Alıngan değil üzülgenim

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.361
548
29
Selam 👋

Nasılsınız hersey yolundadır umarım. Benim pek yolunda olduğu söylenemez. Biraz dertleşelim istedim 🥹 sanırım biraz içten içe yıpranma var bende koşturmasa falan yordu beni. Biri gözünün üstünde kaş var demesin istiyorum bana. Etrafıma bakıyorum herkesle hemen hemen araya mesafe koydum. Sevdiklerim konuştuklarım arkadaşlarda var tabi onlarda seviyor hissettıyorular sağolsunlar. Ama ben onlarla bile daha az konuşmaya duvar örmeye başladım hayat çok yorucu. Sonra bi durum oluyor ben tepki gösterince karpuz buaralar fazla alıngansın sankı diyorlar hayır aslında alındığımdan değil ciddi anlamda üzülüyorum. Sanki benı bilerek yıpratıyorlarmis gibi geliyor. Önemli bi durum yok aslında. Ben kendımı buaralar bitik hissediyorum. Neden böyle oldum hiçbir fikrim yok 🥹 psikiyatri yonlendırebilirsiniz biliyorum ama kilom var zaten iyice siserim diye korkuyorum. Bazen de tam tersi okadar enerjim yüksek oluyorki ota bka sevgiyle bakıyorum resmen 🥲 napcam ben

Selam 👋

Nasılsınız hersey yolundadır umarım. Benim pek yolunda olduğu söylenemez. Biraz dertleşelim istedim 🥹 sanırım biraz içten içe yıpranma var bende koşturmasa falan yordu beni. Biri gözünün üstünde kaş var demesin istiyorum bana. Etrafıma bakıyorum herkesle hemen hemen araya mesafe koydum. Sevdiklerim konuştuklarım arkadaşlarda var tabi onlarda seviyor hissettıyorular sağolsunlar. Ama ben onlarla bile daha az konuşmaya duvar örmeye başladım hayat çok yorucu. Sonra bi durum oluyor ben tepki gösterince karpuz buaralar fazla alıngansın sankı diyorlar hayır aslında alındığımdan değil ciddi anlamda üzülüyorum. Sanki benı bilerek yıpratıyorlarmis gibi geliyor. Önemli bi durum yok aslında. Ben kendımı buaralar bitik hissediyorum. Neden böyle oldum hiçbir fikrim yok 🥹 psikiyatri yonlendırebilirsiniz biliyorum ama kilom var zaten iyice siserim diye korkuyorum. Bazen de tam tersi okadar enerjim yüksek oluyorki ota bka sevgiyle bakıyorum resmen 🥲 napcam ben

Zorlandığınız bir süreç olduğunu kendiniz de belirtmişsiniz. Bu durumun içinden çıkmayı denemediğiniz sürece, kısır döngü devam edecek büyük ihtimalle. Tek seçenek psikiyatrist değil, psikolojik desteği de düşünebilirsiniz.
Bir de dipnot: Her antidepresan kilo aldırmaz. Psikiyatrik tedavi düşünüp sadece bu sebeple vazgeçiyorsanız, gittiğiniz psikiyatrist ile işin bu boyutunu da konuşabilirsiniz.

Selam 👋

Bazı dönemler vardır gelişip dönüşürüz ve çevremiz aynı konumda kaldığı için bizim degisimimize anlam vermeyip klasikleşmiş tanımları kullanarak bizi itham ederler, tabii bu ithamlar bizi iyice onlardan uzaklaştırır çünkü kendimizi ifade edemeyiz, bu dönüşüm sizin içinde pek yeni olduğundan bu süreçleri yaşamanız çok normal :)

Kendinizi izleyin, keyif aldığınız alanlara yönelin giden gitsin ki sizi anlayacak olanlara yer açılsın :)

Back
X