Alın iste

deryacım nasipten öte köy yok derler bana foto atmıştın biliyorum seni bak benim yakın bi akraban adam 185 boyun da esmer kızların dönüp dönüp baktığı bi adamdı evlene evlene nasıl biriyle evlendi bir bilsen oda allahın yarattığı bi kul ama göz var izan var bu bununla nasıl evlenmiş diyosun ama adamın gözüne güzel görünüyo kadın demem o ki bu işin güzellikle alakası yok hele ki şahit olduğum bu örnekten sonra sadece kısmetlle alakası var

Hayırlısı herseyin o zaman sende benimle beraber kendini helak ettin valla.saol

Beni gördün mü ki sen

O da olabilir tabi

Ankarada patlama olmuş yine ya kan ihtiyacı varmış. Ankara da olanlar kan vermeye gitsin

Deryacım birinin seni beğenmesi için illa manken gibi olup güzel olman gerekmez belki başka bişey var insanları iten sende sadece güzellik değil negatif olumsuz somurtkan mısın yada ne bilim belki sohbetin hoş değildir belkide kariyer olarak birilerine fazla geliyosundur sıkma canını cidden istersen bana fotoğrafını atabilirsin objektif yorum yapıcam söz veriyorum

Belki de muhabbetin açmıyordur insanları? Ya da o kişiye enerjin hoş gelmemiştir. Sırf dış görünüşle alakalı olmayabilir de.
Bak mesela ben de genele göre karakter bazında farklı sayılırım. Çoğu kişi senin kafanı anlamıyorum der, kimisi özenir, kimisi de asla senin gibi olamam der, kimisi iyi ki sen gibi değilim dayanamazdım der.
Mesela birisi beni çok baskın biri olarak görüp hayat senle geçmez deyip bırakmıştı Birisi de var ki ben diye ölüyor. Hastalık derecesinde bir ilgisi var. Ama bunun benim dış görünüşümle alakası yok, yani en azından tek başına değildir diyebilirim. Bir başkası da beni ilginç ve gizemli biri olarak görüyor. Gördüğün gibi 3 farklı erkeğe göre tercih edilme veya kapı önüne koyulma nedenlerim değişiyor.
Yani seni tercih edecek birileri var. Ama durumu kolaylaştırmak adına karamsar yapından ve kurban rolünden çıkman lazım. Çünkü bu tiplerin alıcısı her zaman çok az olur. Şahsen sürekli birini avutmayı, kararsızlıklarını çözmeyi, psikologluk etmeyi hiç sevmem.

Deryaderya sizi gerçekten çok merak ediyorum, fotonuzu görmek isterdim.
O adamın sizi beğenmemesi güzel olmadığınız anlamına gelmez.
Güzellik görecelidir.

Lutfen artik seni görmek isteyen foto koy diyen bizlere cevap verir misin ?
Bunda bir şey yok ki benim fotom var mesela cekincek bir sey yok bence. Gercekten merak ediyoruz seni gorunce eminim hepimiz dert edilcek bir sey yok dicez.

Derya harbiden bir resim koy hiçte çirkin olduğunu sanmıyorum bi tane koy bari

Koyda en azından şurası sana yakışmıyor sudan estetik ol diyelim her yerin çirkin değil ya mesela burunur yada dudaga dir yada yüzün güzel alın açıktır

Çirkinlik göreceli bir şey. Nasıl çirkinsiniz gerçekten merak ettim.

Ya hu yok işte. Olmayınca engele gerek yok ki..çünkü yok
Özgüvenin olmadığı için yok. Aynaya baktığında bugün ne güzel bir gün diyecek neşen olmadığı için yok. Çünkü sen dış gorunusunle kafayı bozmussun. Biri çirkin dedi diye aynalara kusecek psikolojidesin. Kimse sana yardım edemez çünkü eksikletini kabullenmiyorsun.

Herkesin beğeneni vardır.
Benim kocama da herkes çirkin der töbe bismillah o tip ne vs derler dışardaki insanlar çok kulağıma gelir annem abim bile evlenme onla çok çirkin o çocuk sonra çocuğun ona benzer falan demişti boyu da benden kısadır
Ama ben çok sevdiğim için heralde benim gözüme o kadar yakışıklı geliyor ki ünlü oyuncular şarkıcılar hepsi gözüme çirkin görünüyor onun yanında
Hep diğer kadınlar da benim gördüğüm gibi görür mü acaba diye korkuyorum
Dediğim gibi bunlar kişiye göre değişir
Kimi seversen o senin için güzeldir

Estetik çözüm değil. Doğallık her zaman daha iyidir. Burada birçok arkadaşın yazdığı gibi: güzellik bir yere kadar. Siz iletişim kuramayan, asosyal, enerjisi düşük, kendine güvensiz bir insansanız o estetik ameliyat size fiziksel acıdan başka hiçbir şey kazandırmaz. Bence psikolojik destek alabilirsiniz. Böylece kendinizi daha iyi ifade eden, daha mutlu ve huzurlu, kendine güvenen bir insan olursunuz ve de hayat sizin için daha çekilir, güzel bir hale gelir. Aşk ve mutluluk da bundan sonra kendiliğinden gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…