Alınan ahlar yerini bulur mu?

Benim tek zoruma giden, beni aldattığı kıza gitmesi. Cünkü bana cok kötülük yaptı o.. 😢 baskası olsa zoruma gitmezdi ama onla çıktığı icin cok üzülüyorum
Afedersinde hala neye üzülüyorsun zaten böyle olacaği başından belliymiş.2 kere ayni kişiyle aldatmş.ya senin böyle birinden daha önce kurtulman lazmdı.hala o kıza gitti diye dert ediyorsun.benimde başima geldi bir kere ve o olaydan sonra üzülmeyi bırak o kişiden iğrenmiştim adını bile agzima almamiştm. nasıl affedebiliyorsunz benim aklm almiyor.

Daha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.😢
Hiç üzülme sevin kurtulduguna evlenince kim bilir neler yapardi

O kızla ben zamanında dertleştim. Saflığımdan. Benim eski sevgilimle de ayrıydık.. İste geçen gün benim dert yandığım her şeyi anlatmıs sırf beni kötülemek icin. Zaten benim eski sevgilimi bi kenara bıraktım.. O kız da benim ahımı aldı
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok kurtulmuşsun öyle bir insandan

Yok birleşin diye demiyorum. Erkekler can acitmak için yaparlar böyle şeyler ama sonunda baktı karşıdan tepki yok kendileri yelkenleri suya indirip iletişime geçmek isterler.

Evet . Hep bnu yaptı zaten. Ama o zamanlar başkası yoktu. Suan var hayatında. Benim anlamadığım da benim eski sevgilim profil fotoğrafında bana laf sokmus o kız da bunh kabul etmiş.. Ve çıkıyorlar. Anlamadım gitti. Fazla anlam yüklüyorum ama böyle

Afedersinde hala neye üzülüyorsun zaten böyle olacaği başından belliymiş.2 kere ayni kişiyle aldatmş.ya senin böyle birinden daha önce kurtulman lazmdı.hala o kıza gitti diye dert ediyorsun.benimde başima geldi bir kere ve o olaydan sonra üzülmeyi bırak o kişiden iğrenmiştim adını bile agzima almamiştm. nasıl affedebiliyorsunz benim aklm almiyor.
Çıkıyorlarsa da kız ben üzüleceğimi bile bile böyle seyler yapıyor. Nasıl böyle kötü oluyor bu insanlar

Baktıktan sonra sildim..🥺
Üzüldüğün adam aklı başında değerli biri değil canım. Ha sen boşa giden yillarima üzülüyorum diyorsun. Olsun bir şeyler öğrendin en azından. Hayatına düzgün birini dahil etmeyi mesela...saygısız, terbiyeden insanlıktan uzak bir insandan ayrıldın bunu aklından çıkarma..dua et kendin için. Vaktini düşünerek geçirme , müzik dinle, tatil yap uzaklas o ortamdan imkanlarin dahilinde.

Üzüldüğün adam aklı başında değerli biri değil canım. Ha sen boşa giden yillarima üzülüyorum diyorsun. Olsun bir şeyler öğrendin en azından. Hayatına düzgün birini dahil etmeyi mesela...saygısız, terbiyeden insanlıktan uzak bir insandan ayrıldın bunu aklından çıkarma..dua et kendin için. Vaktini düşünerek geçirme , müzik dinle, tatil yap uzaklas o ortamdan imkanlarin dahilinde.
Evet. O hayatımdan çıktığı icin sevinmeliyim.. Elbet bana da değer veren biri çıkar

Evet. O hayatımdan çıktığı icin sevinmeliyim.. Elbet bana da değer veren biri çıkar
Acele etme ama...inat olsun diye bir ilişkiye asla başlama. Toparlan iyice güçlen. Birinin değer vermesiyle biz degerlenmiyoruz. Değerli olduğunu önce kendin bil...

Benim sevgilim de asiri romantik bir mektubu bana yolladigi yilbasi gecesinin sabahinda eski asik oldugu kiza donup profiline ask dolu seyler yazmisti
Cok da sey yapmamak lazim
O yaslarin verdigi aciyla cok zor zamanlar gecirmistim beddua ettigimi hatirlamiyorum nasil bi hayati var onu da bilmiyorum
Umrumda mi zerre degil simdi durumun komikligine guluyorum cokta tirt yani :D

Benim sevgilim de asiri romantik bir mektubu bana yolladigi yilbasi gecesinin sabahinda eski asik oldugu kiza donup profiline ask dolu seyler yazmisti
Cok da sey yapmamak lazim
O yaslarin verdigi aciyla cok zor zamanlar gecirmistim beddua ettigimi hatirlamiyorum nasil bi hayati var onu da bilmiyorum
Umrumda mi zerre degil simdi durumun komikligine guluyorum cokta tirt yani :D
Ne kadar süre acı cektiniz 🤣

Acele etme ama...inat olsun diye bir ilişkiye asla başlama. Toparlan iyice güçlen. Birinin değer vermesiyle biz degerlenmiyoruz. Değerli olduğunu önce kendin bil...

Hayır asla suan kimseyle düşünmüyorum. İlerde belki

Kötülüklerin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum ama sizi iki defa aldatan biriyle ilişki yürütmeniz sizin tercihiniz, tercihinizin de bedelini ödüyorsunuz bir şekilde.

Bir değil iki defa aldatılıp en azından ikincisinde devam etmeseydiniz, şuan bu yaşadıklarınızı yaşamayacaktınız, faturayı sadece karşı tarafa kesmeyin.

Benim tek zoruma giden, beni aldattığı kıza gitmesi. Cünkü bana cok kötülük yaptı o.. 😢 baskası olsa zoruma gitmezdi ama onla çıktığı icin cok üzülüyorum
affettiğiniz için siz hatalısınız, bu imkanı ona siz verdiniz, yani o soktuğu bıçağı yerinden çıkarıp al bi de burdan sok demişsiniz.

Kötülüklerin karşılıksız kalmayacağına inanıyorum ama sizi iki defa aldatan biriyle ilişki yürütmeniz sizin tercihiniz, tercihinizin de bedelini ödüyorsunuz bir şekilde.

Bir değil iki defa aldatılıp en azından ikincisinde devam etmeseydiniz, şuan bu yaşadıklarınızı yaşamayacaktınız, faturayı sadece karşı tarafa kesmeyin.
Haklısınız hatalıyım ben de. Keske baştan affetmeseydim

Sizde de suc var. gidip at hirsizi kilikli birine asik olmussunuz. Allah askina ulkede erkek mi yoktu? Insallah bundan sonra kendinize layik biriyle karsilasirsiniz.

Back
X