmadığımız için haliyle içeri alamamış ama biz olduğumuz zaman tekrar gelmelerini istemiş eski eltimde bunu sorun haline getirip kırıcı bir şekilde mesaj atması tüm gün canımı sıktı kızlar :KK43:
bazı insanlara iyilik yaramıyor sanırım..
oyy oyy darlandım :/
Eltin alınmakta haklı. Baban büyük ayıp etmiş. Sonuç olarak insanlar başsağlığına gelmişler. Kadın tek de gelmemiş, yanında eşiyle gelmiş. İçeri buyur etseydi insanları, onlar zaten büyük ihtimal beş dakikadan fazla oturmazlardı. Bence sen baban adına yaptığı düşüncesizce davranış nedeniyle özür dile.

İyilik yaramıyor derken?
Burada sizin iyilikten kast ettiğiniz nedir anlayamadım, insanlar oturmaya gelmemiş başsağlığı diliyorlar, içeri alsaymış 2 dakika oturup çıkarlarmış hata sizde...

babanneniz öldüyse ilk başsağlığı dileyecekleri kişi babanızdır.Siz torun anneniz gelin hepinizden daha yakın evladı olarak.Eski elti alınmakta haklı

Nezaketen de olsa, içeri buyur etmesi lazımdı bence.
Sonuçta babanın annesi ölen... Yani tek sana değil, babana da taziyeye geliniyor.
Ben de olsa alınırdım birazcık da olsa...

ayrildigim nisanlimin abisinin esi :)

bu arada babam adina eski eltimden ozur diledim kizlar bilginiz olsun..
affeder mi affetmez mi bilmiyorum artik :/

amann affetse ne olur affetmese ne olur tamam baban hatalı ama sonuçta ayrıldığın nişanlının ailesi kimbilir nasıl ayrıldınız belki baban sevmiyodur boşver

adı üstünde eski
ama haklılar ha sizi arayabilirlerdi ama olsun
çok iyi yapmışsınız kafasının karışık olması normal adamın annesi ölmüş

Bas sagligina gelen misafir iceri davet edilmezmi babaniz gercekten ayip etmis Ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim eltiniz hakli

amann affetse ne olur affetmese ne olur tamam baban hatalı ama sonuçta ayrıldığın nişanlının ailesi kimbilir nasıl ayrıldınız belki baban sevmiyodur boşver
kotu ayrildigimiz icin babam bu konuda sert davraniyor belkide o yuzden geri cevirmek istedi bilemiyorum. neyse bakalim ben ozrumu diledim gerisi kendisinin bilecegi is..

Bence birine sinirleneceksen o da baban olmali. Ben olsam bende bozulurdum. Babanin annesi sonnucta ona da bassagligi verebilirlerdi. Baban hata etmis. İstemesede yalandan buyur etseydi, hem eski eltin hem eski kaynin. İnsanlik edip arayip sormuslar hastanede. Bi de taziyeye gelip kapidan cevrilmisler. Cok ayip.

Back
X