- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Kargonun ücreti muhtemelen ürün boyutu ile birlikte değişecektir.Merhaba, aynı satıcıdan farklı renkte 3 ürün alacağım. Ürün toplamı 992 tl kargo ise 752 tl gösteriyor. Bu nasıl olabilir, tek kargo ödemek için bir yol var mı? Alacağım şeyler işimle alakalı ve zorunlu. Eninde sonunda almak zorundayım. Umarım benim bilmediğim biryolu vardır. Yardım lütfen
Aldığım ürün küçücük. Hepsi toplam bir ayakkabı kutusuna sığar. Satıcıya iletişime geçtim ama henüz cevap gelmedi. Önceki sorulara baktım. Aynı soruyu soranlar olmuş ama satıcı Çince cevap verip çeviriyle yanıtladığı için ne dediği hiç anlaşılmıyorKargonun ücreti muhtemelen ürün boyutu ile birlikte değişecektir.
Uçak sevkiyatlarinda hesaplama en x boy x yükseklik / 5000 olarak hesaplanıyor. Bu sizin kg agirliginiz olacak. 3 ayrı kutu yerine tek kutuya koyarak biraz daha uygun teklif almak için satıcıya yazabilirsiniz.
Maalesef almak zorundayım. Ürün Türkiye'de ya da başka bir yerde yok. İşim için gerekiyor. Artık bir miktar zam yaparak dengelemeye çalışacağım.Gümrük vergisinden haberdar mısınız peki?
Ben en son 1 sene önce işimle ilgili bir alışveriş yaptım. Evet burdakinden uygundu fiyatı.
Ama kargoydu gümrüktü, sonra pandemi derken ürünlerim turkiyeye giriş yaptı ama bana ulaşmadı.
Ben tatile gittiğim zaman beni aradılar ptt den. Kargonuz geldi. Gümrük vergisi cıktı şu kadar. gelip kargonuzu alın dediler.
Almayacağım ben onları 4 ay önce sipariş etmiştım. Satıcı ile uzlaşıp parami iade aldım. Siz de günleri geri gönderin dedim.
Ben mart ayinda sipariş vermiştim. Kargo 4 ay sonra geldi. Sebebi pandemiydi.
Sonra karar verdim ki... değmiyor.
Gümrük vergisi ile beklemesi cabası bu isin. Zaten dolar yüksek ucuza da gelmiyor hiçbir şey.
Sonra satıcı para iadesi konusunda isteksiz oluyor. Zaten dil problem. Anlaşmak kolay değil. Bi dünya sıkıntı çekmiştim parami geri alana kadar.
O zamandan beri ali ekpsress kullanmıyorum
Ben şöyle yapıyorum satıcıya ülkemizde gümrük vergisi çok yüksek lütfen ürünü düşük fiyatlı gösterir misiniz diyorum daha kıran satıcı olmadı kargo ise hep ücretsiz geliyor ürün filtreleyerek ücretsiz kargo olanlara bir bakın belki vardırMerhaba, aynı satıcıdan farklı renkte 3 ürün alacağım. Ürün toplamı 992 tl kargo ise 752 tl gösteriyor. Bu nasıl olabilir, tek kargo ödemek için bir yol var mı? Alacağım şeyler işimle alakalı ve zorunlu. Eninde sonunda almak zorundayım. Umarım benim bilmediğim biryolu vardır. Yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?