• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aliexpress kullanımı soru-cevap

narlekesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
159
14
68
Samsun
kızlar daha önce sormuştum ebay mı aliexpress mi diye içime sindiği için aliexpressten yapmaya başladım. bir kaç kişi de mesaj atıp soru sorunca yaptın mı ettin mi diye topluca yazmak istedim. şimdi üye olduktan sonra istediğiniz ürünü ekliyorsunuz sepete satın almaya gelince paypal kullanmıyorlar fakat tedirgin olacak hiç bir şey yok. sadece satıcının puanının 90 üstünde olmasına dikkat etmeli. bir de kargo bedava seçeneğini eklemeyi unutmayın yoksa 10 dolara aldığınız şeyin size 70 dolara mal olmasını istemeyiz. :) hele de aşağıda da yorumlar varsa daha da iyi oluyor. her neyse kredi kartı bilgilerinizi vs giriyorsunuz. maks 1 hafta içinde size alınanları onaylamanız için mail geliyor siteye girip orders' (siparişlerim) kısmına girip onaylamanız gerekiyor. onayladıktan 1 ay sonra size ürün geliyor. ben 1 ürün dışında hiç sıkıntı yaşamadım. kazaklar gömlekler tişörtler çantalar aynı şekilde geliyor resimdekiyle. ancak marka spor ayakkabı almanızı tavsiye etmem arkadaşım beğenmedi marka yazısı ters vs. bir de bir kaşe mont almıştım çok ince kalitesiz çıktı hemen dikişleri attı. bir de küçük geldi. bunun dışında ayakkabı ve kaşe mont gibi uzun zaman kullanılan şeyleri zaten dokunarak bakarak araştırarak almak daha mantıklı zaten her zaman için. kalan tüm ürünler için güvenebilirsiniz.

güzel paylaşım olmuş sağolun..bende bi konu açmıştım bununla ilgili, bu siteden memnun olmayan yok denecek kadar az. bende deneyeceğim en yakın zamanda

Peki kızlar çin mali ürünlerde kanserojen madde olduğu söyleniyor. Ben bu yüzden bu siteden siparişlerini iptal ettim. Bu ne dersiniz. Ürünler çok güzel görüyor ama sırf bu yüzden sipariş veremedim.

Peki kızlar çin mali ürünlerde kanserojen madde olduğu söyleniyor. Ben bu yüzden bu siteden siparişlerini iptal ettim. Bu ne dersiniz. Ürünler çok güzel görüyor ama sırf bu yüzden sipariş veremedim.

kullandığımız çoğu ürün çinden geliyor zaten

ben 1 yıldır neler aldım neler, canta, terlik, yapma çiçek, telefon kılıfı vs...
giyisilerde kalite dusuk maalesef ve kalıplar turklere dar geliyor, malum etli butluyuz asyalılara göre
telefon kılıfı vs... den cok memnun kaldım her zaman
terlik almıstım yazın butun yaz ayagımdan cıkartmadım ayak olcume gore aldım numara sorun olmadı
yapay çiçekler harika geldi
cantalarda harika gelenler de oldu pazarda bile satılmayacak gibi görünenler de
bir de gözlük almayın sakın berbat

Bende yeni alışveriş yapmaya başladı. Air Bra aldım burda 50-60 tl arası 7$ aldım çok güzel çıktı.

canım türkiyeden yediğimiz içtiğimiz ne varsa zaten ilaçlı bilmem neli, giydiklerimiz desen hangi marka türkiyede üretiliyor allah aşkına? o çok memnun kaldığımız makyaj ürünlerinin %80'i hayvanlar üzerinde test ediliyor vs. kullandığımız hiç bir ürün zaten doğal değil. en güvendiğin markanın (bu ne olursa olsun) içeriğine bir bak neler çıkıyor kim bilir. ben mesela oradan tshirt almamaya çalışıyorum çok beğenmedikçe naylonlu gibi olduğu için terletme yapıyor mesela. hani denge bozar falan gibisinden.

kızlar bir de lightinthebox diye bir site var orası da aliexpress gibi. fiyatlar 2-5 dolar daha fazla ama ürünler daha kaliteli gibi sanki bir yakınımızın iş arkadaşı hep oradan alışveriş yapıyor hep oradan giyiniyor çok memnun. kargo ücreti yok üstelik ürünler daha kısa sürede 1 hafta gibi bir sürede geliyormuş

ya ben hiç memnun kalmadım ali expressten müşteri memnuniyetini önemsiyolar evet ama ürünler iyi değil bi sutyen aldım resimdekiyle alakası yok, çanta aldım ufacık çıktı yine resimdekine benzemiyor, ayakkabı aldım gelmedi neyse ki iadesini alabildim, yelek aldım tamamen bambaşka bi ürün geldi tesadüf mü bunların hepsi ... :KK47:

ya ben hiç memnun kalmadım ali expressten müşteri memnuniyetini önemsiyolar evet ama ürünler iyi değil bi sutyen aldım resimdekiyle alakası yok, çanta aldım ufacık çıktı yine resimdekine benzemiyor, ayakkabı aldım gelmedi neyse ki iadesini alabildim, yelek aldım tamamen bambaşka bi ürün geldi tesadüf mü bunların hepsi ... :KK47:

canım tesadüf de denebilir ama ürün aldığın satıcıların puanları kaç? sağda satıcı puanı oluyor mümkünse onları %90'nın üstünde olmasına dikkat et gerçekten önemli bir ayrıntı bu.

oradan mango çanta aldım gayet güzel geldi burada mangoda 120 tlye satılan şeyi ben aldım 30 lira gibi bir fiyata valla resimdeki gibi geldi çok memnunum. ayakkabı gibi şeyleri almıyorum ama yani ama gömlek, bluz, elbise, çanta ve aksesuarlardan memnunum ben.

canım tesadüf de denebilir ama ürün aldığın satıcıların puanları kaç? sağda satıcı puanı oluyor mümkünse onları %90'nın üstünde olmasına dikkat et gerçekten önemli bir ayrıntı bu.

oradan mango çanta aldım gayet güzel geldi burada mangoda 120 tlye satılan şeyi ben aldım 30 lira gibi bir fiyata valla resimdeki gibi geldi çok memnunum. ayakkabı gibi şeyleri almıyorum ama yani ama gömlek, bluz, elbise, çanta ve aksesuarlardan memnunum ben.

Özellikle feedback yüksek olanlardan aldım işin ilginc

Ben gömlek vs almıştım kaliteden eser yoktu leş gibide kokuyorlardı! Attım tabiki..
Ama bu kötü deneyimime ragmen cok begendgm ve türkiyede olmayan bir çizmeyi aldım gecenlerde...
Cizmem harika giymeye kıyamıyorum:)
Şans birazda..Satıcı puanına hep dikkat etmiştim halbuki.

yaa bende takı malzemesi almak istiyorum, Türkiyede hiç bir yerde bulmadım bi türlü cesaret edemedim, yazınızdan sonra sanırım şnsımı deneyeceim, teşekkürler.

Kızlar Merhaba, öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, size birşey danışacağım, aliexpress.com dan alışveriş yapanınız var mı? bir ara haberlerde çıkan çinden gelen kanserojenli maddelerden sonra alıp almamakta çok ikilemde kaldım, kendim için olsa neyse diyeceğim ama bebeğim için şu karakter tulumlardan almak istiyorum :KK64:

Back
X