Alinganlik mi yoksa hakli mi?

Vigol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
31
24
88
32
Yarin ailem ve karsi tarafin anne babasi ile kuyumcuya gidip nişan yuzuk alip hemen takicaz. Isyerinde bir ablam var samimiyiz birlikte gider geliriz. Bugun mudurumde ablanda gelir gorur biz gormesekte diye takiliyodu bende o an işimin arasinda bisey demedim sonrada yagmur yagiyor abimde motorla beni bekliyor diye acele ciktim aksamda ablama yazdim sende gelir misin diye o da mudurum dedi diye cagirmak zorunda degilsin deyip trip atti bana cevapta vermiyor attigim mesajlara. Abimle karsi tarafin kiz kardesi bile gelmiyor ya sizce de bu alinganlik degil mi?

ay boyle bırseye alınırsa alınsın su tarz ınsanlara ifrit olurum bırkere saglıklı bır ınsan ısın gucun var canım boyle zamanlar telas olur ben parazıt yapmayayım demesı lazım
evet gercekten cagırmak zorunda bıle degılsınız zaten sıze verdıgı cevaba bak
c0k nazıksın canım hayırlı ugurlu olsun demesı yeterlıydı

Milletin bencilliği yüzünden bütün yaz eve tıkılıp kalacağız bu böyle devam ederse.

Evet hergün onlarca kişinin vefat ettiği, evden çıkmamamız gerektiği konusunda sürekli uyarıldığımız su günlerde takacağınız yüzük dert değilde iş arkadaşınızın tribi önemli tabi haklısınız.
Bir tane aklı selim insan yok mu aranızda?

Bu hızla yazı beklemezler bayram sonu olur düğün tabi o zamana kadar biri hastalığı kapmazsa... neyse canım cennette buluşurlar
yaz ne demek ya, yarın nişan haftaya düğün.herkesi de şapur şupur öperler ohh şifa.covid festivaline hoşgeldiniz diye de tabela assınlar bari.

yaz ne demek ya, yarın nişan haftaya düğün.herkesi de şapur şupur öperler ohh şifa.covid festivaline hoşgeldiniz diye de tabela assınlar bari.
E tabi hayırlı iş beklemez. Bir de göbek atarlar şıkıdım şıkıdım neydi atasözü köy yanar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…