- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Hayir:)
Pekio zaman bir an önce git zira kendi kendini yiyip bitirmekten başka bir şey yapmıyorsun..
özgüvenin olmadığı sürece ağzın burnun güzel olsa ne fayda..
Hayırlısı herseyin o zaman sende benimle beraber kendini helak ettin valla.saolderyacım nasipten öte köy yok derler bana foto atmıştın biliyorum seni bak benim yakın bi akraban adam 185 boyun da esmer kızların dönüp dönüp baktığı bi adamdı evlene evlene nasıl biriyle evlendi bir bilsen oda allahın yarattığı bi kul ama göz var izan var bu bununla nasıl evlenmiş diyosun ama adamın gözüne güzel görünüyo kadın demem o ki bu işin güzellikle alakası yok hele ki şahit olduğum bu örnekten sonra sadece kısmetlle alakası var
Beni gördün mü ki senOlabilir Derya.
Peki mesela sen doçentlik kadrosu beklerken, karşındaki adamların kendilerini "ezik" hissetmiş olabileceği aklına gelmiyor mu?
Şahsen ben olsam ilk aklıma o gelirdi.
Bak ciddi söylüyorum, öyle arkasına bakmadan adam kaçıracak bir tipin yok. Sorun tipinden başka bir şey. İstiyorsan ol ameliyat. Kendini daha güzel daha mutlu hissedeceksen yap
Ama bence sorun fiziksel değil.
Senin başka bir sorunun var. Muhtemelen fiziksel olmayan bir sebeple itiyorsun adamları.
O da olabilir tabiOlabilir Derya.
Peki mesela sen doçentlik kadrosu beklerken, karşındaki adamların kendilerini "ezik" hissetmiş olabileceği aklına gelmiyor mu?
Şahsen ben olsam ilk aklıma o gelirdi.
Bak ciddi söylüyorum, öyle arkasına bakmadan adam kaçıracak bir tipin yok. Sorun tipinden başka bir şey. İstiyorsan ol ameliyat. Kendini daha güzel daha mutlu hissedeceksen yap
Ama bence sorun fiziksel değil.
Senin başka bir sorunun var. Muhtemelen fiziksel olmayan bir sebeple itiyorsun adamları.
Belki de muhabbetin açmıyordur insanları? Ya da o kişiye enerjin hoş gelmemiştir. Sırf dış görünüşle alakalı olmayabilir de.Adam benimle çok ilgilenmedi zaten.benimle çok konuşma gereği duymadı
Nasılsın neler yaparsın gibiydi yarım saat sürmedi. Bu arada ben doçentlik kadrosu bekliyorum.hayatta cirkinim diye yatmış bi tip değilim.olması da birinin illa gerekmiyor biliyor musun Ben sadece neden beğenilmedigimi merak ediyorum
Özgüvenin olmadığı için yok. Aynaya baktığında bugün ne güzel bir gün diyecek neşen olmadığı için yok. Çünkü sen dış gorunusunle kafayı bozmussun. Biri çirkin dedi diye aynalara kusecek psikolojidesin. Kimse sana yardım edemez çünkü eksikletini kabullenmiyorsun.Ya hu yok işte. Olmayınca engele gerek yok ki..çünkü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?