Alıp başımı nerelere gitsem

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar iyi günler, 1 senelik evliyim, eş annesiyle çok sıkıntılar yaşadım bu bir sene içinde, anlatsam yaptıklarını çok şey var fakat yoruldum..
Kısaca kendisi en son bana hakaret etti ve bende ipler koptu, senden bi bok olmaz nankör seni insan edemedim dedi. Bende görüşmeme kararı aldım heryerden engelledim yaklaşık 1,5 aydır görüşmüyorum. Eşim ben haklı olduğum için görüşme tamam dedi, sen git gör dedim senin annen..
Bir kaç gün önce eşimin işine yakın bir ilçeye taşındık, ailesinden uzağa, bu dar zamanda tam 6 bin harcadım taşınmaya, neden söylüyorum bunu en başta bu ilçeden ev tutmamız gerekirken annesi kabul etmemişti.. eşimde tam 3 saat 3 vesayit ile işe gidip geliyordu.. kıt kanaat paramızla gene bizi masrafa soktu bir nevi.. eşime takılan altınlar alındı bir salon takımı aldılar onunda parasını zaten altınlarla almış oldular.. ve annesi gelip bana sana salon takımı aldık nankör falan demişti..
Dün gece de eşimi aradı tam yarım saat beni anlattı..
Hakarette etti ki eşim arada ne diyorsun Ya falan dedi..
Bende sanıyorum ki başkasını anlatıyor, telefonu bir kapattı eşim bana diyor sen bişey paylaşmışsın da ona alınmış..
Ben de ben hakaret edecek olsam o bana insan edemedim seni dediğinde ederdim dedim..
Eşimle birbirimize girdik.. Bütün huzurumuz kaçtı eşim salonda yattı konuşmuyoruz..
O sırada ailem aradı beni ben ağlıyorum tabi, ailem uzakta bu arada, bende anlattım Böyle böyle artık dayanamıyorum dedim.
Babam da gel dedi Ya da ben gelip alırım dedi bu kadın size huzur vermeyecek eşin neden onu dinliyor dedi..
Eşimle huzurum kalmadı oysa ne güzel anlaşıyoruz 3. Kişiler olmasa.. Başımı alıp nereye gitsem..

O ılceden ev tutmanız gerekirken uc vesayıtle kendisine ıskence eden ana sozunden çıkmayan kocan. Kocan suclu burda.
Takıları veren kocan, kocan suclu burda.
Seni kotuleyen kadına ne dıyosun sen ya demek dısında konusmayan bi de gelip sana patlayan gene kocan.

'Seni adam edemedim 'sozunu duymana sebep olan kendisine saygı duyulmayan kocan gene. Kocana saygıları olsa seninle asla oyle konuşamazlar, dıyelım ki sana saygıları yok kocana olur. O da yok.
Sebebi gene durusu olmayan kocan.

Hangi durumlarda cok ıyı anlasıyorsunuz, cok iyi anlasıyoruz yazdıgın ıcın soruyorum?

Şu erkek annelerinden artık gına geldi bunlar nasıl insanlar ben anlamıyorum Birtane de benim başım da vardı sonunda ayrıldım kurtuluyorum kına yaksınlar da. Bunlar ne istiyorlar öbür dünyayıya damı düşünmüyorlar neyin hırsı anlamıyorum allahlarından bulsunlar.

O kadar haklısın ki kuzum, ben bilmiyor muyum eşimin izin verdiğini, bir nevi sebep o.
Anlaştığımız yönler kafamızın uyması, bana yardım eder ev işlerinde, genelde benim dediğim olur ilgilidir ama gel gör ki tek sıkıntı yaşadığımız konu annesi annesinin bize verdiği zararlar ve engellenememesi

Baban gelsin
Bi esip gürlesin tekrarlanırsa boşanacağınızı söylesin siz de destekleyin.
Meydanı boş bulmuşlar.
Paylaşımdan alınmak nedir
Heryerden engelleyin niye görüyorki paylaştıklarınızı
Eşini de bi kendine getir
Gündüz gidip görüyorsa görsün arayacaksa arasın size tek kelime laflarını getirmesin.

Baban gelsin, babanla birlikte belki esinde kendine gelir

Ben hakaretlerinden sonra zaten engelledim..
Ortak bir tanıdık abla göstermiş sanırım en son o görmüş çünkü durumu onuda engelledim..

Kadın gerçekten hasta, insanlar kendileri gelişmeden çocuk yapıp onu da ruhsal yönden sömürüyorlar. Kadın çocuğu küçükken duyduğu sürekli bağımlılık hissini devam ettirmek istiyor. İlişkiler çok toksik. Eşinizin annesinin patolojik olduğunu farkedeceğini ve bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum. Keşke şu an salgın vs olmasa ilişki terapisi vs alsanız da en azından başka birinden duysa, bağımsızlık, yetişkin olma, evlilik kurumu ile ilgili kavramları.

Muhtemelen adamın adını bile yalan söylediği hiçbir şeyin bilinmediği yüz göz olunmadığı flört döneminde

Eşinizin annesine karşı tutumu çok önemli Annesinin ağzına sizin adınızı aldırmamalı..görüşmüyorsunuzda yani ne diye seni çekiştiriyo hemde eşine..

öf bu koca kadınların da sosyal medyalarda gezmesine uyuz oluyorum. espriden bile anlamazlar. her şey eşinizde bitiyor.

Bende düşünüyorum onu ama dediğin gibi salgın var.. Analizin çok güzel ve doğru aynen öyle, bende birşey yapabileceğini sanmıyorum

Eşinizin annesine karşı tutumu çok önemli Annesinin ağzına sizin adınızı aldırmamalı..görüşmüyorsunuzda yani ne diye seni çekiştiriyo hemde eşine..
Huzur bozmak için ve de kafadan kırık olduğu için, kendi oğlunu üzen anne beni mi düşünecek

Yazmadan edemeyeceğim seni adam edemedim nankör dediğinde hayırdır siz hangi bağlamda beni adam edeceksiniz
deseydin keşke en sevmediğim de bu oluyor sen saygını bozmuyorsun ama karşı taraf yaptıklarına devam edip sen cevap vermiş olsan geleceğiniz duruma getiriyor ilişkileri

Dedim demez miyim, kriz geçirdim, aradım aradım bilerek açamadı, en son açtığında o mesajlar ne öyle dedim Mesaaaj diyor pişkin pişkin, ya hadi bi yürü git işine beee dedim kapattım engelledim. İnan konuşulacak biri bile değil bilerek tahrik ediyor ve kötü niyetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…