Sanırım bazılarına yokKorona var
ay boyle bırseye alınırsa alınsın su tarz ınsanlara ifrit olurum bırkere saglıklı bır ınsan ısın gucun var canım boyle zamanlar telas olur ben parazıt yapmayayım demesı lazımYarin ailem ve karsi tarafin anne babasi ile kuyumcuya gidip nişan yuzuk alip hemen takicaz. Isyerinde bir ablam var samimiyiz birlikte gider geliriz. Bugun mudurumde ablanda gelir gorur biz gormesekte diye takiliyodu bende o an işimin arasinda bisey demedim sonrada yagmur yagiyor abimde motorla beni bekliyor diye acele ciktim aksamda ablama yazdim sende gelir misin diye o da mudurum dedi diye cagirmak zorunda degilsin deyip trip atti bana cevapta vermiyor attigim mesajlara. Abimle karsi tarafin kiz kardesi bile gelmiyor ya sizce de bu alinganlik degil mi?
acilen yarın mı yüzük alıp takmanız gerekiyo? ya bu insanları boşu boşuna mı bi taraflarını yırtıyolar ölmüyorsanız evinizden çıkmayın diye.çağır çağır bütün mahalleyi çağır.
Bu hızla yazı beklemezlerBunlar yaza da düğün yapar
yaz ne demek ya, yarın nişan haftaya düğün.herkesi de şapur şupur öperler ohh şifa.covid festivaline hoşgeldiniz diye de tabela assınlar bari.Bu hızla yazı beklemezlerbayram sonu olur düğün tabi o zamana kadar biri hastalığı kapmazsa... neyse canım cennette buluşurlar
E tabi hayırlı iş beklemez. Bir de göbek atarlar şıkıdım şıkıdımyaz ne demek ya, yarın nişan haftaya düğün.herkesi de şapur şupur öperler ohh şifa.covid festivaline hoşgeldiniz diye de tabela assınlar bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?