Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba, aradan epey de vakit geçmiş memnun musunuz operasyon sonucundan? bir de mahsuru yoksa bana da atabilir misiniz fotoyu? ben de ali beye ameliyat düşünüyorum da, çok makbule geçer fikirlerinizi duymak.
merhaba, aradan epey de vakit geçmiş memnun musunuz operasyon sonucundan? bir de mahsuru yoksa bana da atabilir misiniz fotoyu? ben de ali beye ameliyat düşünüyorum da, çok makbule geçer fikirlerinizi duymak.
Merhaba
Ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. Yıllardır doktor aramama ragmen hala tedirginim. Rica etsem öncesi sonrası resimlerinizi paylaşır mısınız ve şuan memnun musunuz. Herhangi bir şişlik vs kaldı mı?