aliekspres.com

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı..
ürünler nasıl oluyor..kaliteli mi...kargo elinize ne kadar sürede geçiyor.. bilen hanımlar aydınlatın lütfen beni...

ben yaptım ürününe göre değişiyor. satıcının yorumlarına falan bak.
bazıları sahtekar.
bayağı uzun sürüyor gelmesi.

Gelmesi bir Ayip bulabiloyorr.. Özellikle tekstil kaliteli olabiliyor.. Ama ne geleceğini bilmiyorsunuz. Çok abuk bir beden de gelebilir. Aynen yorumlara bakin ve cookk ucuz ürüne yonelmeyin bence

evet yorumlara dikkat edin ben kendim icin biseyler almadim ama esim surekli alisveris yapar. benim icin telefon kilifi aldi cok guzel kaliteliydi. kargo biraz uzun suruyor degisiyor. 10-20 gun arasinda

beden sıkıntısı yaşanabiliyor. asyalılar ufak proporsiyonlarda olduklarından herşeyi ultra küçük üretebiliyorlar :) normalde small giysem de burdan medium alıyorum mesela genelde. onun haricinde güvenilir satıcıları bulup onların butiklerini takip ediyorum. ücretsiz kargoyu işaretlediğinde gelmesi 3-4 haftayı buluyor. ürün görsellerini iyi incele, ürüne ilişkin yorumları oku, satıcının puanına dikkat et.

benim bi siparişim 3 haftada gelmemişti, "open dispute" diye bi buton var ordan ürünüm gelmedi diye şikayette bulundum, ürün bedeli direk kartıma iade edildi. sonrasında ürün geldi gerçi.

bi de parti ürünleri kısmı var, kına düğün organizasyonları için muhakkak bakılmalı.

ben de sipariş vermiştim 1 kez..
3 ürün aldım. 1 ayda ancak geldi.
he çok kaliteli mi? değil.
bir daha alır mıyım? almam..
klasik çin malı.

ama merak işte. işyerinde biri patır patır alınca merakımı cezbetti.:KK51:

kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ben kot ceket beğendim.. ama ilk kez alışveriş yapıcam.. daha önce ebaydan almıştım ayakkabı parasını ödedim ama ürünüm gelmedi..paramda gelmedi :( o yüzden korkuyorum..

ben bi kaç kez aldım bedenine dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın paranı geri öderler korkma ama satıcılara dikkat et yorumlara bak güvenilmez olanlar boş kutu yollayanlar oluyomus öyle diyolar benım basıma hıc gelemedı ama

Ben birçok urun aldim bazi saticilar ürünün gerçek fptosunu koyuyor klasik katalog resmi gibi değil.kimi 20 kimi 30 günde geldi.biri gelmedi öpen dispute yaptim parami geri aldim.
Kalite leri fiyata gore normaldir bazisi iyiydi bile

Back
X