kızlar daha önce sormuştum ebay mı aliexpress mi diye içime sindiği için aliexpressten yapmaya başladım. bir kaç kişi de mesaj atıp soru sorunca yaptın mı ettin mi diye topluca yazmak istedim. şimdi üye olduktan sonra istediğiniz ürünü ekliyorsunuz sepete satın almaya gelince paypal kullanmıyorlar fakat tedirgin olacak hiç bir şey yok. sadece satıcının puanının 90 üstünde olmasına dikkat etmeli. bir de kargo bedava seçeneğini eklemeyi unutmayın yoksa 10 dolara aldığınız şeyin size 70 dolara mal olmasını istemeyiz. :) hele de aşağıda da yorumlar varsa daha da iyi oluyor. her neyse kredi kartı bilgilerinizi vs giriyorsunuz. maks 1 hafta içinde size alınanları onaylamanız için mail geliyor siteye girip orders' (siparişlerim) kısmına girip onaylamanız gerekiyor. onayladıktan 1 ay sonra size ürün geliyor. ben 1 ürün dışında hiç sıkıntı yaşamadım. kazaklar gömlekler tişörtler çantalar aynı şekilde geliyor resimdekiyle. ancak marka spor ayakkabı almanızı tavsiye etmem arkadaşım beğenmedi marka yazısı ters vs. bir de bir kaşe mont almıştım çok ince kalitesiz çıktı hemen dikişleri attı. bir de küçük geldi. bunun dışında ayakkabı ve kaşe mont gibi uzun zaman kullanılan şeyleri zaten dokunarak bakarak araştırarak almak daha mantıklı zaten her zaman için. kalan tüm ürünler için güvenebilirsiniz.