- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
O kadar haklısın ki kuzum, ben bilmiyor muyum eşimin izin verdiğini, bir nevi sebep o.O ılceden ev tutmanız gerekirken uc vesayıtle kendisine ıskence eden ana sozunden çıkmayan kocan. Kocan suclu burda.
Takıları veren kocan, kocan suclu burda.
Seni kotuleyen kadına ne dıyosun sen ya demek dısında konusmayan bi de gelip sana patlayan gene kocan.
'Seni adam edemedim 'sozunu duymana sebep olan kendisine saygı duyulmayan kocan gene. Kocana saygıları olsa seninle asla oyle konuşamazlar, dıyelım ki sana saygıları yok kocana olur. O da yok.
Sebebi gene durusu olmayan kocan.
Hangi durumlarda cok ıyı anlasıyorsunuz, cok iyi anlasıyoruz yazdıgın ıcın soruyorum?
Baban gelsin, babanla birlikte belki esinde kendine gelirO kadar haklısın ki kuzum, ben bilmiyor muyum eşimin izin verdiğini, bir nevi sebep o.
Anlaştığımız yönler kafamızın uyması, bana yardım eder ev işlerinde, genelde benim dediğim olur ilgilidir ama gel gör ki tek sıkıntı yaşadığımız konu annesi annesinin bize verdiği zararlar ve engellenememesi
Ben hakaretlerinden sonra zaten engelledim..Baban gelsin
Bi esip gürlesin tekrarlanırsa boşanacağınızı söylesin siz de destekleyin.
Meydanı boş bulmuşlar.
Paylaşımdan alınmak nedir
Heryerden engelleyin niye görüyorki paylaştıklarınızı
Eşini de bi kendine getir
Gündüz gidip görüyorsa görsün arayacaksa arasın size tek kelime laflarını getirmesin.
Muhtemelen adamın adını bile yalan söylediği hiçbir şeyin bilinmediği yüz göz olunmadığı flört dönemindeO ılceden ev tutmanız gerekirken uc vesayıtle kendisine ıskence eden ana sozunden çıkmayan kocan. Kocan suclu burda.
Takıları veren kocan, kocan suclu burda.
Seni kotuleyen kadına ne dıyosun sen ya demek dısında konusmayan bi de gelip sana patlayan gene kocan.
'Seni adam edemedim 'sozunu duymana sebep olan kendisine saygı duyulmayan kocan gene. Kocana saygıları olsa seninle asla oyle konuşamazlar, dıyelım ki sana saygıları yok kocana olur. O da yok.
Sebebi gene durusu olmayan kocan.
Hangi durumlarda cok ıyı anlasıyorsunuz, cok iyi anlasıyoruz yazdıgın ıcın soruyorum?
Bende düşünüyorum onu ama dediğin gibi salgın var.. Analizin çok güzel ve doğru aynen öyle, bende birşey yapabileceğini sanmıyorumKadın gerçekten hasta, insanlar kendileri gelişmeden çocuk yapıp onu da ruhsal yönden sömürüyorlar. Kadın çocuğu küçükken duyduğu sürekli bağımlılık hissini devam ettirmek istiyor. İlişkiler çok toksik. Eşinizin annesinin patolojik olduğunu farkedeceğini ve bir şeyler yapabileceğini sanmıyorum. Keşke şu an salgın vs olmasa ilişki terapisi vs alsanız da en azından başka birinden duysa, bağımsızlık, yetişkin olma, evlilik kurumu ile ilgili kavramları.
Hıcbısey degısmeyecek olmayacak bılıyosun dı mıMuhtemelen adamın adını bile yalan söylediği hiçbir şeyin bilinmediği yüz göz olunmadığı flört döneminde
Huzur bozmak için ve de kafadan kırık olduğu için, kendi oğlunu üzen anne beni mi düşünecekEşinizin annesine karşı tutumu çok önemli Annesinin ağzına sizin adınızı aldırmamalı..görüşmüyorsunuzda yani ne diye seni çekiştiriyo hemde eşine..
Hatta baban alsın götürsün bir süre seniBaban gelsin, babanla birlikte belki esinde kendine gelir
Oglunun uzulmedıgı asıkar, onun agzına bakıp salonda yatmıs.Huzur bozmak için ve de kafadan kırık olduğu için, kendi oğlunu üzen anne beni mi düşünecek
Dedim demez miyim, kriz geçirdim, aradım aradım bilerek açamadı, en son açtığında o mesajlar ne öyle dedim Mesaaaj diyor pişkin pişkin, ya hadi bi yürü git işine beee dedim kapattım engelledim. İnan konuşulacak biri bile değil bilerek tahrik ediyor ve kötü niyetliYazmadan edemeyeceğim seni adam edemedim nankör dediğinde hayırdır siz hangi bağlamda beni adam edeceksiniz
deseydin keşke en sevmediğim de bu oluyor sen saygını bozmuyorsun ama karşı taraf yaptıklarına devam edip sen cevap vermiş olsan geleceğiniz duruma getiriyor ilişkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?