Alinmalimiyim?

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar mrba,

Gecen hafta anneme soruyorum evdemisin gelecem, birine bas sagliya gidicekti, onu anlayis gosterdim.
Suanda sordum bugun. Evdemisin yarin yani cuma gunu gelip kalacam bir gece. ( biraz uzak oturuyoruz birbirimize) cumartesi gunu kucuk kardesimin okulda eglencesi var. Ve pazartesi gunu sinavlari varmis. Haftaya gel dedi..

Nebilim kendimi misafir gibi hisettim ( kiziyim
Sonucta komsusu falan dglm..

Gucume gitti biraz.. yoksa bosver takilmaliyim sizce?

Ablamın da bebeği var bazen kalmaya geliyorlar bebek olduğu için özellikle sınav dönemlerinde istemiyorum yorucu zor oluyor.Mecbur yanlarında oturuyorsun ya da sesleri geliyor e bir nevi misafir oluyorsunuz artık sonuçta ele gidip.Evliliğin gerçekleri

E müsait olup olmadığını anlamak için sormuyor musunuz zaten değillermiş. Çocuğun sınavı varmış minnak yeğeni varken ders çalışmaz belki. Hem bebek varken çalışmasi zor olur. Gerçi bunu sorduğunuza göre zaten bozulmussunuz.

Bence boşuna kırılmışsınız. Anneniz sadece sizin değil ki kardeşinizin de annesi, onu da düşünmesi gerekir. Üstelik abla da anne yarısı sayılır, sınav haftasında gitmemeyi sizin düşünmeniz lazım. Mutlu olmalısınız ne güzel anneniz kardeşinizle ilgileniyor.
Bu durumda gitseniz sizinle de gönlünce vakit geçiremeyecek üstelik. Aman ses yapmayalım dikkati dağılmasın derken toruncuğuyla da oynaşmayacak, sizinle de gülüp eğlenemeyecek. :)

Biraz anneye naz yapmak istiyorsunuz sanırım ama yapmayın. Siz de annesiniz, halden anlamanız lazım artık. :)

Bigün annem bana dediki : sen yokken ben rahattım burda. Niye geldin dedi.

Ben de dedim ki: canim burası benim babamin evi .hanimefendi gibi oturuyorsan otur. Yoksa atarım seni sokağa dedim.

Güldü. Gülüstük.

O annem benim . Evinde istemez mi hiç. Elbette müsait olmadığı da olabilir. Ben giderim. Annem rutin hayatına devam eder ( çok yakin oturuyoruz 1 sokak ötede). Anneye kırıklık olmaz bu kadar küçük bir sebepten.

Yok yahu alincak bir sey yok, doldurmayin kendinizi :) haftaya gidin, yeyin icin eglenin donun..

Anneme giderken hiç müsait misin diye sormam. Müsait değilse de beklerim evde ne olacak. Ben Türkiyede yaşarken bazen çat kapı gidiyordum çoook seviniyorlardı. Keşke gene yakın olsam da gitsem. Annelere alınmayın,kırılmayın.. Annelerinizin tadını çıkartın. Karşılıklı bir kahve için.sarılın sıkı sıkı

Bunda alınacak bir şey yok.
Benim annem de emekli olmasına rağmen çok yoğun.Kurslar,arkadaş buluşmaları,geziler vs
Ben de çalışıyorum.
Bazen o da 'ay bu hafta şuraya gidicez,
haftaya gel' der.
Alınıp darılmak aklıma gelmedi, tam tersine memnun oluyorum, meşguliyetleri var diye.

kizlar mrba,

Gecen hafta anneme soruyorum evdemisin gelecem, birine bas sagliya gidicekti, onu anlayis gosterdim.
Suanda sordum bugun. Evdemisin yarin yani cuma gunu gelip kalacam bir gece. ( biraz uzak oturuyoruz birbirimize) cumartesi gunu kucuk kardesimin okulda eglencesi var. Ve pazartesi gunu sinavlari varmis. Haftaya gel dedi..

Nebilim kendimi misafir gibi hisettim ( kiziyim
Sonucta komsusu falan dglm..

Gucume gitti biraz.. yoksa bosver takilmaliyim sizce?
anneme alınmam

Back
X