- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Yooo derya gayet güzel bir bayan minicik ağzı burnu iri gözleri var.ben 1 ay önce resmini gördüm kendisinin özelden atmıştı bana.İnanın abarttığı kadar çirkin falan değil sadece çok güzel bir kadın değil o kadar.zaten öyle kadınların sayısı da azdır olmayıver çok güzel ne olacak ki.Benim derya tipinde çok arkadaşım komşum oldu hepsinin de sevgilisi de oldu evlendiler de sonradan bazıları eşlerini parmaklarında oynatıyor inan derya mutlululğun sevgılı bulmanın evlılığın guzellıkle ilgisi yok şans işi bu ya da kader diyelim
Ben çok güzel olucam sizde göreceksiniz ya hu evlenicem işte çirkin cirkinben 1 ay önce resmini gördüm kendisinin özelden atmıştı bana.İnanın abarttığı kadar çirkin falan değil sadece çok güzel bir kadın değil o kadar.zaten öyle kadınların sayısı da azdır olmayıver çok güzel ne olacak ki.Benim derya tipinde çok arkadaşım komşum oldu hepsinin de sevgilisi de oldu evlendiler de sonradan bazıları eşlerini parmaklarında oynatıyor inan derya mutlululğun sevgılı bulmanın evlılığın guzellıkle ilgisi yok şans işi bu ya da kader diyelim
Estetik olursan o zaman çirkin olacaksın asıl yazık edersin kendineBen çok güzel olucam sizde göreceksiniz ya hu evlenicem işte çirkin cirkinbu yaştan sonra nasıl olacaksa o da niyse
Ben çok güzel olucam sizde göreceksiniz ya hu evlenicem işte çirkin cirkinbu yaştan sonra nasıl olacaksa o da niyse
evet çirkinCanım sinem Kobal gibi olsam daha ne isterim çirkin mi sinem
he çok güzel görünüyorAma sonuçta güzel görünüyor öyle değil mi önemli olan bu bende yaptiracagim dış burun
Ben beğeniyorum :)he çok güzel görünüyor
güzelliğinden gözlerim kamaşıyor
ben beğenmiyorum :)Ben beğeniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?