TamamdırSaka yapmis iste buyutme.
Bilmıyorum onu mu kast ettı bende çıkarken dedim ki hocam hep böyle espri mı yaparsınz dedım yok normalde yapmam ama sana yaptım dedi18 20 gösteriyorsun askere gittin mi derken bunu kast etmişte
Esprisi de leşşşş
Yok değilde beni tanımıyor bide ben resmi olmayı seviyorumNe düşündünüz
Erkek gibi göründüğünüzü mü ima etti sizce
Böyle lüzumsuz muhabbeti olanlar oluyor. Yüz vermeyin normal davranın. Baktınız olmuyor ne alaka falan diye tersleyinMerhaba bugün kurumda tatsız bir olay yaşadım.Sizinle paylaşmak istiyorum. Müdür odasına evrak işleri için çağırdı o sıra M . yardımcısı da oraya geldi. Doğum tarihinimi söyledim. Bir evrak için gerekiydi. Sonra ordan müdür yardımcısı atladı Oo hocam 5yıl olmuş mezun olalı dedi . Müdür de dedi ki genç daha dedi . Sonra müdür yardımcısı askerliği yaptın mı diye espırı yaptı. sonra bende hocam o ne demek dedim ..
Hocaları tam tanımıyorum ama hoca normalde de garip birisi sanki aslında çok cıdıyyıim dedi . Nasıl bir tavır takınmalıyım konuşmasını sevmedim çünkü. Ben fazla mı alınganlık yaptım bilmiyorum
Anladım hoşunuza gitmedi o an o samimiyetiYok değilde beni tanımıyor bide ben resmi olmayı seviyorum
Evet yani muhabbet etmedim daha önce çok fazla ama garip geldi. Sınır olmalı sanki bide beni tanımıyor bende çıkışta şey dedim hocam hep öyle esirimi yaparsınz dedimBöyle lüzumsuz muhabbeti olanlar oluyor. Yüz vermeyin normal davranın. Baktınız olmuyor ne alaka falan diye tersleyin
evet. şakalaşmışlar işte.Merhaba bugün kurumda tatsız bir olay yaşadım.Sizinle paylaşmak istiyorum. Müdür odasına evrak işleri için çağırdı o sıra M . yardımcısı da oraya geldi. Doğum tarihinimi söyledim. Bir evrak için gerekiydi. Sonra ordan müdür yardımcısı atladı Oo hocam 5yıl olmuş mezun olalı dedi . Müdür de dedi ki genç daha dedi . Sonra müdür yardımcısı askerliği yaptın mı diye espırı yaptı. sonra bende hocam o ne demek dedim ..
Hocaları tam tanımıyorum ama hoca normalde de garip birisi sanki aslında çok cıdıyyıim dedi . Nasıl bir tavır takınmalıyım konuşmasını sevmedim çünkü. Ben fazla mı alınganlık yaptım bilmiyorum
Kuzum hiyerarşinin olduğu yerde üstler kötü espri yapar ve rütbesi düşükler güler. Çok can sıkıcı biliyorum. Bir daha biri böyle kötü şaka yaparsa yüzünden ayaklarına doğru yavaşça süz sonra tekrar yüzüne bak. Oturması bile düzelir. Bak bu taktikleri de normalde kimseye vermem.Yok değilde beni tanımıyor bide ben resmi olmayı seviyorum
YaaaKuzum hiyerarşinin olduğu yerde üstler kötü espri yapar ve rütbesi düşükler güler. Çok can sıkıcı biliyorum. Bir daha biri böyle kötü şaka yaparsa yüzünden ayaklarına doğru yavaşça süz sonra tekrar yüzüne bak. Oturması bile düzelir. Bak bu taktikleri de normalde kimseye vermem.
Kuzum hiyerarşinin olduğu yerde üstler kötü espri yapar ve rütbesi düşükler güler. Çok can sıkıcı biliyorum. Bir daha biri böyle kötü şaka yaparsa yüzünden ayaklarına doğru yavaşça süz sonra tekrar yüzüne bak. Oturması bile düzelir. Bak bu taktikleri de normalde kimseye vermem.
Beni tanımıyor bide ortam yumuşsasın diye mievet. şakalaşmışlar işte.Ş
Bazı insanlar çok boş muhabbet oluyor işte. Ama iş ortamında en iyisi görünmez bir mesafe ayarlamak. Koca kaç yaşında insan yani, neyi nerde konusacagini ogretemezsiniz zaten bu saatten sonraEvet yani muhabbet etmedim daha önce çok fazla ama garip geldi. Sınır olmalı sanki bide beni tanımıyor bende çıkışta şey dedim hocam hep öyle esirimi yaparsınz dedim
Bunda “hocam o ne demek?” Denecek, bir yanlis anlasilmaya ya da hic anlasilmamaya sebep olacak bir sey yok ki. Dumduz espri iste, komik degil ama espri yani, bunu anlayamiyor musunuz cidden?Merhaba bugün kurumda tatsız bir olay yaşadım.Sizinle paylaşmak istiyorum. Müdür odasına evrak işleri için çağırdı o sıra M . yardımcısı da oraya geldi. Doğum tarihinimi söyledim. Bir evrak için gerekiydi. Sonra ordan müdür yardımcısı atladı Oo hocam 5yıl olmuş mezun olalı dedi . Müdür de dedi ki genç daha dedi . Sonra müdür yardımcısı askerliği yaptın mı diye espırı yaptı. sonra bende hocam o ne demek dedim ..
Aman dert mi arıyon. He de geç. Güya espırı yapıolar. Aman boşver. Kımseyı duzeltemeyızMerhaba bugün kurumda tatsız bir olay yaşadım.Sizinle paylaşmak istiyorum. Müdür odasına evrak işleri için çağırdı o sıra M . yardımcısı da oraya geldi. Doğum tarihinimi söyledim. Bir evrak için gerekiydi. Sonra ordan müdür yardımcısı atladı Oo hocam 5yıl olmuş mezun olalı dedi . Müdür de dedi ki genç daha dedi . Sonra müdür yardımcısı askerliği yaptın mı diye espırı yaptı. sonra bende hocam o ne demek dedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?