Okuyor musun ? Yaş olarak üniversite sınavına girmiş olman gerek
Okuyorum bu sene seçmek isdemedim olaylar yüzünden sınava odaklanamadım kotu geçti seneye birdaha denemek istiyorum
Anladım keşke gelseydi başka memlekete çeker gider kafanı dinlerdin, yine aynı şartlarda hazırlanabilir misin bilmiyorum, belli çok yara almışsın. Kardeşlerin var mı peki seninle birlikte ablan, abin?
Kuçuk kardeşim var :) gitsem başka memlekete kitap parası bile yollamazlar çünkü babamın içki parası kalmaz çaresizim hemde çook
Keşke seçim yapıp gittiğin yerde çalışsaydın. O evde mümkün değil gene çalışamazsın.
Sakın bir yerlere gitme. Bugününü arayabilirsin. Annen kararını vermisse sende bu sene dişini sıkıp kütüphanede, parkta bahçede deslerine çalışıp bir okul kazan.
çok kotu bolumler geliyodu öğretmen olmak istiyorum ama bu evdede kalmak istemiyorum kafayı yemek üzereyim doğum 98 ama resmiyette 99 lu gozukuyorum neyapacağımıda bilmiyorum
Zorluklar arasında okulu kazanmış ve öğretmenlik okuyan biri olarak söylüyorum;
Orada bir sene daha işler iyiye gitmezse bozuk bir psikoloji, bence alkolik (!)
[özür dilerim ama parasını çocuğunun kitabı yerine alkole veren biri bence alkoliktir. Vazgeçemiyordur.] bir ebeveyn olan babayla, aynı ortamda ders çalışılmaz.
Ama başardık mı? Başardım. Başardım. Övgüyle söylüyorum, Annemle başardık.
Bizim durum daha farklıydı ama oldu.
Şimdi hem okuyorum, hem çalışıyorum.
Son senem.
Saçma gelmesin ama sabahladığım olurdu ders çalışmaktan
Kütüphanede çalışırken havanın karardığını farketmezdim.
Sadece çalışmak. Biliyorum ortam yok belki ama başka çıkış yolu da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?