- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
O sarkanlara ben de hayranım fakat büyütemedim dediğiniz gibi.Bonzai ağacı bildiğimiz ağaç dallarının farklı bir şekilde budanmasıyla oluşuyor, tohumla değil. Domatesler fotoşok. Gül, sapını gıda boyalı suya koyuyorlar ondan farklı renklerde oluyor. Onların da fototoş olma ihtimali yüksek. Duvardan sarkan arkadaşlar muhtemelen tohumdur ama öyle her ortamda o kadar büyümezler. Biberlerden ümitliyim ama, olunca sirkeye yatırıp kırmızı mercimeğin yanında servis etmelik tam. Off canım çekti. Hıçkırmadan da yiyemiyorum bunları.
Sahte balıkları ve ip misinaları bende oradan alıyorum. Onlarda bir problem yok zaten.
Türkiye'de satılanlarda zaten buradan 3 TL'ye alınıp 25 TL'ye satılıyor bir fark yok.
En güzeli fide olarak almak....
Seracı üyemiz var mı ki ?
ya benımde bir limon agacım var lakin kabuk biti oldu simdi kurumaya basladı gibi. kurtarmanın yolu var mı?benim limon boyum kadar oldu nerdeyse. sitenin bahçesine ekicem de kıyamıyorum:)
ya benımde bir limon agacım var lakin kabuk biti oldu simdi kurumaya basladı gibi. kurtarmanın yolu var mı?
teşekkür ederim :)hiç anlamam ki..
benim limonda geçen sene büyük oğlanın proje ödeviydi. öğretmen nasıl yapacağımızı söyledi de öyle ektik.
Beyaz pamuk gibi olanlardan mı bocekler .??ya benımde bir limon agacım var lakin kabuk biti oldu simdi kurumaya basladı gibi. kurtarmanın yolu var mı?
ne fidesi arıyorsunuz kazen bey?Sahte balıkları ve ip misinaları bende oradan alıyorum. Onlarda bir problem yok zaten.
Türkiye'de satılanlarda zaten buradan 3 TL'ye alınıp 25 TL'ye satılıyor bir fark yok.
En güzeli fide olarak almak....
Seracı üyemiz var mı ki ?
Saksıda tutabileceğim kadar tutacağım sonrasında bahçeye :)Bu arada eğer bahçeniz yoksa ormana yada piknik alanına ekebilirsiniz
yok onlardan degıl. kabuk gibi görünüyor.hem yaprakları hem gövdeyi sarıyor. hareketsizler.Beyaz pamuk gibi olanlardan mı bocekler .??
Elbette olur patates patlıcan domates salatalık..... Yani tam ağaç olmayanlarda var tabikeşke önce konuyu açsaymışım bir sürü sipariş verdim ....
hayır salak kafam hiç ağaç tohumdan olur mu ?
gül öyle olur mu ?
ne fidesi arıyorsunuz kazen bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?