Ya cok uzuldum bende revizyon dusunuyorum Ali beye simdi kararsiz kaldim...
Nacizane fikrim ali murat beyi hic tanimiyorum. Suleyman bey 30 lu yaslarin baslarinda iyi bir doktor ama biraz daha tecrubeli doktorlar tercih edilmeli. Salih emre bey 40 yasin biraz ustunde saniyorum. cokta yasli tercih etmeyin elleri titrer maazallah :))
Heheh ali murat akkus heykel trasiyla calisio, yaptigi burunlar cok naturel durui, suleyman tas genc ama salih emre uregenden de pahaliii. Salih bey istior 11500 tl. Suleyman bey istiyor 13 bin tl :) ama salih beyin burunlari biraz daha kalkik tarz yapio. Benim istedigim tamamen naturel bi burun
Bu tamamen pazarlama taktigi. Ozel klinigi olmayip ozel hastanelerde calisan, instagram hesabinda hasta fotografi paylasmayan bir cok iyi doktor var. fiyatlari da burda en cok adi gecenlerin yari fiyati. Cok para isteyen daha iyidir mantigini yikalim artik. Kacpara isterse istesin en az 10 yil ameliyat texrubesi olmayana kendimi emanet edemem.
Peki kimler onlar. Ben internet uzeri arastirma yapiyorum bir tek. Yurtdisinda kaldigim icin ozel ozel tek tek gorusme yapamiyorum. Bide hic burun ameliyati gecirmis biri de yok cevremde ki bi gorsem canli canli. sen ameliyat oldun mu peki? Yksa arastiriyrmusun.
Antalyada da engin erkal var instagramini kontrol et o da cok iyi doktor.Peki kimler onlar. Ben internet uzeri arastirma yapiyorum bir tek. Yurtdisinda kaldigim icin ozel ozel tek tek gorusme yapamiyorum. Bide hic burun ameliyati gecirmis biri de yok cevremde ki bi gorsem canli canli. sen ameliyat oldun mu peki? Yksa arastiriyrmusun.
Antalyada da engin erkal var instagramini kontrol et o da cok iyi doktor.
Ankarada ozan bitik ve tevfik sozen var. hacettepe hastanesinde calisiyorlar. Doktortakvimi sitesinde cok iyi yorumlari var. istanbulda da bunlar gibi isi ticarete dokmemis doktorlar mutlaka vardir. Ben nisanlim icin arastiriyorum, yaza dogru bu iki doktorla da gorusecegiz.
Bu tamamen pazarlama taktigi. Ozel klinigi olmayip ozel hastanelerde calisan, instagram hesabinda hasta fotografi paylasmayan bir cok iyi doktor var. fiyatlari da burda en cok adi gecenlerin yari fiyati. Cok para isteyen daha iyidir mantigini yikalim artik. Kacpara isterse istesin en az 10 yil ameliyat texrubesi olmayana kendimi emanet edemem.
Konuyu acan bendiiim ve iki doktora da gitmedim sonuct olarak, ali murar akkus icime cok sinmisti ama assitani soguk ilgiziz geldigi icin silmistim. Suleyman tasi da tecrubesine gore cok para aldigi icin silmistim ve son olarak salih emre bey akklima yatmisti. Tecrubeli olmasi dikkatimi
Cekmisti ve assistani kendine bi candir. Cok ilgili olmasi dikkatimi cekmisti. Ona oldum simdi 3
Haftamdayim ve inanilmaz derecede mutluyum insallah ole devam eder bi aksilik
Cikmaz
Ilk ameliyatim, ve kapali technik oldum :)Açık mı kapalı ameliyat mı oldun?
Resimlerini paylaşabilir misin özelden mümkünse.
Ilk ameliyatim, ve kapali technik oldum :)
Vay anasını. Ne doktorlar var.
Salih Emre Üregen' e bak ne burun yapmış adam. Kırk bir kere maşallah diyorum. Çok doğal ve çok güzel.
Belli ki Ali Murat Akkuş ta çok iyi burun konusunda. BTXX' in burnunu gördüm. O da çok güzel ve doğal.
Çok beğendim. İkisi de 10 üzerinden 10. Bence böyle olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?