Alınan hediyeleri geri verme.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Daha önceki konumdan hatırlıyorsunuzdur. 5 senelik ilişki ve 1 senelik nişanlılıktan sonra evlenmek istemiyorum deyip bitirdi. Şimdiye kadar ben üzülüyorum diye bırakmak istememiş.
Nişanlı olduğumuz. Dönemde anneme kahve makinası banada daha önceden notebook almıştı . Şimdi onları geri vermek daha uygun mudur nasıl geri vereceğim hiç bir fikrim yok bana çok zor geliyor zoruma gidiyor bu şekilde olması nedense kendimi iğrenç hissediyorum sizce en iyisi nasıl olur ne yapmak lazım ??

Verin kargoya gitsin.
Ha istemediyse cöpe atın. Kullanılmış eşya sonucda. Göndermekte hoş olmaz.

5 seneni vermişsin adam sana az bile almış. bırak verme

Ne gerek var istedimi karşı taraf ? Istediyse tuz buz et gönder istemediyse hiç orali olma

Yok o konuda hakkını yiyemem çok fazla hediye aldı . Almayi çok severdi genel olarak yazdım onları .

Ne gerek var istedimi karşı taraf ? Istediyse tuz buz et gönder istemediyse hiç orali olma

Yok istemedi. Hatta yüzüğü vermek istedim kabul etmedi ama ailem huzursuz bu konuda onlarda ne yapacağını bilemedi

Evet, nişanlılık döneminizde nişanlınızın aldığı hediyeleri geri vermeniz uygun olandır. Aynı şekilde siz ya da aileniz tarafından eski nişanlınıza hediye verildiyse onları da isteme hakkına sahipsiniz.

Kargoyla halledin, kökten çözüm.

Nisanlilik surecindeki hediyeler hukuken geri verilmez, bence gerek de yok zaten ne yapsin kullanilmis esyalarinizi yani. Gormekten rahatsiz oluyosan kaldir bi yere koy

Nisanlilik surecindeki hediyeler hukuken geri verilmez, bence gerek de yok zaten ne yapsin kullanilmis esyalarinizi yani. Gormekten rahatsiz oluyosan kaldir bi yere koy

Evet haklısın kullanılmış şeyler sonuçta ama atıyorsa kendisi atsın. Annesinin aldığı kolye bir kaç parça altında var hepsini bir kutuya koyup gondermek daha iyi olur gibi .

Evet haklısın kullanılmış şeyler sonuçta ama atıyorsa kendisi atsın. Annesinin aldığı kolye bir kaç parça altında var hepsini bir kutuya koyup gondermek daha iyi olur gibi .
Arkadasim gerek yok adam seni evlenme vaadiyle oyalayip yari yolda birakmis nisan atildi diye sosyal baski yasayacaksin bos yere cevreden sen kolye kahve makinasi dusunuyosun. Bosver dursunlar ne olacak verdigin emeklere say. Ama illa istiyosan da ver kargoya yolla tabi

Ne demek nisanlılık surecindeki hediyeler hukuken geri verilmez? Bilmediginiz konularda fikir beyan etmeyin. Hediyelerin iadesi medeni kanun'da duzenlenmistir.

Bence çok gereksiz.

Bakınca hatırlayıp mutsuz oluyorsanız o başka ama ben olsam umursamazdım.

Siz de ona almışsınızdır sonuçta.

İlişkiye fiyat mı biciyorsunuz yani? Az bile almıs nasıl laf?

Maliyeti bu kadar büyük, notebook gibi, hediyelerin kabul edilmesi bence cok da dogru degil. Hadi sizi cok zorladı diyelim, bence kesinlikle geri vermelisiniz, bunlar az buz seyler olsa tamam, ailem böyle istiyor kusura bakma yollamam lazım deyin...Hem bunlara karsılık, vicdanını rahatlatıyor olabilir, bence gönderin, kargoyla yollayın.

kusura bakmayın ama ben o adama 5 yılımı verıcem benım ömrumden 5 sene çalıp benı hıç bırşey olmamış gbı nişanlı ıken sebepsızce terk edicek napmalıydım..bırde aldıklarını gerımı vereyım ..ben o kadar ince ve gururlu olamıorum maalesef daha beterını yapabılırdım ..

Gereksiz bence yollaman sen olsan geri alirmiydin ve geri verseydi ne dusunurdun kendini kucuk dusurmek olur sana boyle kucuk seyleri istemez sende kalsaydi diye mesaj atabilir bu davranisin karsiligi bnce cirkeflesme hanimefendiligini bozma

Gurur herkeste olan bir şey değil . Ne güzel düşünmüşsünüz. Değerli bir takı var ise geri verin . Bence mesaj atıp söyleyin. Bunları bunları geri vermek istiyorum. Nasıl yapalım ? Kimsenin hakkı geçmesin boğazımdan deyin. İşte o zaman utanıyor bunlar .
Hani 5 yılımı verdim o hediyeler benim hakkım diyen birini okudum, ben erkek ve ya kadın cinsim ne olursa olsun karşımda böyle bir kadını görsem oh iyi ki evlenmemişim ucuz sıyırmışım derdim. Çünkü insan dediğin kendine fiyat biçmez. Çünkü karakter fiyat biçilemeyecek kadar değerlidir. Birkaç kolye ya da ikinci el notebook mu yani 5 yılın karşılığı sanki ? Böyle zihniyete halk arasında yiyici zihniyet diyorlar. Bence eninde sonunda kaybeden zihniyet. Çok izledim öyle tavırları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…