Alın iste

Herkes güzeldir. Allah başka dert vermesin. O begenmedigin agzin konusamayabilirdi. Çirkin dediğin gözlerin gormeyebilirdi. Sukretmeyi bilmek lazım bazen. Seni merak falan da etmiyorum. Ne kadar çirkin olabilirsin ki? Görüyorsun konusabiliyorsun duyabiliyorsun elin kolun tutuyor. Estetiği falan da boşver. Güzel olmak bu kadar önemliyse senin için makyaj yap yine de cirkinim diyosan herkesin yaptigindan daha çok yap. Burnun mu büyük? Burnu küçük göstermek için kontur yap adı her neyse işte. İnternetten makyaj hileleri tuyolari izle ona göre yap. Ama sen Allahtan bir parçasın ne kadar çirkin olabilirsin ki? Hayatın gerçeklerini gör. Öyle güzel insanlar oluyor ki bir trafik kazası ya da bir kaynar su o güzelim surattan eser bırakmıyor. Boşver bu işleri derya yalnızlık Allaha mahsus seni seven de olur elbet. Kendine dert çıkarma gerçekleri gör. Bu günde başına birsey gelmedi bak bu günde sagliklisin. Bu gece için örnek olsun mesela Ankara Kizilayda da olabilirdin,olebilirdin. Sukret. Allaha emanet ol.

Sizi görmeden güzel çirkin yorumu yapamıyorum ama cidden merak ediyorum gerçekten o kadar çirkin misiniz?

Ama estetikten önce, ruhunun okşamaya ihtiyacın var. Bunu da size yapabilecek olan kişi, sizi her halinizle seven kişidir.

Lütfen böyle çirkin olduğunuza saptantılı yaşamayın, hayat kısa. Size değer veren, hoş gören hiç kimse yok mu hayatınızda? Onlara zaman ayırın.
Estetik yaptırabilecek durumdaysanız, maddiyatta sıkıntınız yok demektir. Kısa kısa tatillere gidin, turlara katılın, gezin, görün, okuyun.
Kendi kendinizi iyileştirin. Bunun başka çaresi yok.

ben 1 ay önce resmini gördüm kendisinin özelden atmıştı bana.İnanın abarttığı kadar çirkin falan değil sadece çok güzel bir kadın değil o kadar.zaten öyle kadınların sayısı da azdır olmayıver çok güzel ne olacak ki.Benim derya tipinde çok arkadaşım komşum oldu hepsinin de sevgilisi de oldu evlendiler de sonradan bazıları eşlerini parmaklarında oynatıyor inan derya mutlululğun sevgılı bulmanın evlılığın guzellıkle ilgisi yok şans işi bu ya da kader diyelim

Hepimiz ikna olduk diyelim cirkinligine, e estetik olacaksin zaten. Peki o zaman seni herkes begenecek saniyor musun?
Emin ol yine begenmeyecek birsuru insan olacak.
Mesela ben turkiyenin en guzel kadinlarindan sayilan guzide, cagla, asuman isimli mankenleri birak guzel bulmayi cirkin buluyorum. Tamamen kisisel bir sey bu.
Yani biri kalkip charlize theron u da cirkin bulabilir, senin basindan ayagina estetik yaptirdigin halini de.
O yuzden once sen kendini begenmeyi ve baskalarinin begenisini bu kadar takmamayi ogren. Yoksa estetikten sonra biri seni begenmediginde (ki illa ki olacak) daha da mutsuz olacaksin.

nice çirkin kadınlar var sahip olduğu özgüven aurasını öyle yükseltiyor ki yanından geçtiğinde bakıp kalıyorsun. pozitif ol. biraz bakım biraz çekicilik oh mis

Yooo derya gayet güzel bir bayan minicik ağzı burnu iri gözleri var.

Ben çok güzel olucam sizde göreceksiniz ya hu evlenicem işte çirkin cirkinbu yaştan sonra nasıl olacaksa o da niyse

Ben çok güzel olucam sizde göreceksiniz ya hu evlenicem işte çirkin cirkinbu yaştan sonra nasıl olacaksa o da niyse

Yaşında ne var kızım? Allah Allah...

Elin, ayağın tutuyor, konuşuyorsun, yazıyorsun, şükürler olsun buna.
Sen Allah' tan hayırlı birini iste, senin değerini bilecek, el üstünde tutacak...
Napıcaksın güzelliği, yakışıklılığı?

Zaten bana kalırsa eşim, Dünyanın en yakışıklı erkeği... Sevdiğin insan sana da öyle gelecek.

Yahu iki dk foto at bari. Bir insan kendini cirkin ggörüyorsa belkide gerçekten öyledir. Herkes güzel olacak diye bir şey yok. Öyle kabul etsen biraz da kendini.misal Sinem kobal çok mu güzel yok ama kapti filinta gibi adamı. Gerçi mantık evliliği gibi bir şey heralde

Canım sinem Kobal gibi olsam daha ne isterim çirkin mi sinem

Ama sonuçta güzel görünüyor öyle değil mi önemli olan bu bende yaptiracagim dış burun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…