Ya kiz icin oyle dememin sebebi bana aşiri derecede karismasi yoksa insanlarin giyimine laf etmem ki sevmis demek ki derdim baska seylerde var konunun disina cikmiyim diye girmiyorum oralaraBeğen kendini niye gömüyosun?
Eski sevgilini de takip etme,kıza da sağı solu açık cart curt deme.Herkes kendinden mesul bırak mutlu olsunlar,sen de ol.
Benim Eski sevgili de bana benzeyen birini bulmuşBosver canim ya.Benim ilk sevdigim cok cok guzel bi kizla evlendi hic umursamdim hatta mutlu olsunlar diye dua ettim.Cocugunada benim adimi koymus adi.Sen onune bak.Guzellik yakisiklilik cok onemli degil erkekler zaten karilari guzel olada bir ay sonra alisiyorlar galiba
aşk diye bir şey yasadin mi diye sormak isterim mantigin devre disi oldugu ? Zekamdan şuphem yok cok sukurEe oturup o kızın senden alımlı olduğunu düşünüp dert edinip konu mu açtın yani? Bir de kadına hava veren zeka var hani ondan ne haber?
Benim Eski sevgili de bana benzeyen birini bulmuşyani tam benzemesede görünüm fizik olarak andırıyor. Ben daha güzelim o ayrı [/QUOTE hahah bende unutp şoyle konusmak istiyoum
Karıştırırsan karışırlar. Ay şu sümüklüleri kıyafetinize karıştırmayın rica ederim ya.Ya kiz icin oyle dememin sebebi bana aşiri derecede karismasi yoksa insanlarin giyimine laf etmem ki sevmis demek ki derdim baska seylerde var konunun disina cikmiyim diye girmiyorum oralara
Valla senden çok yaşamış olabilirim. Ya da şöyle diyeyim eskimin yenisi eskisi bilmem nesi beni ilgilendirmez zaten kendimi onlarla kıyaslamam bu da zaten bana o havayı verir ezilmem bilmem anlatabildim mi? Bu da benim serseri alımlılık stilim işteaşk diye bir şey yasadin mi diye sormak isterim mantigin devre disi oldugu ? Zekamdan şuphem yok cok sukur
Cok pismanim zaten keske karistirmasaymisim simdi olaya bak :'DKarıştırırsan karışırlar. Ay şu sümüklüleri kıyafetinize karıştırmayın rica ederim ya.
Keske bende boyle olsam belkide tum problem kiyaslamam belkide gururuma yediremedimValla senden çok yaşamış olabilirim. Ya da şöyle diyeyim eskimin yenisi eskisi bilmem nesi beni ilgilendirmez zaten kendimi onlarla kıyaslamam bu da zaten bana o havayı verir ezilmem bilmem anlatabildim mi? Bu da benim serseri alımlılık stilim işte
O zaman oyle bi haber yollamisti sonra faceten gordum gebersin karisiyla ilgilensin akli sira benimde unutmam icin yapmistirAaa senin adini mi koymus seni unutmadigi yonunde suphelendim su an
Angutlar iste elindekinin kiymetini bilmeyince benzerini bari bulalim diyolarBenim Eski sevgili de bana benzeyen birini bulmuşyani tam benzemesede görünüm fizik olarak andırıyor. Ben daha güzelim o ayrı
Valla kiziKız izin vermiyor demek ki net bi çizgisi var.Erkekler ne kadar aksini söyleseler de hihihi tamam aşkım diyen kızlardan hoşlanmazlar.Öyle olma bi dahakine kendini de kıyaslama.
Yaa benimkide bana bu kiz bana geldi etkilendim senin gibi birini bulacgm mi bilmiyorum ama senin gibisini bulursam evlncegm dedi ama sen olmicksn seni sevmiyrm (cunku surekli mesj attm ozlemedi) dedi cok aciO zaman oyle bi haber yollamisti sonra faceten gordum gebersin karisiyla ilgilensin akli sira benimde unutmam icin yapmistir
3 ay oldu bu konusmadan ayrilali 1 bucuk seneValla kizi
Yaa benimkide bana bu kiz bana geldi etkilendim senin gibi birini bulacgm mi bilmiyorum ama senin gibisini bulursam evlncegm dedi ama sen olmicksn seni sevmiyrm (cunku surekli mesj attm ozlemedi) dedi cok aci
+1Daha çekici olmak bence alımlılık. Bazı insanlar çok güzel olmuyor ama öyle bir havası oluyor ki dönüp bir daha bakıyorsun. Kimi insan güzel olsa da silik duruyor, dikkat çekemiyor.
Bu erkek milletinin hicbir dedigine inanmiyorum canim bosver.Allah bilir kizada neler demistir.Benimki de onu unutamadigim icin adini koydum demis ben bunada inanmiyorum.Sirf kafa karistirmak icin yapiliyo gibi geliyor.Sevmezse sevmesin cok da tin sallaValla kizi
Yaa benimkide bana bu kiz bana geldi etkilendim senin gibi birini bulacgm mi bilmiyorum ama senin gibisini bulursam evlncegm dedi ama sen olmicksn seni sevmiyrm (cunku surekli mesj attm ozlemedi) dedi cok aci
uzuluyor iste insan cok zaman gecmediBu erkek milletinin hicbir dedigine inanmiyorum canim bosver.Allah bilir kizada neler demistir.Benimki de onu unutamadigim icin adini koydum demis ben bunada inanmiyorum.Sirf kafa karistirmak icin yapiliyo gibi geliyor.Sevmezse sevmesin cok da tin salla
Yani gezme eglence pesinde aslinda oldugu ortam aramizdki mesafe kizlarin ona gelmesi ...uzuluyor iste insan cok zaman gecmedievlenecegi insan bana benzicekse benim gibi olcaksa neden ben degil o kiz. Diyo ki bu kizla olursa olur olmazsa olmaz deniyomus herkesle artik umudu yokmus cart curt koydu bana ben onu seviyorum ama o deniyo artik kurallari yokmus herkesle deniyor ama evlecgi kiz ben gibi olcak ben haric :'(
Sen hala seviyorsun sanirsam.Yoksa bu soyledigi sacma cumlelere gulerdin.Senin karsina iyi biri ciksin aklina bile gelmez kimle evlenmis napmisuzuluyor iste insan cok zaman gecmedievlenecegi insan bana benzicekse benim gibi olcaksa neden ben degil o kiz. Diyo ki bu kizla olursa olur olmazsa olmaz deniyomus herkesle artik umudu yokmus cart curt koydu bana ben onu seviyorum ama o deniyo artik kurallari yokmus herkesle deniyor ama evlecgi kiz ben gibi olcak ben haric :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?