Alıngan insanlar...

Çalıştığım yerde var bir tane ..Ne desen kafaya takar, ota,çöpe alınır,üzülür..Bir de üstüne anlam yükler :63:Arkadaş sonunda dayanamayıp Google gibi insansın ,şunu mu demek istedin bunu mu demek istedin diye çemkirdi ..Demek istediğimizi deriz sen merak etme dedi:halay:Tamamen alındı:rolleyes::rolleyes:

Merhaba,
Alıngan insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Ben sabretmeye çalışıyorum ama bi yere kadar,
Bazen sabrım zorlanıyor..
Arkadaşım yada önemsiz birileri olsa çoktan baglantıyı kesmiştim,
Ama deger verdigim insanlar..
Hani karşıma alıp konuşasım geliyor ama maglum alıngan oldukları için yine alınırlar diye bişey diyemiyorum :deli:
Sallamiyorum

Valla ben çok alınırım çok sevdiğime çünkü onu kırmamak ve mutlu etmek için elimden geleni yaparım ama sevmediğim, önemsemediğim, benim için gelip geçici bir insansa banane der geçerim. Çoğu kişi de bana der çok soğuk duruyorsun sanki kimseyi sallamıyor gibisin. Halbu ki.hiç öyle değilim, sadece savunma mekanizmam.

Merhaba,
Hani karşıma alıp konuşasım geliyor ama maglum alıngan oldukları için yine alınırlar diye bişey diyemiyorum :deli:
Bnde cok alingan bi insandim. Etrafmda bunu bana guzelce anlattilar.baktilar olmadi beni takmamaya basladilar .Zamanla yendim anlinganligimi.
Bnm kardesimde cok alingandir. Onceden surekli onu baristirmayla ugrasirdim. Baktim olacak gibi degil. Takmamaya basladim onu. Kustugunde yuzune bakmadm falan. Zamanla azaldi gibi. Kaile almayin. Siz onlari onemsedikce kendilerini daha da cok naza cekyolar.
Kendimden ornek verdim bu cumlede .
Bak dusun alinganligmi oyle bi atmisim ki ozelestiri ypabilyrm😂😂😍😂

Merhaba,
Çok zorlar çok 🤦‍♀️ Benim çevremde böyle bir arkadaşım var,birşey söylememe gerek bile kalmıyor bazen alınması için. Çok basit saçma sapan şeylerden alınır,numaramı engeller,neye alındığını bile bilmem çünkü anlatmadan hiç birşey söylemeden engeller😆 sonra yine kendisi konuşmak ister alındığı şeyi anlatır ve hak vermemi bekler. Çok zorlar valla her konuşmamı düşünerek yapmak zorunda kalıyorum,yada söylediğim şeyi tekrar tekrar açıklamak zorunda kalıyorum. Ayy yazarken bile yoruldum 🤣😂

Hiç uğraşamam.
Hayatımda da yok alıngan insan neyse ki.
Yani hafif alıngalıklarda aman dikkat edeyim alınmasın falan dersin, sorun olmaz da, buluttan nem kapıp insanlara problem çıkarıp duran insanlar da var. Aman uzak olsun, babamın oğlu olsa yine görüşmem problemli insanla.

Merhaba,
Açıkcası bazen ne fesatlık düşünsem de alınsam küssem götüm kalksa diyen insanlar var gıcık oluyorum ve uzak duruyorum ama mecbur bu aralar onları yakın tutmalıyım politik olun işinize yarayan insanlarsa yapacak bişey yok. Ben bu insanların kötü kalpli oldugunu düşünüyorum. Fesatlıktan yapıyorlar. Kelimelerin içinden cımbızla lafı çekip fesatlıga yorup küsühorlar.

Merhaba,
Uzak durun.insani yoruyorlar

Her ota moka alınan biri vardı çevrem de çıkardım hayatımdan kafam rahatladı.

Sevmiyorum bu kişilikleri.

Back
X