- 16 Ağustos 2014
- 215
- 91
- 73
kesinlikle vermelisin. vermiyorsan da birine hediye et. evden çıksın..Daha önceki konumdan hatırlıyorsunuzdur. 5 senelik ilişki ve 1 senelik nişanlılıktan sonra evlenmek istemiyorum deyip bitirdi. Şimdiye kadar ben üzülüyorum diye bırakmak istememiş.
Nişanlı olduğumuz. Dönemde anneme kahve makinası banada daha önceden notebook almıştı . Şimdi onları geri vermek daha uygun mudur nasıl geri vereceğim hiç bir fikrim yok bana çok zor geliyor zoruma gidiyor bu şekilde olması nedense kendimi iğrenç hissediyorum sizce en iyisi nasıl olur ne yapmak lazım ??
Daha önceki konumdan hatırlıyorsunuzdur. 5 senelik ilişki ve 1 senelik nişanlılıktan sonra evlenmek istemiyorum deyip bitirdi. Şimdiye kadar ben üzülüyorum diye bırakmak istememiş.
Nişanlı olduğumuz. Dönemde anneme kahve makinası banada daha önceden notebook almıştı . Şimdi onları geri vermek daha uygun mudur nasıl geri vereceğim hiç bir fikrim yok bana çok zor geliyor zoruma gidiyor bu şekilde olması nedense kendimi iğrenç hissediyorum sizce en iyisi nasıl olur ne yapmak lazım ??
GÜZELCE PAKETLE VE ADRESİNE KARGOYLA GÖNDER ,HEMDE ALICI ÖDEMELİ OLARAK İSTER ALSIN İSTER ALMASINDaha önceki konumdan hatırlıyorsunuzdur. 5 senelik ilişki ve 1 senelik nişanlılıktan sonra evlenmek istemiyorum deyip bitirdi. Şimdiye kadar ben üzülüyorum diye bırakmak istememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?