Alınan hediyeleri geri verme.

Benim bildigim kiyafetler haric, ceyiz, yuzuk ve degerli ne varsa geri goturulur. hatta komsumuz dugune 4 ay kalmisken nisani atmisti. kiz tarafi onlara her seyi yollamisti.

Geri vermek zorunda değilsin, hatta neden veresin ki? Kalsa ne olacak sanki; ama görmekten rahatsız oluyorsan o başka.

Sende kalması sana daha çok acı verir diye düşünüyorum. Gönder gitsin..

Bütün hepsini bir kutuya koyup kargoyla göndermeye karar verdim. Evet 5 yılım gitti . Şimdi başkası hayatımda olsaydı şimdi bir çocuğum bile olmuştu belki. Ama ne ben nede ailem onun aldığı şeyleri kullanmak istemiyoruz bizim icin aldigi evde oturuyor simdi kahvesini yapar alir elinede notebook u keyfine bakar artik ....

ben olsam ne yapardım diye düşündüm biran
bence gönder kargoyla gitsin
ister atsın ister satsın
yarın birgün lafı olmasın. o etmezse ailesinden başkası eder
canın sıkılır
kendinden hayır görmemişin malından mı göreceksin boşver..

Bana da nişanlılık döneminde alınan hediyeler geri gönderilmişti.
Ne yapacaksam kullanılmış 2. el eşyaları çok ayıp karşıladık ve çöpe attık.

uzun bir dönemmiş, takılmayın eşyalara. doğal olarak kullanmışsınız, nişanlın da istememiş zaten, bırak gönderme, çok rahatsız ediyorsa ver birine kullansınlar ya da at gitsin.

bence hiç gerek yok. sen depreştirip tansiyon ölçmeye çalışmıyorsan sessizliğini koruman daha yerinde olur.

İşte ilerde lafını ederler diye vermek istiyorum. Daha kahve makinası daha yepyeni mesela ya yeni olmasa bile atiyorsa o çöpe atsın en azından eşyalarını bile artık kullanmadigimizi bilsin . Yanlış bir düşüncemi sizce

Ben altin, yuzuk, manevi degerli seylerin iadesini uygun buluyorum. Bilmem kac zaman once alinmis, kullanilmis, kisisel hediyelerin geri verilmesi abarti. Hatta gorgusuzlukle esdeger benim gozumde. Elalem ne yapsin sizin kullanilmis, 2. el esyanizi yani. Size iliskiniz boyunca emanet edilmemis onlar ki bitince geri veresiniz, hediye artik sizin olmus. Cok rahatsiz oluyorsaniz verin birine gitsin. Ama o kisiye geri gondermek ayip bence. Altininizi, yuzugunuzu bence gonderin, bunlar anlamli seyler. Artik aranizda birsey kalmadigina gore nisanla evlilikle ilgili seyler geri gidebilir. Ama kahve makinasi, notebook filan, bunlarla kafa yormaya gerek yok. Benim fikrimce.

kesinlikle vermelisin. vermiyorsan da birine hediye et. evden çıksın..

Geri vermek mi hele istemiyorsa bide ya çöpe at kiyamam diorsan sat canim cok çok uygun fiyata sat gitsin ya bak buradaikinci el takas bolumu var koy oraya satilir belki bende koydum gecende oraya bekliyorlar daha:)

Onun hatırası olan şeyleri evinde bulundurmamak en iyisi bencede. . Gönder kafan rahat etsin

Benden sozlümden ayrıldım bana telefon almıstı kendısı.Sonra geri istedi ne aldıysa ben hıcbısey ıstemedım.Eğer sizinki istemıyorsa yollamanın anlamı yok..Ama bızımkı ıstedıgı ıcın ben telefonu parcaladım kargoladım.

GÜZELCE PAKETLE VE ADRESİNE KARGOYLA GÖNDER ,HEMDE ALICI ÖDEMELİ OLARAK İSTER ALSIN İSTER ALMASIN

İnşallah en kısa sürede yaralarınızı sararsınız.
Hediyeleri ben olsam geri verirdim sanırım ama yaşananlar paylaşılanlar sizin aranızda.
ben bu "5 yılını çalmış, kolay mı?" laflarını anlayamıyorum. bu laflar konu sahibini üzmüyor mu sizce? niye çalınmış olsun 5 yılı. zorla eve mi hapsettiler, masum yere hapiste mi yattı bu kız? bu 5 yılda birinden hoşlanmış, karşısındaki ondan hoşlanmış, sevmişler birbirlerini, gezmişler, tozmuşlar, aşka dair iyi/kötü bir şeyler yaşamışlar. niye çalınsın 5 yılı, bana çok kadını aşağılayan bir düşünce gibi geliyor.

karşınıza çok daha güzel aşklar, seviyeli ilişkiler çıksın ve mutlu olun dilerim.

Ben önce kaldırdım ufak tefek hediyelerdi maddi değeri olmayan gördükçe canim sıkıliyor onu hatırlıyorum diye sonra orada bir yerde olmasina bile tahammül edemedim gönderdim ortak arkadasim vasitasiyla beni biraz rahatlatti.

Kullanmak istemiyorsanız, eski nişanlınıza kullanmayacağım göndermek istiyorum diyin, göndermeni istemezse ihtiyacı olan birine verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…