- 28 Mart 2020
- 4.104
- 16.744
- 208
yahu insanlar ameliyatlarını erteliyorlar , bir de acilen gollum gibi yüzük peşinde koşanlar var hala.Twitter'da bir mevzu dönüyordu geçen gün, görmemişsiniz galiba. İlk vaka 11 Mart'ta çıktı. Çok yaygın değildi henüz olaylar. Biri 14 Mart'ta düğün yapmış. Düğünden sonra aileden birçok kişi enfekte olmuş, söylenene göre gelinin yengesi mi ne ölmüştü. Öyle hatırlıyorum.
Hala nişan derdinde misiniz? Ya ailenizden hastalanıp ölen olursa? Mutlu mesut yuva kurabilecek misiniz böyle?
Pişman olmamak için birkaç ay erteleyin derim. Düğün bile değil üstelik bu.
benzetme süperdiyahu insanlar ameliyatlarını erteliyorlar , bir de acilen gollum gibi yüzük peşinde koşanlar var hala.
yaa
korkup gelmeyelim diye yapılmış bi davetiye örneğibenzetme süperdiben de davetiye önerimle bir işe yarayayım bari.
Hepinizi nişanımıza bekliyoruuuuuz!
Eki Görüntüle 2612525
Kuyumcular hep açıktı, bizde dükkanı kapattık eşim calismiyo iki haftadır para lazım oldu ödemeler e bilezik bozacaktim kuyumcu bileziği almiyo alirsada ölü fiyatına aliyo daha yeni aldım iki aylık bile degildi bileziğim,Allah'tan insaflı bı yer buldukta sattik,bilezik almiyo ama satış yapıyorlar ne hikmetseKuyumcular acık mı ki?
Yüzük önemli arkadaş ben bunu anladım ama virüsle nasıl bir bağlantısı var onu çözemedim.Neden şu salgının atlatılmasını beklemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?