Alınan ahlar yerini bulur mu?

HER AH CIKMAZ.
SIZ HAKSIZLIGA UGRAMAMISSINIZ. bile bile lades demissiniz, aldatani affedip size edilen haksizlik icin hakediyorum bunu diyip affetmissiniz
bu noktada haksizlik yok ortada. adam sizi vakti zamaninda aldatmis burasi ucurum atlama demis, olsun kanaatlarim var diyip bodoslama dalmissiniz. simdi cakilmissiniz

istiyorsunuz ki mutsuz olsun. size buyuk haksizlik etti ceksin, ama oyle degil.
size haksizlik etmemis. sizi aldatmis ben buyum demis sizde ok demissiniz

adam mutlu mesut devam edecek hayatina.kabullenseniz iyi edersiniz

Bence ahınız yeni bulurmu diye bekliceğinize, hayatınıza nasıl ve nerden yeni bir sayfa açacağınızı planlamanız daha isabet olur.
Ben ahınızın yerini bulmayacağı düşüncesindeyim , çnkü adam zaten sizi aldatmış daha önceden , ayrılmayarak onu bu hale siz getirmişsiniz bile isteye.adam seni zorlamadı değil mi onunla olmaya.sen affettin ve yine devam ettin.ayrıca canını yakmak için değil gayet o kızla olmak istediği için oraya gitti.
Takibi bırakın ve geleceğe odaklanın.

Daha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.😢
Kötüye bişy olmuyo bacım

Yok canim bulmaz. Eger bulsaydı simdiye kadar ettigim bedduayla iflah olmazdi kimse

bence çocuğun psikoloji çok bozuk. muhtemelen küfürbaz kötü bir babayla büyümüş ve işsizlik başına vurmuş. merak etme o kızı da senin üzülmen için kullanıyor. yakın zamanda geri dönüp yalvaracağına eminim. ama lütfen cevap bile verme. sil ikisini de bir anda. karakteri ve psikolojisi bozuk bir erkekten her şeyi bekle. evlenmeden aldatılmışsın 2 kez, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu düşün. şükret.

Afedersinde hala neye üzülüyorsun zaten böyle olacaği başından belliymiş.2 kere ayni kişiyle aldatmş.ya senin böyle birinden daha önce kurtulman lazmdı.hala o kıza gitti diye dert ediyorsun.benimde başima geldi bir kere ve o olaydan sonra üzülmeyi bırak o kişiden iğrenmiştim adını bile agzima almamiştm. nasıl affedebiliyorsunz benim aklm almiyor.
Affetmiştim zamanında. İste suan zoruma gidiyor.

Daha önce konu açmıştım.. 7 Yılımı verdiğim adamdan bir tartışma sonrası ağza alınmayacak küfürler yedim. Zamanında beni aldatmıstı 2 kere aynı kızla.. Biz Tartısınca da benim canımın yanacağını bildiği icin gitti o kıza yazdı.. Arkamdan iftiralar küfürler sabaha kadar sürdü.. Ve benim eski sevgilim de bu konusmaları attı bana. Ben cevap vermeyince de kalkıp sen de canımı yaktın cevap ver dedi.. Ben sana yazmıcam artık ama sen köpek gibi yazarsın bana diye biseyler zırvaladı. 3 gün oldu olaylar olalı ister istemez bakıyorum birlikte mi çevrimiçi olup olmadıklarına cünkü bu kadar s...siz olabileceği de aklıma gelmezdi. Baktım kız da bugün profiline kalp koymus...Kızla cıkıyorlar , çıkmasa kız böyle bisey yapmazdı... Öyle canım yanıyor ki.Ahımı aldılar. Bunlar mutlu mu olur simdi ? Ahımı öyle bir aldılar ki onlardan çıkar mı bunlar. Ben atlatabilecek miyim bu zor günleri . Yaşayan var mı böyle seyler ve atlatan.😢
Ahını falan almamışlar. Göstere göstere gelmiş. Bir kere aldatilmissin. 40 yıllık evliler boşanıyor sen niye ayrılmadın. Ikinciye aynı kızla aldatildim yazmışsın ama aldatılmak kandirilmaktir. Adam seni kandırmamış ki. Göstere göstere ikinizle de birlikte olmuş. Yani guzel kardeşimah falan yok ortada. Sen ahla vahla ugrasacagina kendine saygı duymayı öğren.

Seni ilk aldatışında affetmek yerine ah etseydin belki tutardı ama ı-ıı cık bu tutmaz mümkün değil :KK20: Bu çünkü bile bile lades.. Allah bu akılları bize sağa sola ahh dağıtalım diye vermedi çünkü ;)

O kızla ben zamanında dertleştim. Saflığımdan. Benim eski sevgilimle de ayrıydık.. İste geçen gün benim dert yandığım her şeyi anlatmıs sırf beni kötülemek icin. Zaten benim eski sevgilimi bi kenara bıraktım.. O kız da benim ahımı aldı
Kız bildiğin k... imiş boyle kizlari anlamiyorum yüzsüzlüğün dibi..hıc korkmuyorlar aynisini yasayacağına dair uzulme elbet çıkacaktır kimsenin ahı kimsede kalmaz insaallah

Size o
Allah askina yapmayin kendinize bunu.
Size ettigi kufurler benim bile hala aklimda.
Yazik degilmi sana yaa takip etme artik ne hali varsa gorsun beter olsun s...fsiz takip edip gordukce unutman zor olacak o kuyruk acisi var simdi donup dolasip yine sana yazacak sakin cevap verme kurtuldun valla sadaka dagit bi fakir sevindir.

hangi ahi aldi??
Sen bile isteye yapismissin seni altadan adama. kendi düsen aglamaz.
buda sana ders olsun- bundan sonra aldatani atarsin basindan.
bide 7 yillik iliski deme su yasadigina- burdan bakinca hic iliski gibi görünmüyor. adam düsürdügünü kapmis. iki kere bildigin aldatma olayi, kim bilir bilmedigin daha kac olay var

Back
X