- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
kusura bakmayın ama ben o adama 5 yılımı verıcem benım ömrumden 5 sene çalıp benı hıç bırşey olmamış gbı nişanlı ıken sebepsızce terk edicek napmalıydım..bırde aldıklarını gerımı vereyım ..ben o kadar ince ve gururlu olamıorum maalesef daha beterını yapabılırdım ..
yaa notebook ne yaa size göre 5 yılda alınmayacak bir hediyemı ? bır servetten yada elmas taşlı bir yüzükten bahsedıoruz sankı altı ustu notebook..ımkanları varmış kı almış ..sanırım siz kendı yaşam bütçenıze ve mali durumunuza göre değerlendirme yapıorsunuz..belkı kızın nışanlısının durumu ıyı yada ıhtıyacı yok ..sıze buyuk bır hedıye gbı görunebılir ama bence sıradan bı hedıye.Hic bir sey olmamıs gibi zaten gidemez, o adamın bundan sonra yatacak yeri yok. Bu kızdan aldıgı ah ona yeter zaten, 5 sene demek...O kısmı ayrı işin.
Ama su var; Ya o adam da böyle büyük hediyelere karsılık yaptıgını haklı görüp vicdan rahatlatırsa? Ömür boyu vicdanının sızlaması daha güzel bir intikam yolu degil mi? Senin düsündügünü düsünür ise yani? Yaptıgının karsılıgı olarak hediyeler ve siz de dilenci gibi bunu kabul mu edeceksiniz yani? Hani ufak tefek hediyeler tamamdır, muatap olmamak adına verilemse de olur, ama konu sahibesi altın, notebook diyor... Bir de sevginize bictiginiz deger para ile olmamalı bence, bu cidden ucuzca. Kimseye sevginizin karsılıgını para ile satın alma fırsatı da vermemelisiniz.
Oku bakayim medeni 122 md ogren sen bilmedigin konularda konusma oldu mu? http://www.basarmevzuat.com/dustur/kanun/5/4721/a/4721k-2.htm
yaa notebook ne yaa size göre 5 yılda alınmayacak bir hediyemı ? bır servetten yada elmas taşlı bir yüzükten bahsedıoruz sankı altı ustu notebook..ımkanları varmış kı almış ..sanırım siz kendı yaşam bütçenıze ve mali durumunuza göre değerlendirme yapıorsunuz..belkı kızın nışanlısının durumu ıyı yada ıhtıyacı yok ..sıze buyuk bır hedıye gbı görunebılir ama bence sıradan bı hedıye.
Noldu demin medeni kanundan bahsediyodun simdi yargitay kararina atifta bulundun :) sen avukatligindan utan gercektenHukukcu olmadıgınız belli, kanun yorum metotlarından bi habersiniz. Elimde 2014 tarihli yargıtay kararı var: der ki, yuzuk harici tum hediyeler iade edilmelidir. Sizin gibi bilgisizler yuzunden avukatlıgımdan utanıyorum. Masallah herkes copy paste edip kanun koyuculuga soyunuyor
yaa notebook ne yaa size göre 5 yılda alınmayacak bir hediyemı ? bır servetten yada elmas taşlı bir yüzükten bahsedıoruz sankı altı ustu notebook..ımkanları varmış kı almış ..sanırım siz kendı yaşam bütçenıze ve mali durumunuza göre değerlendirme yapıorsunuz..belkı kızın nışanlısının durumu ıyı yada ıhtıyacı yok ..sıze buyuk bır hedıye gbı görunebılir ama bence sıradan bı hedıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?