Ay çok acımasızsınEe ne var? Seksi kız oyş. Eski sevgilin çok şanslıymış.
Ole olmuyo her sevgilide ayrilan ve aldatilan bu durumu yasio galiba.hep arkadaslarina sorarsin omu guzel benmi diye .. kizlarda uzulmesin die ayy sen guzelsin derlerHahah eski sevgilinin sevgilisiymiş kızı kıskanmayı acilen bırakmalısın.Alımlı olmasının nedeni buysa neden sordun en başta madem?Ayrıca sanane yahu
Ya acimasizsin diyorsun ama kim sevdigi kisinin yeni flortune acir kiAy çok acımasızsın
Cpk haklisin aynen oyle ki ben kendini begenn bir insan degilim :'( sadece uzuldugum icin yazdim burayaOle olmuyo her sevgilide ayrilan ve aldatilan bu durumu yasio galiba.hep arkadaslarina sorarsin omu guzel benmi diye .. kizlarda uzulmesin die ayy sen guzelsin derler
Bence deO senden daha seksi diyorlar
Canım sana demedim o lafıYa acimasizsin diyorsun ama kim sevdigi kisinin yeni flortune acir kihem ben gordugumu konusuyorum fotogrflari oyle buraya uzuldugm icin yazdm
Aynen seksiBence de
Ben cirkinse üzülürüm bula bula bunu mu buldu diye.Benim kafa azıcık değişikOle olmuyo her sevgilide ayrilan ve aldatilan bu durumu yasio galiba.hep arkadaslarina sorarsin omu guzel benmi diye .. kizlarda uzulmesin die ayy sen guzelsin derler
Anladim yorumlar gercekten acimasiz ki yasadiklarimi bilmeden kiskandiyi yapistirdilarCanım sana demedim o lafı
Canim ben kendini begenen biri degilim problem herkes guzelsin der ben gomerim kendimi karsimdakinin ne oldugu onemli degilBen cirkinse üzülürüm bula bula bunu mu buldu diye.Benim kafa azıcık değişik
Suan uzuluyosun ama gececek senin hayatinada yeni kisiler giricek belliki daha yasin yirmilerde sen hayat akisina bak takip etme onlari yeni sayfalari acamazsin yoksaCpk haklisin aynen oyle ki ben kendini begenn bir insan degilim :'( sadece uzuldugum icin yazdim buraya
Aaa senin adini mi koymus seni unutmadigi yonunde suphelendim su anBosver canim ya.Benim ilk sevdigim cok cok guzel bi kizla evlendi hic umursamdim hatta mutlu olsunlar diye dua ettim.Cocugunada benim adimi koymus adi.Sen onune bak.Guzellik yakisiklilik cok onemli degil erkekler zaten karilari guzel olada bir ay sonra alisiyorlar galiba
Beğen kendini niye gömüyosun?Canim ben kendini begenen biri degilim problem herkes guzelsin der ben gomerim kendimi karsimdakinin ne oldugu onemli degil
Kız izin vermiyor demek ki net bi çizgisi var.Erkekler ne kadar aksini söyleseler de hihihi tamam aşkım diyen kızlardan hoşlanmazlar.Öyle olma bi dahakine kendini de kıyaslama.Evet 22 yasimdayim yani bana sunu bunu giyemezsin diyipte oyle giyinen birini secmesi ben spor giyiniyorum ona karisiyordu simdi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?